Všeč sem njegovemu najboljšemu prijatelju

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 01. Apr. 2010 7:37

Ne rabis nic ekstra zavracat. Ker si naredila dovolj in vsako dodatno zavracanje bo imelo samo negativen efekt. Modelu je bilo jasno dano, da ne bo nic. "Ne razume" pa zato ker noce. V vsakem primeru je brezveze, da se z njim se kaj ukvarjas.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 01. Apr. 2010 10:00

posh_girl napisal/-a:V vsakem postu sem napisala, da mi tisti fant, ki sem mu všeč, niti manj ne dopade - kaj je z vami? :?:

In že v prvem postu sem podala vprašanje - če ste že bile v taki situaciji in kako se je razrešila.

Seveda bi rada dobila tistega, ki mi je všeč! :?

Problem je popolnoma enostavno rešljiv. Fantu, ki ti ni všeč mu razjasni, da te ne zanima. Fantu, ki ti pa je všeč mu namigni, da te zanima.
Uporabniški avatar
Nastja Krivec
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2010
Kraj: Rogoza

Neprebrana objavaNapisal/-a Nastja Krivec » 02. Apr. 2010 6:45

posh_girl napisal/-a:Hvala Alwaleed in Nastja.

Sama sem razmišljala o tem, da mora biti zavrnitev dokončna, a prijazna. Če bo neprijazna, bo fant res preveč prizadet in bom pustila slab vtis tudi pri frendu.

Poročam, kaj se bo dogajalo naprej.

Ni zakaj. No lahko si pa malce nagajiva :P in ubiješ dve muhi na en mah. Idi do tega njegovega prijatelja, ki ti je všeč in ga tako čist nedolžno vprašaj, kako naj onega drugega zavrneš, ker ti ni všeč on ampak en izmed njegovih prijateljev.... pa se mu še mal nasmej da se bo začel spraševat kateri od njih je to :P
Uporabniški avatar
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 10. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamara stylish » 28. Nov. 2011 22:14

\\\
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 29. Nov. 2011 7:39

Ne morš rečt Čeprav z njim ni nič narobe, odličen fant je... - očitno je, da je RETARD.

Povej unmu k ti je všeč, da ti je všeč.
WIN
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 29. Nov. 2011 9:04

Nastja Krivec napisal/-a:Idi do tega njegovega prijatelja, ki ti je všeč in ga tako čist nedolžno vprašaj, kako naj onega drugega zavrneš, ker ti ni všeč on ampak en izmed njegovih prijateljev.... pa se mu še mal nasmej da se bo začel spraševat kateri od njih je to :P

Tole je pa meni čisto mimo. Ker mu poveš, da ti je nekdo drug všeč in ne poveš, da je nekdo drug on in glede na to, da je rekla, da je bolj zadržana oseba, je ne bo šel kar spraševati kdo je ta lucky guy.

Njegovemu frendu si dala čisto jasno vedeti, da nima kaj pipat, ker nisi zainteresirana, ne rabiš nič več narediti v zvezi s tem. Edino, kar moraš zdaj narediti je, da daš tem, ki ti je všeč, jasno vedeti, da ti je všeč :D
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 29. Nov. 2011 12:37

to je tolko stara tema, da bi lahko avtorica že povedla kak se je razpletlo s tem, ne pa da ji še kr pomagate. :)
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 29. Nov. 2011 13:16

Uuuu pa res, sploh nisem opazila :D

No torej posh, kako se je odvilo?
A goal without a plan is just a wish.
tinka21
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 2. 2010
Kraj: škofja loka

Neprebrana objavaNapisal/-a tinka21 » 27. Dec. 2011 14:38

vidim da je to ta tema katera tud mene zanima...ampak pri meni je malo drugače.. spoznala sem najprej osebo A in po nekaj kozarčkih alkohola je posalo tako da sva se crkljala, poljubljana v glavnem se imela rada.. a potem ne duha ne sluha od njega..ko smo se spet videli čez neki časa se je spet zgodilo to in spet pod vplivom alkohola.. in kasneje sm spoznala njegovega prijatelja oseba B, katera mi je povedala da se samo igra z menoj in da sm jst pač všeč njemu to se pravi osebi B. ampak do njega ne čutim res nič in sm mu tud povedala da ne moreva imet nič, ker sem pač bluzila z njegovemu prijateljem (torej oseba A)..in pred kratkim smo se spet vidli in se je spet zgodilo z osebo A in isto v alkoholnem stanju..to se je zgodilo že najmanjkrat sedemkrat in jst res ne vem kaj naj si mislim?? a ko je trezen pa nobenega klica al karkoli..okej sj če si pijan enkrat se ti to zgodi in potem tega ne narediš več..tuki se je pa to že večkrat zgodilo..kaj naj si mislim o vsem tem?? hvala hvala :)
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 27. Dec. 2011 14:49

res ne veš al se hecaš?
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 27. Dec. 2011 14:49

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:33, skupaj popravljeno 1 krat.
tinka21
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a tinka21 » 27. Dec. 2011 14:52

okej ponuca te lahko enkrat..ne pa večkrat no..lahko bi vedel da se ženske pol navežemo na njih..
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 27. Dec. 2011 14:54

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:33, skupaj popravljeno 2 krat.
tinka21
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a tinka21 » 27. Dec. 2011 14:57

to vem..ampak kaj ko padem pod te čare vsega..
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 27. Dec. 2011 14:59

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:33, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov