Všeč mi je njegov prijatelj

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

lunek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lunek » 22. Mar. 2010 18:31

Kaj to kreganje s fantom je blo v zvezi z zadevami, o katerih sta imela že pred tem spore ali so ble to kake nove zadeve, morda celo v zvezi s tem frendom?

Kako gledaš sedaj na vajin odnos fantom, preden so se začeli tvoji dvomi in čustva do njegovega prijatelja?Je bilo vse lepo in prav, kot si napisala na zaečtku, ali zdaj vidiš razpoke, ki so se pojavljale že pred tem, pa jih v tistih trenutkih pač nisi videla?

In kako se počutiš glede konca vajine zveze - ti je žal, da nista več skupaj, (kdo je dal konec?), ali ti je na nek način odleglo? No, vem da se po koncu zveze nihče verjetno ne počuti odlično, tudi sama si napisala, da ti je težko, ampak to je pač normalno ob koncu večletne zveze - kako torej?
lunek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lunek » 22. Mar. 2010 21:11

Kdor želi odgovore, si mora najprej postaviti vprašanja :D
Uporabniški avatar
Špela89
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Špela89 » 24. Mar. 2010 8:53

To se mi ne zdi najbolj pošteno do tvojega fanta. Vzam si čas za razmislek, kaj dejansko hočeš :?
Lili*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Lili* » 24. Mar. 2010 15:10

lunek napisal/-a:Kaj to kreganje s fantom je blo v zvezi z zadevami, o katerih sta imela že pred tem spore ali so ble to kake nove zadeve, morda celo v zvezi s tem frendom?

Kako gledaš sedaj na vajin odnos fantom, preden so se začeli tvoji dvomi in čustva do njegovega prijatelja?Je bilo vse lepo in prav, kot si napisala na zaečtku, ali zdaj vidiš razpoke, ki so se pojavljale že pred tem, pa jih v tistih trenutkih pač nisi videla?

In kako se počutiš glede konca vajine zveze - ti je žal, da nista več skupaj, (kdo je dal konec?), ali ti je na nek način odleglo? No, vem da se po koncu zveze nihče verjetno ne počuti odlično, tudi sama si napisala, da ti je težko, ampak to je pač normalno ob koncu večletne zveze - kako torej?

To se je vleklo že kak mesec...nevem pa kaj je bilo krivo...mogoče moja čustva do tega kolega... Morem priznat da so bile slabe in lepe stvari..res me je mel rad veliko je naredu za mene ful je bil dober do mene vse mi je dal sam pomagat pa nemorem da je tak prišlo...mislim da je blo useskup neka navada ne pa več tisto kar bi moglo biti. Res pa je da sem se počutila učasih slabo, se recimo ni veliko ukvarjal z menoj poleg tega se mi zdi da sma se vedno težje zmenila kaj da bi bil tak pogovor in komunikacija med nama ko bi mogla bit. Konec sem dala jaz...sedaj kako se počutim? še sama dobro nevem...hudo mi je za njega ker res trpi ko sem ga vidla mi je blo hudo ker sem vidla kako trpi. Drugače pa mi je res na nek način odleglo nevem težko razložim...še sama nerazumem in nevem kdaj se je moja ljubezen ohladila vedno sem mislila da je to to da je on pravi da bom s njim mela otroke....sedaj pa se je vse razbilinilo...zato nevem kako se počutim...čutim da ga nimam tolk rada ko ma on mene...mogoče bom celo življenje obžalovala res nevem ampak v tem trenutku nekako čutim da je tako najbolje za oba...
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 24. Mar. 2010 15:57

Lili* napisal/-a:v tem trenutku nekako čutim da je tako najbolje za oba...

Verjetno imaš prav.

Veliko sreče obema. :)
Lili*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Lili* » 05. Okt. 2010 8:21

Vidim da tema že nekaj časa stoji...torej če vas zanima kako se je razpletlo po tistem ko sem pustila fanta in se preselila na svoje...nekaj mesecev sem si vzela čas za sebe in za premislek, ugotovila sem da je bilo veliko stvari ki v zvezi niso štimale mislim da bi se mogla večkrat pogovorit o stvareh kar pa se nisva. Bilo mi je hudo nekaj časa sem se zapirala vase nisem vedla ali je prav ali ne uglavnem mi je bilo zelo hudo prebolet stvari. Sedaj pa se že 3 mesce dobivam s tem kolegom morem rečt da je odnos drugačen sem srečna in zaljubljena. Bivši fant je pa jezen in se nepogovarja z menoj niti s kolegom družba se je malo razšča kar me žalosti saj smo se vedno imeli super fajn sedaj pa nemoremo večl biti vsi skupaj saj je vsak na eni strani. s bivšim fantom sem se pogovorila in mu razložila pa je vseeno jezen sploh me ne pogleda kaj šele mojega fanta. poleg tega širi govorice o nama ki niso resnične...uglavnem se ne obremenjujem s tem sedaj mi je lepo in sem srečna. Upam da bo tudi bivši spoznal eno vredi punco.. pa da bo naša družba kdaj spet takšna kot je bila. LP
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 05. Okt. 2010 9:42

Jaz ubistvu sploh ne razumem, kako lahko prides med dva prijatelja. Oz. kako je mogoce, da je njuno prijateljstvo na tako majavih nogah, da se zaradi ene bejbe nehata druzit in prekineta prijateljstvo.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 05. Okt. 2010 12:39

^^ jaz pa to čisto štekam.

ne rečem, da je prav, da se tako obnaša, a ta lili govori, kot da to ni nič kaj takega. valda da je! po 5ih letih pustit fanta zaradi njegovega kolega se mi zdi grozno.
itak da je sedaj srečna in zaljubljena. :roll:
upam, da čez pet let ta pob pusti tebe in ti pobegne s prijateljico. pa potem poročaj koliko se boš še družila z njo.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Lili*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Lili* » 05. Okt. 2010 12:49

Oprosti tudi meni se zdi grozno in mi je bilo zelo težko...samo nevem kaj bi naj storila naj bi trpela v svoji zvezi samo zaradi usmiljenja bla z njim al kaj? nemorem pomagati pač je tako prišlo itak pa se nisma taoj začela dobivati ampak kasneje....sej nemorem pomagat sem se pač zaljubila vanj kaj naj? to ko si pa ti napisala da mi privoščiš pa je še najmajn lepo in drugič zadrži zase newem zakaj bi mogla nekomu želet nekaj tako slabega....meni je žal res mi je ampak pač zveza ni bila to to newem mislim da je bol pošteno da sem mu povedala vse kot pa da bi bila z njim iz usmiljenja ali ga še celo varala kot to počnejo nekateri. sem bila usaj poštena in nisem lagala in varala in sem tudi vse povedala. hudo mi je bilo pa zelo najtežji meseci mojega žiulenja samo nemorem pomagat je pač bila taka situacija.....
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 05. Okt. 2010 12:56

ne ne ne ne ne.
jaz nimam nič proti temu da je tako naneslo.
na živce mi gre le tvoje pisanje, da kako (ojoj) niste več družba, da kako on (ojoj) ne razume tega, da kako on (ojoj) se ne pogovarja s tabo, da kako si TI zdaj BOGA BOGA in tvoj novi lover (njegov kolega, ki mu je speljal punco!!!).

wtf?
živi in pusti njega pri miru. zakaj bi se moral on s tem sprijazniti, trepljati "prijatelja" po ramenu, nazdravljati vama na čast na žurkah, vaju tam gledati srečna in vesela...

(res mi grejo na živce ljudje kot si ti- samo za svojo rit! zdaj še pričakuješ, da se bo vsa družba postavila na vajino stran! malo morgen! najdi si še novo družbo. vse njegovo bi rada. grozno.)

ali bi ti tako brezbrižno to sprejela, če bi bilo obratno?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 05. Okt. 2010 13:06

Lili* napisal/-a:Oprosti tudi meni se zdi grozno in mi je bilo zelo težko...samo nevem kaj bi naj storila naj bi trpela v svoji zvezi samo zaradi usmiljenja bla z njim al kaj? nemorem pomagati pač je tako prišlo itak pa se nisma taoj začela dobivati ampak kasneje....sej nemorem pomagat sem se pač zaljubila vanj kaj naj?
Ne, valda ti ni treba prenašat zveze, ki ti ne odgovarja več.
Ni pa vedno potrebno "odgovorit" na metuljčke in novo zatrapanost.
Lili* napisal/-a:to ko si pa ti napisala da mi privoščiš pa je še najmajn lepo in drugič zadrži zase newem zakaj bi mogla nekomu želet nekaj tako slabega....
Hah.
Pot. Kettle. Black.
Sama si pa isto naredila.. :roll:
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 05. Okt. 2010 13:26

claire napisal/-a:upam, da čez pet let ta pob pusti tebe in ti pobegne s prijateljico. pa potem poročaj koliko se boš še družila z njo.

Hehehehe :D

Narobe si me razumela hehehehe.
Hotela sem povedat se to, da pravi prijatelji drzijo skupaj in jih ena bejba ne more locit. Da ce med 2 res dobra prijatelja pride punca (najprej je z enim, potem bi pa ona po dveh letih mela njegovega frenda), prijatelja drzita skupaj in se odjebe bejbo. Ker je ona pravzaprav prasica....zakaj med vsemi tipi se je mogla spravit lih na prijatla????? :eek: Da se ljudje ne znamo niti malo brzdat al kako???
Se pravi....odjebeta bejbo, onadva pa se naprej ostaneta frenda in cez cas se tej situaciji lahko samo se smejita in se dejansko naprej zivi kot da nista nije bilo.

Se pravi ona je out of the picture. Nje ni vec....ni ne v vezi s tem fantom, ne v vezi z njegovim prijateljem, da bi se potem mogli druzit....heehehe.

Moje mnenje pac...
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 05. Okt. 2010 14:21

Jz ne obsojam avtorico, če ni bila srečna v prejšnji zvezi je prav da je šla naprej. To da si je zbrala ravno njegovega prijatelja, mi je mal khm, hmm, kako lahko ena ženska uniči trdno prijateljstvo???
Ne razumem tega.

Poznam sicer primer kje je tip uničil prijateljestvo dveh najboljših frendic, to mi je še bolj bolano. Namreč ni vedel s kero bi bil, flirtal istočasno pred mojimi očmi z obema, nakar je ena rekla ja... In sedaj je z njo v zvezi :roll:

Pa še nekaj: glede avtorice, ponavadi rečejo da ne zapustiš nekoga , ki ga ljubiš zaradi nekoga, ki ti je včeš. Jz sicer upam da se z novim vse fajn izšlo in da ta pregovor ne drži zate...
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 05. Okt. 2010 14:58

rekla je, da ga itak ni ljubila, tko da mislm, da tega problema sigurno ne bo mela :D
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *pikapoka* » 05. Okt. 2010 16:12

Da še jst pristavim svoj lonček.
Pravijo, da je v ljubezni in vojni vse dovoljeno. Po eni strani tvoje dejanje podpiram, po drugi pa se tvoj bivši smili, ampak tako pač je. Bolje da si ga zdej pustila, če si spoznala, da nimaš z njim prihodnosti, čeprou si še par mesecev nazaj mislala, da je on "the one". Upam samo, da ni ta "fantov kolega" samo začasna tolažba in te bo čez nekaj časa pustil samo. Šele takrat boš res vedela kako se more tvoj bivši počutiti.
Po drugi strani je pa res, da se samo enkrat živi in da je bolje da če sta že mogla it narazen, da sta šla sedaj in ne potem, ko bi mela že cel vrtec otrok.

Vso srečo!

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov