Všeč mi je njegov prijatelj

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Lili*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Lili* » 01. Mar. 2010 13:25

Hej,
Imam en problem in ker neprestano mislim na to sem se odločila napisati tukaj. Saj nevem kaj naj pričakujem od vas nasvete, izkušnje nevem. Torej imam fanta, skupaj sva že 5let. V zvezi je vse tako kot mora bit rada se imava...vse štima uglavnem. Problem je v tem,da ima fant enega kolega, in tisti kolega mi ne gre iz glave. Več kot očitno je da je med nama neka energija. Vedno ko smo skupaj zunaj na bilokakem žuru vedno nekako pristanema skupaj pa ne v smislu da bi kaj bilo med nama. Gre se zato da se navadno celo noč skupaj pogovarjama ga skupaj pijema in se smejima in zafrkavama....newem nekako imava vedno neke teme za pogovor ki jih neboen ne razume midva pa razpravljama celo noč. Torej zdaj se je zgodilo spet nekaj kar mi negre iz glave. Bili smo na žuru pri nekom doma, in seveda smo celo noč žurali si peli plesali pili...ura je bila že okoli 6h zjutraj ko so seveda že vsi zaspali vsak na svojem koncu midva sva se še pa vedno pogovarjala in debatirala. ko sva kar naenkrat nekako saj sploh nevem kako je prišlo do tega in do te teme se začela pogovarjati kako bi bilo če bi bila midva skupaj. vse lepo in prav lepo se je bilo pogovarjati o tem nek občutek energija me je obdajala ko me je objel res težko sem rekla naj me spusti seveda se mi je takoj opravičil in rekel da neve zakaj je to naredil da se enostavno ni mogel upreti...res je bilo čutiti močno energijo med nama. Da nebo pomote fanta nebi in ga tudi nisem nikoli prevarala. Ampak newem zakaj mi ta dogodek ne da miru nevem kaj si naj mislim. Kaj je najbolje storiti v mojem primeru se izogibati tega kolega torej ne hoditi več skupaj ven nevem....fanta imam seveda rada in ga nikoli nebi prizadela...ampak priznam si da sem nekaj čutila čeprav nevem zakaj gre je to samo to da me privlači ali je kaj drugega...sama nevem. Hvala za odgovore in mnenja.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 01. Mar. 2010 13:31

malo nisi fer do svojega fanta... zjasni se kaj hočeš ne pa da sanjaš o neki energiji pa o tem fantu kak je fajn itd. To je za mene že prestaplanje meje kar se varanja tiče.

pomisli kako bi se ti počutila, če bi blo obratno...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
T00Mika
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a T00Mika » 01. Mar. 2010 13:33

Očitno ti je rahlo dolgčas v zvezi,in iščeš nekakšno popestritev ali pa morda ne čutiš do svojega fanta to, kar bi mogla čutiti.
Navsezadnje, očitno niti sama neveš kaj točno se dogaja v tvoji glavi.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nixie » 01. Mar. 2010 13:50

Ta tip ni fer do tvojega tipa. Po mojem niso ne vem kakšni kolegi...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 01. Mar. 2010 14:29

Distanco rabiš.

V bodoče se izogni takim skupnim pijanicam. Ali pa vsaj ne pij toliko, ker alkohol zamegli presojo in utegneš narest traparijo. Bolje je, da v treznem stanju razmisliš o svoji zvezi s fantom in o flirtu z njegovim kolegom.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 01. Mar. 2010 15:12

Meni je predvsem to čudno kako ti cel večer visiš s kolegom od svojga tipa. Predvidevam, da ste vsi skupi na žuru (ti, tvoj fant in njegov prijatelj), pa kot si po napisanem razumela, ti bolj na samem visiš s tem njegovim kolegom. Meni bi bilo osebno že čudno to, da bi moj tip cel večer visel z eno drugo žensko na samem na žuru na katerem sem tudi jaz.

Tko, da se ti probaj izogit njegovemu kolegu. Ne hodi z njim nekam na samo. Pa dobr premisli, če je tvoj fant res tisto pravo kar si želiš.
Uporabniški avatar
kitty cat
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a kitty cat » 01. Mar. 2010 15:21

Meni se ne zdi nič čudnega, če se štekata, ker ste pač pogosto skupaj zunaj. Bolj nelogično se mi zdi to, da praviš, da v vajini zvezi po vseh teh letih vse štima, obenem pa te matra ta njegov kolega. :? Če si še vedno zaljubljena v tvojega fanta, potem ne bi v takem smislu gledala na njegovega kolega in toliko razmišljala o njem. Ta njegov kolega pa očitno tudi ni prijatelj v pravem pomenu besede (razen če sta bolj kolega kot prijatelja, ker kolega je lahko tudi nekdo, s komer hodiš samo pit skupaj), če se s prijateljevo punco pogovarja kako bi bilo, če bi bila skupaj. :? Nasveta ne moreš ravno dobiti, ker se moraš sama odločiti kaj oz. koga bi rada, druga stvar pa je, če ni njegov kolega to rekel bolj v hecu (lahko da sploh ni resen) oz. pod vplivom alkohola, ne da bi mu zdaj ti veliko pomenila. :wink:
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 01. Mar. 2010 15:51

Meni je tud čudno da si cel večer s kolegom od fanta....kje pa je fant? Pa še enkrat premisli kdo ti je všeč in koga imaš rada.
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
Fay
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Fay » 01. Mar. 2010 16:04

V zvezi očitno ni vse vredu, če se ti dopade drug fant. In niti približno ne štima vse, če ti drug fant ne gre iz glave. In tudi fanta lahdo zelo prizadeneš.

Sedaj je vse na tebi, morda tega kolega neboš morala več izbit iz glave in bolj ko bosta skupaj, bolj všeč ti bo. In mislim, da veš, kaj temu sledi.
Morda pa ga zbiješ iz glave in daš prostor fantu.

Dosti krat se zgodi, da se partner naveliča dolgoletnega partnerja podzavestno in nato najde nekoga, ki ga karnaenkrat privlači, spet dobi občutek zaljubljenosti ker je vse sveže, zelo se pogovarjata... Ampak tudi z tvojim fantom je bilo na začetku tako, po 5 letih zveze je dosti samoumevno, ni več tiste navdušenosti, ni več dolgih pogovorov o preteklosti, ker sta že vse povedala... Pomoje vnesi v zvezo neke novosti, pojdita z fantom na kakšen izlet, naredi doma dobro večerjo, naredita si domač kino in kokice, če seveda želiš tega fanta obdržati. Če pa te preveč vleče h tistemu kolegu, pa je brezveze nekoga vleči za nos...

In upam, da se boš odločila za pravo stvar :wink:
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 01. Mar. 2010 19:33

Lili* napisal/-a: V zvezi je vse tako kot mora bit rada se imava...vse štima uglavnem.

:?: :?: :?:
prosim? na žurih visiš z njegovim kolegom, blebetaš o neki "energiji" med vama in v isti sapi upaš reči, da v vajini zvezi vse štima?

ali jaz ne znam brat, ali pa ti ne veš kaj pomeni štimati v zvezi.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 01. Mar. 2010 20:18

^^Se strinjam :wink:
Uporabniški avatar
undercover
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a undercover » 01. Mar. 2010 20:22

čakaj. na žuru si s fantom visiš pa z njegovim prijateljem non stop ? tudi moj ima prijatelja s katerim imava skupne debate in se razumema pa nama tudi ne zmanka tem .. ampak daj se malo sama brzdaj. vedeti moraš kje je pri tebi meja. Meni je on prijatelj priznam enkrat dal misliti, da mogoče pa nekaj med nama je ampak sem takoj zbila to z glave in se vrnila nazaj na prijateljski nivo z njim. ker sem VEDELA da mi je moj fant bolj všeč in ga imam bolj rada.
to je edino pri tebi problem. ali ti je dolg čas v vezi in iščeš nekaj novega, ali pa imaš prijatelja rajši kot fanta. ? pa res prej dobro premisli , ker tukaj lahko uničiš dvojno prijateljstvo in eno dobro vezo kot praviš. :?
maniac
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a maniac » 01. Mar. 2010 22:36

joj, ste ene hecne. itak, da lahko v vezi vse štima, pa ti je vseeno še kdo drug všeč. po svetu se pač sprehaja več zanimivih, privlačnih ljudi. vprašanje je samo, kaj potem naredimo - se odločimo za trenutnega partnerja (in ne flirtamo z drugim, če nam je zvestoba vrednota) ali pa končamo zvezo, v kateri smo, in poskusimo z drugim. je pa dejstvo, da v dolgoletnih zvezah, pa če so še tako harmonične, pride do tega, da se zaljubimo še v koga drugega.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 01. Mar. 2010 22:40

^^res je, ampak kot tud praviš sam/-a, na nas je potem kako (če sploh) ukrepamo naprej..problemčič je, ker avtorica teme deluje, kot da ima namen kej narest v smeri te simpatije..
maniac
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a maniac » 01. Mar. 2010 22:58

jaz jo razumem, ker sem bila tudi sama tako zmedena in bi bila v tistem stanju sposobna marsičesa (čeprav sem bila prej za sveto prepričana, da jaz pa že ne bi varala), samo imam na srečo prijateljice, ki so to že dale skozi, pa so mi pač povedale, da je to normalno, samo ni pa prav, da vztrajaš v takem položaju - tudi, če fizično še ni prišlo do varanja, je ta kolega namreč vseeno prisoten v njunem odnosu, se vriva med njiju, in je čas, da se avtorica odloči kako bo. se bo odločila za fanta in se distancirala od kolega ali bo fanta pustila in potem delala, kar hoče? zdaj je pomembno, da se odloči.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]