Všeč mi je cimer

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 21. Mar. 2010 22:41

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:01, skupaj popravljeno 1 krat.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 22. Mar. 2010 9:56

Okej... okej... bi pač naredila tisti usodni korak ali kaj,... samo da bi vsaj vedela, pri čem sem... ampak kako? Če bi bil to kdorkoli, ki ne živi z menoj, bi ga najbrž povabla na kavo in mu povedala, da mi je všeč. (Grobo rečeno... nekako lepše bi speljala seveda. :wink: ) Ampak tako pa... ne vem, če je sploh okej, da mu kaj rečem...
Uporabniški avatar
dolce_chicco
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a dolce_chicco » 22. Mar. 2010 9:58

Meni se zdi povsem človeško, da si lahko tudi zavrnjen in to ni nič sramotnega. Kaj pa če ne boš zavrnjena, a ne bo lepo, da boš vse skupaj nekam premaknila (v vsakem primeru) in vedela, pri čem si, ter si ne boš več belila glave s tem kaj BI lahko bilo? :) Jaz sem pri dveh do zdaj naredila prvi korak, ne sicer na direkten način, da bi vprašala če kaj čutita do mene, ampak sem na očiten način namignila in se je pri obeh fajn razpletlo, le da eden ni bil za resno zvezo, kar sem ugotovila naknadno - a bolje pozno kot nikoli. :wink: (sva se samo dobivala in bluzila, a sem vsaj dobila odgovor) Z enim pa sva še skupaj, čeprav je na koncu izpadlo tako, da je on mene povabil na pijačo. :D Le pogumno. Tudi če ne bo iz te moke nič kruha, se mi ne zdi nič takega še naprej delit tistih par m2, itak ima vsak svoje obveznosti in kot praviš, ga ni dosti v stanovanju, tako da... ne boj se nečesa spremeniti, če ti je težko zdaj mirovati in čakati.
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 22. Mar. 2010 12:31

*Abby** napisal/-a:Okej... okej... bi pač naredila tisti usodni korak ali kaj,... samo da bi vsaj vedela, pri čem sem... ampak kako? Če bi bil to kdorkoli, ki ne živi z menoj, bi ga najbrž povabla na kavo in mu povedala, da mi je všeč. (Grobo rečeno... nekako lepše bi speljala seveda. :wink: ) Ampak tako pa... ne vem, če je sploh okej, da mu kaj rečem...

Punca... kdor ne reskira ne profitira! Če se boš samo spraševala in odlagala potem ne bo nič iz tega... začni malo flirtat z njim in boš videla kako bo reagiral... npr: zjutraj ko se vidita rečeš "danes imaš pa luštno frizuro" pa pomežikneš... mu daš kak kompliment, če dobro skuha... pač malo bolj zafrkantsko flirtaj... nimaš nič za zgubit... lahko se odzove tebi v prid - pomeni da bo zagabil in se odzval... če ne pa pč vzame kot zafrkancijo...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Uporabniški avatar
BHawk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a BHawk » 01. Apr. 2010 12:04

Ma daj zagrabi šansko dokler cimer ne privleče domov kake druge punce in boš zvisela...
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 01. Apr. 2010 12:46

Iiin, kako se je razpletlo (če si kaj naredila v tej smeri)?
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 01. Apr. 2010 12:49

Sem glih hotla vprašat :D . Mene tud zanima ..
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 01. Apr. 2010 12:49

reci cimru, da te vse boli ter če bi te zmasiral...in če bo privolil, enostavno sleci zgornji del oz. ostani samo v gatah...potem boš pa videla, kako bo reagiral... :D :D :D
Uporabniški avatar
Stripy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Stripy » 01. Apr. 2010 12:51

Jochie napisal/-a:reci cimru, da te vse boli ter če bi te zmasiral...in če bo privolil, enostavno sleci zgornji del oz. ostani samo v gatah...potem boš pa videla, kako bo reagiral... :D :D :D

Hahahaha, Jochie, če je problem ga sploh na kavo povabit pa kej namignt, kako se bo pol šele slekla? Za to pa morš met pogum, kava je v primerjavi s to idejo pi... dim! :D
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 01. Apr. 2010 13:01

veš kaj, oblečenega človeka je nemogoče kvalitetno zmasirat...to je razlog, da se sleče...potem pa vidi, kako tip masira...če bo "profesionalno" oddelal, pomeni, da jo je res samo zmasiral...če bo pa trznil, pa ne bo potrebno nič migat...oz. se bo spontano začelo migat... :D
Uporabniški avatar
Stripy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Stripy » 01. Apr. 2010 13:04

Jochie napisal/-a:veš kaj, oblečenega človeka je nemogoče kvalitetno zmasirat...to je razlog, da se sleče...potem pa vidi, kako tip masira...če bo "profesionalno" oddelal, pomeni, da jo je res samo zmasiral...če bo pa trznil, pa ne bo potrebno nič migat...oz. se bo spontano začelo migat... :D
:rofl: Faconar, morm se vseen strinjat s tabo, ampak nekak dvomim, da bo to res upala nardit.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 01. Apr. 2010 13:05

:D hahahahah
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 01. Apr. 2010 13:05

pa naj se obleče v kopalni plašč... :D
Uporabniški avatar
Stripy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Stripy » 01. Apr. 2010 13:11

Ma ne, sej obleka je najmanjši problem. Edini problem, ki ga vidim jaz je ta, da se neb vsaka upala kr tko slečt mal! Lohk pa probamo v še hujši obliki- ko bo pod tušem, naj ga pokliče, da ji pride hrbet umit

:yau:

Ne no, dost heca! Kaj pa, če ga povab kak film pogledat pa kokice, pa se ga po nesreč mal dotakne pa tko a?

Čeprov sama sem še zmer za kavo, povabiš, en čvek udariš in vidiš kaj je na stvari.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 01. Apr. 2010 13:12

oz. še boljša ideja: pojdi danes do njega ter se mu totalno izpovej... in če ne bo trznil oz. če se bo začel izgovarjati, ga preprosto vprašaj: te je danes že kdo nategnil za prvi april???

:D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov