Všeč mi je njegov prijatelj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Fancy Nancy - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 2. 2010
Jaz pa preprosto ne štekam kako je to, ko se ne moreš odločiti med dvema, ker eden v vsakem primeru prevlada. Kakorkoli že, če pa je mogoče, je kvečjemu v oš ali sš. Verjetno bom zdaj jaz "čudna", ampak ko mi je nekdo všeč in sem z njim SKUPAJ (torej ne gre samo za zaljubljenost z neke distance) ter ga imam rada, si pač ne predstavljam, da mi glavo zmeša kdo drug, ker imam oči samo zanj. In ne, to ni samo na začetku, ko je še zaljubljenost prisotna (in metuljčki, bla bla bla), pač pa tudi kasneje.
Vem za kar nekaj takih primerov, ko se punce niso mogle odločit, na koncu pa so ostale same. Eni se je sicer "posrečilo", da je še vedno skupaj s fantom, pa še to zaradi molka njenih prijateljic.
Vem za kar nekaj takih primerov, ko se punce niso mogle odločit, na koncu pa so ostale same. Eni se je sicer "posrečilo", da je še vedno skupaj s fantom, pa še to zaradi molka njenih prijateljic.
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
Fancy Nancy napisal/-a:ampak ko mi je nekdo všeč in sem z njim SKUPAJ (torej ne gre samo za zaljubljenost z neke distance) ter ga imam rada, si pač ne predstavljam, da mi glavo zmeša kdo drug, ker imam oči samo zanj. In ne, to ni samo na začetku, ko je še zaljubljenost prisotna (in metuljčki, bla bla bla), pač pa tudi kasneje.
In koliko časa si bila najdalj v zvezi?
Jaz še nisem spoznala človeka, ki se mu ne bi vsaj enkrat v dolgoletni (poudarjam DOLGOLETNI) zvezi zgodilo, da bi za trenutek pomislil, da partner ni pravi zanj in mogoče to nesigurnost zamenjal z zatreskanostjo v prvega primernega kandidata. Govorim o parih, ki so skupaj po več let. 100% v zvezi pride do ene točke, kjer nisi prepričan, če si tega želiš, mogoče se ti partner manj posveča in neka druga oseba bolj, pa si že tam. Nekaterim se to zgodi po nekaj mesecih, drugim po treh letih, enim po desetih ali celo dvajsetih letih ... Odvisno od osebe in problemov.
Poudarjam pa, da tiste, ki so za skupaj, taki občutki hitro minejo in se jim kmalu zdijo smešni, medtem ko se nekateri razidejo, ker ne vidijo več smisla v zvezi. V drugem primeru je taka zatreskanost problem, v prvem pa povsem normalna stvar.
- Lili*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 3. 2010
Sej nisem rekla da bi kdaj prevarala fanta nikol ga nebi prizadela če bi ga hotla bi ga že...pa ga nisem niti ga nikol nebom...js mam tut oči sam za njega pa tut mam sam njega rada pa si zaupama pa vse sej pa skup živima...res nimam pojma od kod je to prišlo res ne...js se nimam kaj odločevat ker mam svojga fanta rada pa nikol nebi ga prizadela....nimam pa pojma od kod je to čustvo prišlo al karkoli je že to...sploh težko razložim ker še nism nikol neki takega doživela pa še sama vredu nevem kaj sm čutla vem sam da sm bla čist neka zmedena nevem....težko me je razumeti vem ker se še sama ne razumem...pa pomoje nekdo ko še ni česa podobnega doživel tud nemore razumet...sploh težko opišem pa razložim z besedami...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ni te težko razumet - sej je lorelaj zgoraj lepo opisala vzroke za takšnim obnašanjem.
Kaj pa zate velja, boš pa že sama zgruntala.
Kaj pa zate velja, boš pa že sama zgruntala.
-
KLEMY - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 12. 2005
- Kraj: ljubljana
Ok, sem prav morala it prebrat prvi post...
Lej, to, da si v zvezi še ne pomeni, da zdaj pa ti nikoli več v življenju noben ne bo všeč pa da ti ali on ne bosta nikoli več pogledala za dobrim tipom/bejbo, da ti ne bo godila pozornost drugih... To je normalno. Vendar skozi to greš tako... u, tale mi je pa všeč... se nasmehneš in greš dalje.
Ko začneš pa v glavi komplicirat in iskat neke energije in sorodne duše in delat zmedo in ne veš, kaj bi...ja, sori, to pa ni več kul. (dobro, za ene je, ampak pustimo to, saj predvidevam, da si monogamno bitje, ki mu varanje in poli-variante ne dišijo in iz tega izhajam).
To pomeni, da morda v tej osebi iščeš, vidiš nekaj, kar v tvoji zvezi morda manjka in ne veš, kaj bi.
Še enkrat ponavljam, dokler ti je oseba všeč je to vse kul, ni treba zdaj imet infarkt vsakič ko pomisliš OMG, še eden mi je všeč zraven mojega fanta, kaj je to? To ni nič. Zadihaj, pejd dalje. Če imaš pa dvome in ne veš, kaj bi... se pa fajn zamisli, premisli svojo zvezo in nehaj komplicirat. Boš z njim? Boš. Simpatija bo simpatija. OK, konec drame. Nehaš mislit na sinergije in si delat probleme.
Ne boš z njim? Bi bila s simpatijo? Tud prav. Samo da je konec drame. Štekaš?
Lej, to, da si v zvezi še ne pomeni, da zdaj pa ti nikoli več v življenju noben ne bo všeč pa da ti ali on ne bosta nikoli več pogledala za dobrim tipom/bejbo, da ti ne bo godila pozornost drugih... To je normalno. Vendar skozi to greš tako... u, tale mi je pa všeč... se nasmehneš in greš dalje.
Ko začneš pa v glavi komplicirat in iskat neke energije in sorodne duše in delat zmedo in ne veš, kaj bi...ja, sori, to pa ni več kul. (dobro, za ene je, ampak pustimo to, saj predvidevam, da si monogamno bitje, ki mu varanje in poli-variante ne dišijo in iz tega izhajam).
To pomeni, da morda v tej osebi iščeš, vidiš nekaj, kar v tvoji zvezi morda manjka in ne veš, kaj bi.
Še enkrat ponavljam, dokler ti je oseba všeč je to vse kul, ni treba zdaj imet infarkt vsakič ko pomisliš OMG, še eden mi je všeč zraven mojega fanta, kaj je to? To ni nič. Zadihaj, pejd dalje. Če imaš pa dvome in ne veš, kaj bi... se pa fajn zamisli, premisli svojo zvezo in nehaj komplicirat. Boš z njim? Boš. Simpatija bo simpatija. OK, konec drame. Nehaš mislit na sinergije in si delat probleme.
Ne boš z njim? Bi bila s simpatijo? Tud prav. Samo da je konec drame. Štekaš?
Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
-
Fancy Nancy - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 2. 2010
lorelaj napisal/-a:Fancy Nancy napisal/-a:ampak ko mi je nekdo všeč in sem z njim SKUPAJ (torej ne gre samo za zaljubljenost z neke distance) ter ga imam rada, si pač ne predstavljam, da mi glavo zmeša kdo drug, ker imam oči samo zanj. In ne, to ni samo na začetku, ko je še zaljubljenost prisotna (in metuljčki, bla bla bla), pač pa tudi kasneje.
In koliko časa si bila najdalj v zvezi?
Jaz še nisem spoznala človeka, ki se mu ne bi vsaj enkrat v dolgoletni (poudarjam DOLGOLETNI) zvezi zgodilo, da bi za trenutek pomislil, da partner ni pravi zanj in mogoče to nesigurnost zamenjal z zatreskanostjo v prvega primernega kandidata. Govorim o parih, ki so skupaj po več let. 100% v zvezi pride do ene točke, kjer nisi prepričan, če si tega želiš, mogoče se ti partner manj posveča in neka druga oseba bolj, pa si že tam. Nekaterim se to zgodi po nekaj mesecih, drugim po treh letih, enim po desetih ali celo dvajsetih letih ... Odvisno od osebe in problemov.
Saj to, da "opaziš" nekoga in kdaj pomisliš še na koga drugega kot na svojega partnerja je normalno. Česar jaz ne razumem je to, da se nekateri ne morejo odločiti med dvema osebama.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Bom napisal malo robat odgovor.To, kar opisuje Lili, se prej ali slej zgodi vsaj 80 % ljudem, ki so v daljših vezah, sploh ko so te veze ustaljene in ratajo že kar malo rutinske.
Razlika je le, kako ljudje reagirajo na te dražljaje.Eni končajo vezo, ki jo imajo (kar je še posebaj smiselno v zelo mladih letih, ko je izbira ogromna), eni vse skupaj vzamejo z distanco in ne razmišljajo o tem preveč, eni pa varajo. Roko na srce, slednjih je ogromno.
Vse so to normalne življenske situacije, vsak pa mora ravnati po svoji pameti in vesti.
Razlika je le, kako ljudje reagirajo na te dražljaje.Eni končajo vezo, ki jo imajo (kar je še posebaj smiselno v zelo mladih letih, ko je izbira ogromna), eni vse skupaj vzamejo z distanco in ne razmišljajo o tem preveč, eni pa varajo. Roko na srce, slednjih je ogromno.
Vse so to normalne življenske situacije, vsak pa mora ravnati po svoji pameti in vesti.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^:top:
Ubistvu, obstajajo splošne resnice kako/zakaj do tega pride, ni treba vsakemu posebej odkrivat tople vode..kitty cat napisal/-a:Ja no, in kaj naj zdaj mi tukaj? Ji razložimo od kje oz. zakaj je prišlo to njeno čustvo do drugega fanta? To mora človek sam pri sebi razčistit, ni druge.
- Deedee91
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 10. 2009
jaz približno vem, kako ti je. ampak, ko se je meni nikaj podobnega dogajalo, sem bla še mala frkla (15 let stara), vem da ni ravno isto, ampak vsaj občutek poznam: spoznaš nekoga, s katerim se ful dobro razumeš, s katerim si rada skupaj, ti ne gre z glave...
lahko, da ti to ne gre z glave, ker se tak dobro razumeš z njim, ker te razume, ker imata nekaj skupnega, nevem...
lahko, da se ti celo vidi on v nekem smislu, to boš mogla sama ugotivit. jaz sem za tistim noreli 2 leta (bolj ali manj) - po tistem, ko sva z mojim bivšim končala, ko sva bla v zvezi me je samo vet pekla, ker sem tolko na ovega mislila...
najbolj učinkovito je, če se zamisliš, kaj ti sploh hočeš?
in potem ali zvezo končat, ali pa distanco držat...
lahko, da ti to ne gre z glave, ker se tak dobro razumeš z njim, ker te razume, ker imata nekaj skupnega, nevem...
lahko, da se ti celo vidi on v nekem smislu, to boš mogla sama ugotivit. jaz sem za tistim noreli 2 leta (bolj ali manj) - po tistem, ko sva z mojim bivšim končala, ko sva bla v zvezi me je samo vet pekla, ker sem tolko na ovega mislila...
najbolj učinkovito je, če se zamisliš, kaj ti sploh hočeš?
in potem ali zvezo končat, ali pa distanco držat...
-
kitty cat - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 2. 2010
purple_rain napisal/-a:^^:top:Ubistvu, obstajajo splošne resnice kako/zakaj do tega pride, ni treba vsakemu posebej odkrivat tople vode..kitty cat napisal/-a:Ja no, in kaj naj zdaj mi tukaj? Ji razložimo od kje oz. zakaj je prišlo to njeno čustvo do drugega fanta? To mora človek sam pri sebi razčistit, ni druge.
A potem takem lahko samo eden napiše zakaj je temu tako, nato pa se tema lahko zapre, ali kaj?
Kakorkoli že... čudežnega recepta kaj narediti ni. Sama se bo morala odločit, ali bo ostala s svojim ali postavila vse skupaj na kocko in reskirala, da vidi, če je ta njegov kolega mož besede (če mu je sploh v resnici kaj do nje - v treznem stanju).
Zadnjič spremenil kitty cat, dne 08. Sep. 2010 10:15, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^zdej pa še enkrat vse preberi in preveri če se odgovori skladajo..
- Lili*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 3. 2010
Evo pa le ni bilo očitno mi vse tako jasno kot bi moglo bit... torej od tistega večera se je še marsikaj razumelo s fantom je šlo vse navzdol vedno slabše se je obnašal do mene kregala sma se in ni mi posvečal nobene pozornosti...tak da sem se odločla da ga pustim itak sem bla zmedena zaradi kolega...sedaj sem na svojem sem se preselila...tako da....sedaj mi je najtežje... ampak sej vem da bo bolši cajt zaceli vse rane...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov