Všeč sem njegovemu najboljšemu prijatelju
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
posh_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 3. 2008
Saj naslov pove vse. En fant je zelo vztrajen, a žal ne čutim ničesar do njega, niti malo. Medtem ko mi je njegov samski prijatelj zelo všeč, a nevem, kako je še pri njemu.
Zanima me predvsem, če se je že kateri zgodilo kaj podobnega? Kako se vam je ta stvar rešila?
Zanima me predvsem, če se je že kateri zgodilo kaj podobnega? Kako se vam je ta stvar rešila?
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Čaki, tale "njegov" pomeni "od fanta"? Torej, če si v zvezi in recimo, da stvari OK špilajo, te nima kej brigat a nevem, kako je še pri njemu." (če s tem misliš kako on (ta samski kolega) čuti do tebe?)
Sicer pa se dogaja kar pogosto. In govori o tem na forumu tudi.
Sicer pa se dogaja kar pogosto. In govori o tem na forumu tudi.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
kje pa piše, da je v zvezi?
jaz sem to dojela kot da je ona všeč enemu fantu, ki se trenutno ful trudi okrog nje, ampak ona od njega nič noče, ker ji je všeč njegov najboljši prijatelj.. ki pa še ne ve, da bi ona kaj od njega
ja nevem, probaj nekako ugotovit, kako je pri njem.. čeprav, če sta tadva res dobra prijatelja, ta tvoj izbranec verjetno nebo hotel zajebat svojega kolega, tudi če si mu všeč..
če si a ne upaš vprašat, pa opazuj njegove reakcije in obnašanje do tebe. večinoma to ni tako težko ugotovit no.
jaz sem to dojela kot da je ona všeč enemu fantu, ki se trenutno ful trudi okrog nje, ampak ona od njega nič noče, ker ji je všeč njegov najboljši prijatelj.. ki pa še ne ve, da bi ona kaj od njega
ja nevem, probaj nekako ugotovit, kako je pri njem.. čeprav, če sta tadva res dobra prijatelja, ta tvoj izbranec verjetno nebo hotel zajebat svojega kolega, tudi če si mu všeč..
če si a ne upaš vprašat, pa opazuj njegove reakcije in obnašanje do tebe. večinoma to ni tako težko ugotovit no.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
^^ saj meni prvi trenutke tudi ni blo jasno, kdo je komu všeč in kaj bi kdo od koga rad
upam, da bejba tako ne komplicira tudi v resničnem življenju
upam, da bejba tako ne komplicira tudi v resničnem življenju
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
Joj, oprostite.. nisem vedela, da sem napisala nejasno.
Torej, nimam fanta. Samska sem že eno leto. Nedavno pa mi je postal všeč en fant, s katerim se vidiva, ko sva skupaj v športni dvorani. Bilo je nekaj pogledov s njegove strani in tako dalje. Vem, da je tudi on samski. Drugače sva govorila šele pred kratkim, na njegovo pobudo, sam je začel pogovor. Sama sem bolj zadržane sorte, a sedaj je bil vsaj led prebit.
Žal pa sem všeč njegovemu najboljšemu prijatelju, s katerim skoraj vedno tičita skupaj. Parkrat sem mu že namignila, da sva lahko le prijatelja, a žal ne razume. Namigi so bili že kar jasni... a žal še vztraja. Čeprav z njim ni nič narobe, odličen fant je, a z moje strani pač ni čustev in me ne privlači.
Ste pa punce zelo hitre z odgovori.
Torej, nimam fanta. Samska sem že eno leto. Nedavno pa mi je postal všeč en fant, s katerim se vidiva, ko sva skupaj v športni dvorani. Bilo je nekaj pogledov s njegove strani in tako dalje. Vem, da je tudi on samski. Drugače sva govorila šele pred kratkim, na njegovo pobudo, sam je začel pogovor. Sama sem bolj zadržane sorte, a sedaj je bil vsaj led prebit.
Žal pa sem všeč njegovemu najboljšemu prijatelju, s katerim skoraj vedno tičita skupaj. Parkrat sem mu že namignila, da sva lahko le prijatelja, a žal ne razume. Namigi so bili že kar jasni... a žal še vztraja. Čeprav z njim ni nič narobe, odličen fant je, a z moje strani pač ni čustev in me ne privlači.
Ste pa punce zelo hitre z odgovori.
-
Nastja Krivec - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Rogoza
hm... kakšni so bili ti očitni namigi? včasih pač ne smeš biti preveč prijazen če ne razumejo prijaznega načina zavrnitve prijatelju pa raje namigni da bi raje imela njega malo flirtaj pa mu bo že potegnilo ... direktna najbrž neboš če si bolj zadržana si rekla
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Sherlocka se ravno ni treba igrat, saj je napisala EN fant, torej je lahko kdorkoli, ne pa njen fant.
Ni mi pa jasno kaj bi ti sama sploh rada? A ti je všeč fant A, torej ta, kateremu si tudi ti všeč, ali fant B, ki je njegov prijatelj?
Ok, meni je še manj jasno kolikor vidim.
Ni mi pa jasno kaj bi ti sama sploh rada? A ti je všeč fant A, torej ta, kateremu si tudi ti všeč, ali fant B, ki je njegov prijatelj?
Ok, meni je še manj jasno kolikor vidim.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Hvala za razjasnitev.rachka_ napisal/-a:kje pa piše, da je v zvezi?
-
V vsakem postu sem napisala, da mi tisti fant, ki sem mu všeč, niti manj ne dopade - kaj je z vami?
In že v prvem postu sem podala vprašanje - če ste že bile v taki situaciji in kako se je razrešila.
Seveda bi rada dobila tistega, ki mi je všeč!
In že v prvem postu sem podala vprašanje - če ste že bile v taki situaciji in kako se je razrešila.
Seveda bi rada dobila tistega, ki mi je všeč!
-
Aja, še tisto, kar imam jaz za očitne namige (beri tako, da bi tudi sama razumela, da noče tip imeti nič z menoj, če bi on tako ravnal)
- že v začetku sem mu povedala, da sva lahko samo prijatelja
- tudi sem mu povedala, da so njegovi klici in sms-ji preveč vsiljivi in da mi ni všeč da mi jih pošilja in me klicari ter me sploh nadleguje
- na večino njegovih klicov, smsjev in sporočil se sploh ne javim in ne odpišem.
- ko me je kam povabil, sem odklonila....
Če bi mi bil všeč, bi valda bila bolj zainteresirana - odgovorila bi na vsak sms, mu še sama iniciativno pisala ali ga poklicala..... očitno bom morala it na bolj neprijazno verzijo, kar pa pomeni, da se bom s tem zamerila prijatelju, ki pa mi je všeč
- že v začetku sem mu povedala, da sva lahko samo prijatelja
- tudi sem mu povedala, da so njegovi klici in sms-ji preveč vsiljivi in da mi ni všeč da mi jih pošilja in me klicari ter me sploh nadleguje
- na večino njegovih klicov, smsjev in sporočil se sploh ne javim in ne odpišem.
- ko me je kam povabil, sem odklonila....
Če bi mi bil všeč, bi valda bila bolj zainteresirana - odgovorila bi na vsak sms, mu še sama iniciativno pisala ali ga poklicala..... očitno bom morala it na bolj neprijazno verzijo, kar pa pomeni, da se bom s tem zamerila prijatelju, ki pa mi je všeč
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
Cheesus Crust, kako folk tegale ne razumete? Preberite še enkrat, dvakrat je že napisala, pa že prvič je bilo čisto lepo razvidno.
posh_girl, jebiga. Ni idealna situacija. Izid je v celoti odvisen od odnosa med tema dvema tipoma - in seveda tudi od tega, ali si tudi ti všeč tistemu, ki ti je všeč.
Probaj pokazat interes za tistega, ki ti je všeč, ta drugemu pa jasno povej, kakor ti je svetovala Nastja.
Optimalne strategije za tak primer ne poznam. Bo, kar bo. Poskusi vseeno, mogoče rata.
posh_girl, jebiga. Ni idealna situacija. Izid je v celoti odvisen od odnosa med tema dvema tipoma - in seveda tudi od tega, ali si tudi ti všeč tistemu, ki ti je všeč.
Probaj pokazat interes za tistega, ki ti je všeč, ta drugemu pa jasno povej, kakor ti je svetovala Nastja.
Optimalne strategije za tak primer ne poznam. Bo, kar bo. Poskusi vseeno, mogoče rata.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov