Všeč mi je njegov prijatelj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Se strinjam da rabiš distanco, a z enim pomembnim dodatkom. Distanco od fantovega prijatelja ali od fanta. To je tvoja izbira, ne prikleni se na fanta samo zato ker ga ne bi rada prizadela. Na tvojem mestu bi fantu povedala da sm "zmedena" (ne omenjaj prijatelja) in bi mela ne vem, kšn tedn pavze da se ne bi vidla z nobenim. In pol bi se vprašala s kom bi zdej rajš bla?
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
maniac napisal/-a: je pa dejstvo, da v dolgoletnih zvezah, pa če so še tako harmonične, pride do tega, da se zaljubimo še v koga drugega.
v harmonični zvezi, kakor si se izrazil/a ne more priti do tega da se zaljubimo v drugo osebo. lahko nam je nekdo simpatičen, a se ne moremo kar zaljubiti. to je lahko kvečjemu neka zatreskanost. če pa pride tako daleč, da se zaljubiš v drugo osebo, pa- roko na srce- nekaj v zvezi ne štima.
tudi meni se dogaja, da mi kak fantov "prijatelj" kdaj posveča preveč pozornosti. in ne glede na to, če je ta fant lušten oz. mi recimo fizično in po karakterju všeč, se ne pustim zmesti. kar takoj jim dam lepo vedeti, da iz tega ne bo nič. ker se mi gnusi že misel na to, da bi bila z drugim. kaj šele, da bi jih podžigala in se z njimi spuščala v neznanske debate, če vem, da bodo potem mislili, da me lahko dobijo.
noben me ne bo prepričal, da se lahko kar tako zaljubiš v drugega, če bi naj v zvezi bilo vse tako kot treba. ne mečite si peska v oči!
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Mellyora - Debatorica
- Na forumu od: 22. 1. 2009
če te nekdo drug privlači tolk, da razmišlaš o njem in si čist paf torej (kot je rekla claire) u tej zvezi ne štima.. to je res metanje peska v oči, zatiskanje oči, al katerikol izraz že...
Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
- maniac
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 9. 2006
claire, kakšna pa je razlika med zatreskanostjo in zaljubljenostjo? meni se zdi to dvoje enako.
poglej, nikoli ne moreš pri enem človeku dobit vsega, kar si želiš, zato ti je lahko všeč ljudi hkrati všeč; pri enem najdeš nekaj, pri drugem pa kaj drugega. in sploh ni nujno, da se pustiš zmesti he he, lahko se pač z nekom čisto prijateljsko zbližaš in ugotoviš, da bi ti ta nekdo lahko nudil npr. stvari, za katere sploh nisi vedel, da jih želiš, poleg tega pa bodo okoli tebe vedno ljudje, ki so lepši, bolj zabavni, pametnejši, prijaznejši itd. od tvojega partnerja.
poglej, nikoli ne moreš pri enem človeku dobit vsega, kar si želiš, zato ti je lahko všeč ljudi hkrati všeč; pri enem najdeš nekaj, pri drugem pa kaj drugega. in sploh ni nujno, da se pustiš zmesti he he, lahko se pač z nekom čisto prijateljsko zbližaš in ugotoviš, da bi ti ta nekdo lahko nudil npr. stvari, za katere sploh nisi vedel, da jih želiš, poleg tega pa bodo okoli tebe vedno ljudje, ki so lepši, bolj zabavni, pametnejši, prijaznejši itd. od tvojega partnerja.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
~NIA~ napisal/-a:Džeki napisal/-a:Javi se,ko se noben fant ne bo zanimal zate in ne boš imela izbire.
ok, a sam jest ne razumem kaj ma to, da sta ti všeč 2, veze v prihodnosti s tem, da se noben ne bo zanimal zate?
Ne citiraj me po delih, prosim. Napisal sem dva stavka, ki sta v očitni povezavi drug z drugim.
Naj se avtorica javi ko/če bo imela problem, da je nihče ne bo hotel. Debate "všeč sta mi dva in jaz njima tud" so malo otročje.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
S takim razmišljanjem se potem ne bi nobena zveza obdržala..maniac napisal/-a:poglej, nikoli ne moreš pri enem človeku dobit vsega, kar si želiš, zato ti je lahko všeč ljudi hkrati všeč; pri enem najdeš nekaj, pri drugem pa kaj drugega. in sploh ni nujno, da se pustiš zmesti he he, lahko se pač z nekom čisto prijateljsko zbližaš in ugotoviš, da bi ti ta nekdo lahko nudil npr. stvari, za katere sploh nisi vedel, da jih želiš, poleg tega pa bodo okoli tebe vedno ljudje, ki so lepši, bolj zabavni, pametnejši, prijaznejši itd. od tvojega partnerja.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
purple_rain napisal/-a:S takim razmišljanjem se potem ne bi nobena zveza obdržala..maniac napisal/-a:poglej, nikoli ne moreš pri enem človeku dobit vsega, kar si želiš, zato ti je lahko všeč ljudi hkrati všeč; pri enem najdeš nekaj, pri drugem pa kaj drugega. in sploh ni nujno, da se pustiš zmesti he he, lahko se pač z nekom čisto prijateljsko zbližaš in ugotoviš, da bi ti ta nekdo lahko nudil npr. stvari, za katere sploh nisi vedel, da jih želiš, poleg tega pa bodo okoli tebe vedno ljudje, ki so lepši, bolj zabavni, pametnejši, prijaznejši itd. od tvojega partnerja.
točno to sem hotela napisati, pa je že purple.
samo dodala bi.
glej. itak so lepši fantje, so pametnejši fantje. in so lepše punce od mene in višje punce. ampak on ima še vedno faktor x, ki ga nihče drug nima. če jaz vidim eno obleko, ki mi je vizualno zelo všeč še ne pomeni, da si jo želim kdaj obleči. pa je lepša od mojih vseh cunj v omari. in dražja.
in kaj naj bi to pomenilo, da nam je lahko več ljudi hkrati všeč? in saj si si sama lepo odgovorila. torej, če najdeš v drugih/drugem nekaj kar pogrešaš v zvezi s svojim, to preprosto pomeni, da ti v zvezi nekaj manjka.
aja. in zatreskanost in zaljubljenost sta 2različna pojma. vsaj zame.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- Lili*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 3. 2010
haley napisal/-a:Meni je predvsem to čudno kako ti cel večer visiš s kolegom od svojga tipa. Predvidevam, da ste vsi skupi na žuru (ti, tvoj fant in njegov prijatelj), pa kot si po napisanem razumela, ti bolj na samem visiš s tem njegovim kolegom. Meni bi bilo osebno že čudno to, da bi moj tip cel večer visel z eno drugo žensko na samem na žuru na katerem sem tudi jaz.
Tko, da se ti probaj izogit njegovemu kolegu. Ne hodi z njim nekam na samo. Pa dobr premisli, če je tvoj fant res tisto pravo kar si želiš.
Sej nisva nikol sama vedno smo vsi sam večinoma se pogovarjama skos midva in mama svoje debate pa nič kaj takega vsakdanje reči sam se res vedn ful zaštekama in se lahk na ure in ure pogovarjama...zdaj je blo prvič tak da sva bla sama ker so že pač vsi spali...midva pa sploh nisva šla spat:)edina in sma se še kr pogovarjala dokler se že niso drugi zbudili.... Priznam da to kar sm čutila zdaj nevem kaj je blo to ...itak da mam rada svojga fanta in ga nemislim prizadet sej tut skup živima....nevem zakaj sem se tolk zmedla itak da mi je moj fant ljubši pa mi več pomeni nikol ga nebi prizadela...sploh nevem od kod je to prišlo in me tak zmedlo res ne...ko zdjle razmišlam se mi še vedno moj fant bolj dopade pa ga mam rada res nevem ka je blo to....
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
Džeki napisal/-a:
Naj se avtorica javi ko/če bo imela problem, da je nihče ne bo hotel. Debate "všeč sta mi dva in jaz njima tud" so malo otročje.
njej to očitno je problem ... neglede kako ti njen problem dojemaš
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
Lili* napisal/-a:Sej nisva nikol sama vedno smo vsi sam večinoma se pogovarjama skos midva in mama svoje debate pa nič kaj takega vsakdanje reči sam se res vedn ful zaštekama in se lahk na ure in ure pogovarjama...zdaj je blo prvič tak da sva bla sama ker so že pač vsi spali...midva pa sploh nisva šla spat:)edina in sma se še kr pogovarjala dokler se že niso drugi zbudili.... Priznam da to kar sm čutila zdaj nevem kaj je blo to ...itak da mam rada svojga fanta in ga nemislim prizadet sej tut skup živima....nevem zakaj sem se tolk zmedla itak da mi je moj fant ljubši pa mi več pomeni nikol ga nebi prizadela...sploh nevem od kod je to prišlo in me tak zmedlo res ne...ko zdjle razmišlam se mi še vedno moj fant bolj dopade pa ga mam rada res nevem ka je blo to....
spoznavaš osebo s katero si se v pogovoru ujela in v čem je problem?
-
Angel in devil shoes - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2009
Na žurih dlje časa visiš z frendom od tipa hmmm ... Premisli ali si srečna z svojim tipom, ali bi rada končala ...
Z nikomer se pa ne poigravaj ...
Z nikomer se pa ne poigravaj ...
Many of us spend half our time wishing for things, we could have, if we didn't spend half our time wishing. — Alexander Woollcott
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Angel in devil shoes napisal/-a:Na žurih dlje časa visiš z frendom od tipa hmmm ...
To pa res mislim da je najmanjši problem tle.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov