Všeč sem njegovemu najboljšemu prijatelju

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

tinka21
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 2. 2010
Kraj: škofja loka

Neprebrana objavaNapisal/-a tinka21 » 27. Dec. 2011 15:02

ajd sj ni tko hudo pijan..sj sm sama tud tk pod vplivom in pač men je navadno..sam na jetra mi gre ke se to tko ponavlja pa ponavlja pa skoz dlje gre ;)
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 27. Dec. 2011 15:03

torej...veš, da te ma za ponucat, veš, da boš prizadeta, ampak vseeno veselo "padaš pod čari". Od nas pa hočeš kaj?

Ne morem ti rečt, da zato, ker ga je namočil več kot enkrat, je zih čustveno navezan nate, mu nekaj pomeniš ipd.

Sem enkrat že napisala....če te moški hoče, boš to prekleto dobro vedla. Moški so borci in se borijo za tisto, kar hočejo, ne pustijo se tko zlahka odgnat. Kaj šele, da bi poklicali lih tok, na vsake kvatre, če maš slučajno čas. Tist, k mu bo kej do tebe, te bo skušal zadržati samo zase.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 27. Dec. 2011 15:13

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 27. Dec. 2011 15:23

Nisem mislila dobesedno "boril", romantičen navdih si si sama interpretirala.

Tisti ženski, v katero se bodo zaljubili, katero bodo imeli za "posebno", s katero bodo hotli zvezo, bodo to dal vedet. Takoj in direktno, ko bodo to spoznali. Ne bo se šel igric "ni mi do tebe", a bil zaljubljen vanjo, kot to delajo ženske. Trudil se bo, da ustreže tej ženski ipd, ne pa da se ji ne bo javil po dva tedna. Povabil jo bo na pijačo, kino, ne sam v posteljo. Izrazil bo željo po druženju izven "pijanskih žurk", delal se bo, da imata skupne interese, gledal z njo romantični film ipd. PAč, trudil se ji bo ustrečt, kar v običajnem ff odnosu ni prisotno. To je blo mišljeno, ne dvoboji.

Ženske dostikrat ne upajo niti namignit na vezo, da ne bo to gospode prestrašilo. Moški nimajo teh problemov. Dvomim, da bi ker rad poročil svojo f.w.b. al pa ff, jo vidi kot mamo svojih otrok, pa tega ne pove, da je ne bo "prestrašil" al pa ker se boji, da bo izpadel obupan :D

Ps No, vsaj mene so tisti moški, ki so hoteli kaj več od mene, nosili po rokah tudi po spoznavnem procesu. Uni drugi pa ponavad do prve "trofeje". Pa še to "če" nisem dala jasno vedet, da hočem točno določeno stvar in ni potrebe po "posebna si" igricah.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
tinka21
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a tinka21 » 27. Dec. 2011 16:05

se strinjam s tem kar si napisala..in ti dam kr pravilno prav..sam so tudi moški kateri ne bojo takoj pokazala svojih čustev ker so bili mogoče že prevečkrat razočarani.. sam vseeno se mi zdi da jst vseeno ne bi mogla bit z njegovmu prijateljem..ne vem tako čudno bi se počutila..sploh ker so nonstop skupi..okej če se bi to samo enkrat zgodilo bi bilo drugače..zavedam da me ima trenutno samo za ponucat in pač vem da bom zgleda mogla bit jst tista prva ke bom rekla ne sori dečko nč vč ne dobiš! a če bi pa jst poskusila da mu pišem da greva na pjačo? bo to preveč otročje izpadlo..??
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 27. Dec. 2011 16:10

Obvisno kolk se moski pocuti pripravljenega za zvezo. Ni res, da moski bo naredil vse za zensko, ki mu nekaj pomeni! Vecina mladih moskih prvo dajejo poudarka karieri, izobrazevanju, sluzenju denarja, hobijem, pac iscejo neke samopotrditve iz okolice, pac hocejo v oceh bodoce partnerice imeti neko vrednost. Ko moski zacuti, da lahko da zenski vec kot svoj penis, lahko je pripravljen na resnejso razmerje. Do takrat, pa vsak mladi moski neki sprobava glede zenske in isce samopotrditve glede privlacnosti, obnasa se kot da je v supermarketu, proba vezo z eno, proba bit v zvezi z drugo zensko, se zaljubi, se odljubi, vse dokler ne naleti zenska v pravem casu.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 27. Dec. 2011 16:12

tinka ni da bi izpadlo otročje, če mu pišeš za pijačko. itak sta oba še velika otročaja. takole zalizovali pijani smo se pri 15ih. vsakič ko smo se kje srečali. (a sexata tudi?).
a si stara 21? potem je treba vzeti pamet v roke in pijačo iz rok.
tale ni zainteresiran. pač mulc. tudi tisti kolega verjetno vidi samo to, da se človek komot s tabo zaliže. pardon, tako se meni zdi. in mu baš dol visi, pa če si s petimi njegovimi frendi naenkrat. cilj je, da se liže še on. tipično najstniško.
Zadnjič spremenil claire, dne 27. Dec. 2011 16:14, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 27. Dec. 2011 16:13

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:33, skupaj popravljeno 1 krat.
tinka21
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a tinka21 » 27. Dec. 2011 16:25

najbolje da vse skenslam..in spoznam nov folk...ter pozabim na te "mulce" ki so stari tud 25 let..ne seksam pa ne na na vsakem koraku..ker pač se pa pr men zgodi iz čiste ljubezni..
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 27. Dec. 2011 16:28

...
tinka21
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a tinka21 » 27. Dec. 2011 16:32

da bi dala pijanemu tipu.. to dam samo tistemu s katerim sm v zvezi...
tinka21
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a tinka21 » 27. Dec. 2011 16:32

da bi dala pijanemu tipu.. to dam samo tistemu s katerim sm v zvezi...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 27. Dec. 2011 16:38

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:32, skupaj popravljeno 1 krat.
tinka21
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a tinka21 » 27. Dec. 2011 16:44

lahko sem lahki plen za lizanje..ampak nog narazen pa ne dam kr tk..se nj kr potrudi :P
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 28. Dec. 2011 7:04

Zakaj bi se sploh kdorkoli resen trudil okoli ženske, ki o seksu razmišlja kot o "dam noge narazen"?

Ker imaš mentaliteto, kot jo imaš, si pač tarča pretežno mladih plejerjev. Malo starejši tipi pa pr tebi naredijo krog okoli, ker se jim ne da z eno tako ukvarjat.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov