vsec mi je prijatelj

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1972
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 15. Apr. 2017 17:35

Ne vem no... Jaz sem mnenja, da ženska nikoli ne sme "letat" za tipom. Če si mu všeč naj se malo zmiga. Sicer ne vem zakaj nekatere ženske želijo take mlačne tipe... Mislim tudi, da večina tipov kar hitro ve ali si žensko želijo kot partnerko ali le prijateljstvo. Večina jih to slej ko prej pokaže/izrazi, razen, če so res sramežljivi primerki, v takih primerih mora potem ženska nežno usmerjat odnos v pravo smer.

Vem, da se nekateri ne bi strinjali z mano, češ, ženske naj delajo prve korake ampak jaz ga nisem nikoli. Če si mu všeč, bo moški to pokazal. Ne rabiš ti drezat in vabit na kavice in izlete, klicat itd. Dovolj je to, da moškemu daš vedet oz. pokažeš, da ti je všeč. Če si te želi, bo nadaljne korake naredil on.

Če si večkrat povabila in ni želenega odziva, bi jaz na tvojem mestu odnehala.
Uporabniški avatar
donna.
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 516
Na forumu od: 22. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a donna. » 18. Apr. 2017 21:33

Pozabi ga.

Ali je ekstra sramežljiv ali pa mu že nisi toliko všeč. Več kot to, da ga direktno povabiš samega na zmenek ne moreš. To je bil dokaj jasen signal s tvoje strani. Če bi mu bila všeč in je res imel neke obveznosti takrat, ko si ga povabila, bi on dal pobudo da to pijačo/večerjo/whatever preložita in se zmenita za kdaj drugič. Tako pa nič..

Najboljše, da ga pozabiš, v družbi se obnašaj normalno in njemu ne posvečat pretirane pozornosti, sebe pa vprašaj, ali si res želiš tako mlačnega tipa ob sebi.. Jaz vem zase, da ne :)
Uporabniški avatar
donna.
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 516
Na forumu od: 22. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a donna. » 18. Apr. 2017 21:34

--
Zadnjič spremenil donna., dne 19. Apr. 2017 18:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Tinči5
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 15
Na forumu od: 29. 3. 2017

Neprebrana objavaNapisal/-a Tinči5 » 19. Apr. 2017 16:45

Zivijo:)Te popolnoma razumem saj sem mela podobne probleme...kolko krat pa di ga povabla kam ven?in kaksen izgovor ti je dau?
delfinaA
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 7
Na forumu od: 6. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinaA » 19. Apr. 2017 21:55

Fant je bolj sramežljive vrste ja, pa zadnje čase mi deluje precej zmeden (ali pa morda tak tudi je, kaj pa vem, saj ga niti nimam možnosti dobro spoznati).
V nekaj mesecih sem ga povabila kakšnih 5x in mislim, da ga več ne bom. Izgovori so bili v smislu, da je službeno zaseden (kar verjamem, da je bil) ali pa, da je na poti drugam (v smislu kot da sem malce prepozno pisala). Nek vtis sem dobila, da je rad v moji bližini (sploh, ko nas je več skupaj, se slej ali prej konstantno pojavlja v moji bližini), ko pa pride do situacije, da bi bila sama, pa kot da »zmrzne«. Ne vem niti, kako to napisati.
V družbi se velikokrat srečujemo, jaz se mojim prijateljem ne mislim izogibati na račun tega, da njega čim manj vidim. Pa tudi nimam nič proti, če je tam. Ampak težko se je v družbi obnašati normalno, saj mi gre počasi res že na živce, da ko nas je več skupaj v družbi, me upa zafrkavati, mežika itd.. (verjetno je tak pogum posledica kakšnega popitega kozarčka?). Na koncu se mi zdi že vse skupaj eno zavajanje.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1972
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 20. Apr. 2017 12:27

Pijan tip še ulično svetilko osvaja.
Pri 30-ih moraš imet malo višja pričakovanja, sploh glede tega da tip ve kaj hoče in zna to izrazit. Nimaš se več časa ukvarjat in špilat psihoterapevtke zafrustriranim/sramežljivim/ takim, ki ne vejo kaj sploh hočejo.

Osredotoči se raje na koga drugega in se mu pusti ujet ;) ne obratno.
Tinči5
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 15
Na forumu od: 29. 3. 2017

Neprebrana objavaNapisal/-a Tinči5 » 22. Apr. 2017 17:18

Ce ga zanimas ti bo kmalu sam predlagau kaksno pijaco ali pa to kako namignu. Ce pa to nebo naredu je bolse da ga pustis pri miru in nadaljujes z prijateljstvom...
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 570
Na forumu od: 12. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 23. Apr. 2017 18:47

Če si ga 5x povabila in si ne more urco časa zate vzet te žal ne mara :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov