vse narobe
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
sam ene ste pa res nesramne
jst jo nekak razumem...Znajdla se je na razpotju žiulenja, kjer res ne vidi izhoda in logično je da ji je ful težko
nevem, jst bi najprej probala s socialo.Če se še šolaš ti bodo dodelili socialno podporo, brez da bi rabla pošiljat prošnje za redno službo.
To je nekej, mislm da cerka 200 eurou more bit...
s šihti je pa zdele res kriza...Mislm, nevem, probej mal iskat no, al pa usaj nekej tko za krajši čas, pa iščeš sproti nekej novega, če je tok hudo.
res bi se blo dobro doma pobotat, ampak usekakor sama veš kako in kaj je biu problem, da ste v "laseh".
jst upam, da ti rata pridt skoz no....
aja, pa ena je napisala če fant nima stanovanja..Khm, tole je mal tkole, ker tud če majo stanovanje verjetno ni njegovo in ne more kr še nje prvlečt zraven.odvisno kakšno familijo ma.
držim pesti.
jst jo nekak razumem...Znajdla se je na razpotju žiulenja, kjer res ne vidi izhoda in logično je da ji je ful težko
nevem, jst bi najprej probala s socialo.Če se še šolaš ti bodo dodelili socialno podporo, brez da bi rabla pošiljat prošnje za redno službo.
To je nekej, mislm da cerka 200 eurou more bit...
s šihti je pa zdele res kriza...Mislm, nevem, probej mal iskat no, al pa usaj nekej tko za krajši čas, pa iščeš sproti nekej novega, če je tok hudo.
res bi se blo dobro doma pobotat, ampak usekakor sama veš kako in kaj je biu problem, da ste v "laseh".
jst upam, da ti rata pridt skoz no....
aja, pa ena je napisala če fant nima stanovanja..Khm, tole je mal tkole, ker tud če majo stanovanje verjetno ni njegovo in ne more kr še nje prvlečt zraven.odvisno kakšno familijo ma.
držim pesti.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
*purple* napisal/-a:aja, pa ena je napisala če fant nima stanovanja..Khm, tole je mal tkole, ker tud če majo stanovanje verjetno ni njegovo in ne more kr še nje prvlečt zraven.odvisno kakšno familijo ma.
Sicer se načeloma strinjam s tabo, ampak glede tega pa ne. Njo so ven iz stanovanja vrgli, ker je tip stalno tam visel, zdaj ko je pa ona v težavah, se je pa potuhnil.
Štekam, da so si družine med seboj različne, ampak če bi bil moj tip brezdomec, ne bi kar mirno gledala situacije in čakala, da se razreši.
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
ok men je pa ena stvar tle zlo zlo čudna.. pravs da so te vrgl vn k je biu tip prevec pr teb.... pol si pa napisala da on nc nedela... halooo zakva ga ne prsils da gre delat pa ti konckoncou pol tut pomaga? najemnino lazi placujeta dva k pa en, pa tut konckoncou je kr mal kriu za situacijo.
drugo pa k bi rekla je pa da mislm da bi se dal sploh v strezbi z cist usakim delodajalcm zment da dobivas kes vsaj na 14dni! sam pac je treba bit do delodajalca odkrit pa povedat za kaj rabs pa sm prepricana da ti bo pomagu!
drugo pa k bi rekla je pa da mislm da bi se dal sploh v strezbi z cist usakim delodajalcm zment da dobivas kes vsaj na 14dni! sam pac je treba bit do delodajalca odkrit pa povedat za kaj rabs pa sm prepricana da ti bo pomagu!
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
glede službe je res najlaži dobit delo v strežbi, tko da saj službo maš, to je že pol narejenga!!! probej prašat delodajalca, pojamrej mu, full lepo ga pros če bi ti lahko kej denarja dal vnaprej ali pa saj da bi ti ta mesec tednsko plačeval. nujno pa morš jt tut do lastnice stanovanja in ji pač razložit situacijo, probej mal pretiravat, in jo praš kako bo če pač ta mesec ne boš mogla plačati najemnine.
če te bodo vn vrgl slučajno, jz sm bla v stanovanju prejšn simestr faxa in še vedno oddajam sobo. soba je pri ruskem carju (za bežigradom) in je dvopostelna. najemnina pa znaša 100€ + stroški, ampak res je pa bolš da probaš s študencom, ker je pocen in praktično! če pa na bo šlo me pa kontaktirej na zs, pa magar greš loh v to sobo vsaj za kakšen mesc, toliko da si najdeš kakšno bolj ugodno rešitev.
če boš rabla kakšno pomoč, mislm da ti je veliko punc tukej na forumu pripravljenih pomagat. npr glede oblek in teh stvari. že men se ful oblek nabira v omari, sam povej katero št. imaš
glede fanta... punca, zdele maš pa tok problemov da dej mal fanta na stranski tir in najprej zrihtej stvari ki so bolj pomembne. tako je moje mnenje. če ti v taki situaciji tip noče pomagat... nočm bit nesramna, ampak pomoje ni vredn tvojih živčkov k so pomoje že tko al tko preveč obremenjeni.
drž se :bussi:
če te bodo vn vrgl slučajno, jz sm bla v stanovanju prejšn simestr faxa in še vedno oddajam sobo. soba je pri ruskem carju (za bežigradom) in je dvopostelna. najemnina pa znaša 100€ + stroški, ampak res je pa bolš da probaš s študencom, ker je pocen in praktično! če pa na bo šlo me pa kontaktirej na zs, pa magar greš loh v to sobo vsaj za kakšen mesc, toliko da si najdeš kakšno bolj ugodno rešitev.
če boš rabla kakšno pomoč, mislm da ti je veliko punc tukej na forumu pripravljenih pomagat. npr glede oblek in teh stvari. že men se ful oblek nabira v omari, sam povej katero št. imaš
glede fanta... punca, zdele maš pa tok problemov da dej mal fanta na stranski tir in najprej zrihtej stvari ki so bolj pomembne. tako je moje mnenje. če ti v taki situaciji tip noče pomagat... nočm bit nesramna, ampak pomoje ni vredn tvojih živčkov k so pomoje že tko al tko preveč obremenjeni.
drž se :bussi:
Our passion is our strength <3
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jullia_ napisal/-a:*purple* napisal/-a:aja, pa ena je napisala če fant nima stanovanja..Khm, tole je mal tkole, ker tud če majo stanovanje verjetno ni njegovo in ne more kr še nje prvlečt zraven.odvisno kakšno familijo ma.
Sicer se načeloma strinjam s tabo, ampak glede tega pa ne. Njo so ven iz stanovanja vrgli, ker je tip stalno tam visel, zdaj ko je pa ona v težavah, se je pa potuhnil.
Štekam, da so si družine med seboj različne, ampak če bi bil moj tip brezdomec, ne bi kar mirno gledala situacije in čakala, da se razreši.
uibistvu maš prou po en stran,jst tud nebi mirno stala in čakala na nevemkaj.Sam ene familije so tud take, da je nebi uzel.verjetno so v manjšini, ampak useeno a ne,člouk ma učas tako srečo d alih na tako naleti.
aja pa zdej če so njo zarad tega ker je njen fant tm visel, vrgli iz fleta, potem za to ne morjo odgovarjat njegovi tastari....če je pa stisnu repek med noge, zdej ko ona potrebuje pomoč, pa nimam besed...
-
ninni_89 - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 2. 2009
- Kraj: Ljubljana
ja to je res, da bi mi lahko on pomagal, sam je pa res da mi je že dost in njega nočm prašat ker mi pol očita da mi je pa to pa to pomagal itd.ta ideja mi je ušeč da bi se zmenla z delodajalcem, da mi plačuje tedensko ker bom tko laže vn pršla. mislm da je to ful dobra ideja.tuki ta stanodajalc pa je tut mal tko kr prvo kr sm se uselila je reku da morm sam varščino plačat in pol sm mu dala kr mi je fotr posodu tolko ku je lahk. in pol učer kr sm mu dala pa reče da je treba še najemnino, pa jst sm njega prašala če je treba še najemnino pa ni nč reku. in še ful zatežen je ne vem če se bo dal z njim kej zment... mogoče veste kje so kašni oglasi za ta kratkotrajna dela kr ti plačajo na roko,npr. kako čiščenje?
never let the fear of striking out keep you from playing the game!
-
ninni_89 - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 2. 2009
- Kraj: Ljubljana
sm najdla že eno delo za deljenje letakov, bom probala pa tut promocijo kšno dobit. ma a ni ponavad za promocije tko da rabš izpit za avto? kr jst ga še nimam...
never let the fear of striking out keep you from playing the game!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov