Všeč mi je fant, ki ima punco...

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Flame
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 2. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Flame » 10. Feb. 2013 13:10

Back off. Resno. Bolje da se prej ti zavestno odločiš fanta pustiti na miru, kot da si začneš ustvarjati neke ideale :) , ker bo na koncu minimalno en človek, ki bo prizadet. Zdej se pa postavi ti v kožo punce...bi rada, da se nekoč to tebi zgodi?...Da je ena dečva enostavno tko posiljena, da se hoče na vsak način spogledovat, flirtat s tvojim fantom?...eeee mislim da ne :evil: . Saj veš...karma exists. In prej končaš to zgodbo, manj boš ti prizadeta in vsi ostali akterji.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 10. Feb. 2013 13:51

^ ja res, boga punca, ki ji tip flirta okoli in na njegovo flirtanje tu in tam kakšna trapica pade. naj ta trapa pokaže malo spoštovanja do uboge reve v zvezi, saj če ne bo padla na te provokacije, ubogi nedolžni egoboosterski tip ne bo mogel prevarat svoje boge punce, ki posledično ne bo prizadeta. :roll:
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
Atonka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Atonka » 11. Feb. 2013 12:40

Se strinjam. Ne se zapletat z zasedenimi, ker se ti lahko še prehitro vse skupaj vrne...Kako bi tebi bilo v obrnjeni situaciji??
Sekip
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 5. 2012
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sekip » 04. Mar. 2013 10:04

Haj! Rabim nasvet koga bolj izkušenega. Imam dobrega prijatelja s katerim se slišiva vsak dan in poveva stvari že nekaj časa (3 leta). Vem, da je imel punco s katero se videvata zelo malokrat, živita narazen. O njej mi ne govori, edino če ga kdaj vprašam in še to je redkobeseden. Zdaj ga ne sprašujem več. Z njim grem na pijačo, greva skupaj na kakšen izlet, pošiljava si objeme, poljubčke, bil je pri meni doma, povabil me je k sebi itd.
Kaj naj si mislim o vsem tem? Lahko sčasoma nadejam kaj več ali rajši ne?
Uporabniški avatar
sun
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a sun » 05. Mar. 2013 21:45

ja tut js mam ''problemček'' s sošolcem na fax.u ... je podobno kot pri tebi, le da je moj malo bolj pogumen in me v družbi prijatlc veselo pozdravlja(res na očiten način pozdravi samo mene), na fb.ju lajka stanja, po možnosti tudi komentira, mi z veseljem pomaga če kej ne razumem pri kakšn stvari, ja tut na kavo me je že ene 2x povabu pa sem vedno mela izgovor nimam časa, ker nekak bi mela slabo vest kr ma punco.. malo mi je neprijetno, ker dečko res dober zgleda, njegovo obnašanje je pa tudi malo tko tko, prov nevem kaj naj si mislim, vsekakor pa ni moj namen kej met z njim dok ma punco.
deeeedi so zakomplicirani -.- ;))))
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 05. Mar. 2013 21:52

Pa veą, v bistvu niti niso tako zakomplicirani. Ponavadi si ľenske iąčejo izgovore, ki prikaľejo tistega, ki jim je vąeč na način, ki njim odgovarja.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 05. Mar. 2013 22:18

sun svetujem ti ogled kakega videa od tega tipa:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RJe_C-iF3Bk[/youtube]

in verjemi, da boą spremenila mnenje o naąi kompliciranosti. ;)
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov