vse narobe
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tamala123xy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 3. 2009
- Kraj: celje
[quote="trapa"]60 € je boljše kot 0.
Najavi se na Centru za socialno delo in tam povprašaj če ti lahko prvi mesec pomagajo. Ne vem točno kako je s tem, a vem, da v nekaterih primerih ti na Centru pomagajo s stroški.
na centru ti ne dajo nobene pomoči če si študent/dijak...to vem kr sem sama zaprosila za njo pa mi je to tko obrazložila. Drugač pa če ne gre se pa nekje na knjigo zaposli pa delamj šolo izredno.tudi jaz sem bila na dnu brez vsega brez ficka in kaj sem lahka naredla?ja nč pač stisnat sem mogla izpisala sem se iz rednega študija,si našla zaposlitev v proizvodnji in nasledne leto nadaljevala kot izredni študent. Pa se mi je vse lepo izšlo
Najavi se na Centru za socialno delo in tam povprašaj če ti lahko prvi mesec pomagajo. Ne vem točno kako je s tem, a vem, da v nekaterih primerih ti na Centru pomagajo s stroški.
na centru ti ne dajo nobene pomoči če si študent/dijak...to vem kr sem sama zaprosila za njo pa mi je to tko obrazložila. Drugač pa če ne gre se pa nekje na knjigo zaposli pa delamj šolo izredno.tudi jaz sem bila na dnu brez vsega brez ficka in kaj sem lahka naredla?ja nč pač stisnat sem mogla izpisala sem se iz rednega študija,si našla zaposlitev v proizvodnji in nasledne leto nadaljevala kot izredni študent. Pa se mi je vse lepo izšlo
and baby when it's love it is not rough it isn't fun...
- tamala123xy
- Komunikatorka
joooj pa zakaj men noče citirat posta od enga drugega
- tamala123xy
- Komunikatorka
če delaš na črno al pa preko študenta se da vse zmenit!
-
ninni_89 - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 2. 2009
- Kraj: Ljubljana
glede tega, zakaj moj tip ne dela... je natakar in je iz obale, in dela samo sezonsko. in mu tudi starši pomagajo.res da ima ful prihrankov, ma ga nočem niti sprašvat kr pol ne mislm poslušat njegovga očitanja...
never let the fear of striking out keep you from playing the game!
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
ninni_89 napisal/-a:glede tega, zakaj moj tip ne dela... je natakar in je iz obale, in dela samo sezonsko. in mu tudi starši pomagajo.res da ima ful prihrankov, ma ga nočem niti sprašvat kr pol ne mislm poslušat njegovga očitanja...
Tudi, če tip ne bi očital, bi ti svetovala, da se reši sama. Ker gre za tvoje probleme, ne vajine. Najlažje je iskat pomoč drugje, če se pa sam rešiš iz dreka, prideš iz stiske kot zmagovalec.
Torej lepo ignoriraj tipa in predvsem poskrbi za svojo rit.
Prvi mesec, dva ali tri bo najtežje, potem pa vedno lažje.
Imaš, da me vikaš!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
*skokica* napisal/-a:Jaz se v limit res ne bi zatekala. Vprašanje, če bi ga sploh dobila, glede na to, da si broke.
se nekak strinjam...rajš ne limita, ker ko se enkrat spet zadolžiš, spet težko ven zlezeš.probej se zment da ti tedensko nakazujejo, usaj taprvi mesec.
pa ne delat na črno, ker s tem tvegaš potem a boš sploh dobila plačano...
-
ninni_89 - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 2. 2009
- Kraj: Ljubljana
ma s fantom nočem zdaj rešvat kr mam druge probleme. kr bom pršla vn iz tega se bom ukvarjala še s tem... no, ta lastnik je reku da če mu ne dam najemnine u pondelk me bo u tork vrgu vn. super a?:( in se ni čist nič dalo z njim zment, kr me niti do besede ni pustu:S tko da morm SPET iskat flat, če me ne bi vrgl prej tam vn bi blo vse ql, bi della in use že en mesec. se mi zdi ku da se mi svet podira... da bi se zmenla zdj kr pridm not u novo stanovanje da lahk kasnej plačam in dam za vaščino kakih 20 eur? za študenta ne vem a ni že prepozno?
never let the fear of striking out keep you from playing the game!
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Ja če praviš da ma tvoj fant neki prihrankov, ti pa nujno ta trenutek rabiš keš, ga pa prosi nej ti posodi, ne. Najbrž mu ne bi smel bit tak grozn problem - al pa, glede na to da praviš, da itak ni vse kul v vajini zvezi. V glavnem, če nimaš druge možnosti, se men ne zdi nč narobe, da bi prosla njega, pol bo pa že mal lažje, boš šla delat in boš neki zaslužla, da boš mela za najemnino + da njemu vrneš. Če bi js mela fanta in bi bil v taki situaciji, niti čakala ne bi, da me prosi za posojilo, ampak bi mu kr sama predlagala - ena je napisala, da so to tvoji problemi in ne vajini, js pa mislim, da morš partnerju stat ob strani ne glede na vse, zato ne vem v čem je problem tle, da ga ne bi prosla.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov