Všeč mi je cimer
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Napijta se ga en večer skupaj v kuhinji, potem se bo pa stvar že odvijala dalje, tako kot se mora :knuddel:
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
kaj pa če ne pijeta alkohola?
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:25, skupaj popravljeno 1 krat.
- sunset21
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 3. 2009
*Abby** napisal/-a:Haley: Kaj bi rada? A ni očitno? Kaj več kot prijateljstvo definitivno.
sunset21: Pomeniva? Kaj pa naj mu rečem? Da bi hotel kaj več? Ja booog... bi pa naredil kaj več?
maxie: Ne bi rada jaz vabla... že itak sem za kino jaz nekako napeljala...
zakaj ne bi vabila? kaj pa kosilo? kakor zastopim, ti nisi imela čas.
pomeniva v takem zmislu..kaj je delal čez dan, kako je, če je za kakšen sprehod itd. madona, saj je velik tem in ni vrag, da ne bi videla njegove reakcije.ali je hladen, ali na kaj več misli.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
Sliši se, da je tvoja situacija že tako ali tako zaj*. Če te zavrne, se boš morala naslednjih par mesecev truditi, da spraviš iz glave človeka, s katerim živiš in ga videvaš vsak dan. Še največ upanja na dober izid imaš, če pristaneta skupaj.
Če prav razumem, je zate že pokazal dosti interesa. Prvi te je povabil ven, kupil ti je malo darilce, potem se je pa nekako zakrknil. Poskusi se pogovoriti z njim. Ga matra kaj nepovezanega s tabo? Ima težave pri čem drugem? Se boji zaplesti s tabo, da ne bi imela problemov kot sostanovalca? Si mogoče zadržana in je dobil vtis, da mu ne vračaš interesa, in se te zato zdaj izogiba? Ali pa je mogoče opazil kaj, kar mu na tebi ni všeč?
V vsakem primeru se zdi, da je na tole bolje ukrepati prej kot pa kasneje, ker drugače se lahko zgodi samo to, da se on res ohladi, si najde še kakšno punco, in potem boš skušala pozabiti nanj, tačas ko jo bo seksal v sosednji sobi.
Če prav razumem, je zate že pokazal dosti interesa. Prvi te je povabil ven, kupil ti je malo darilce, potem se je pa nekako zakrknil. Poskusi se pogovoriti z njim. Ga matra kaj nepovezanega s tabo? Ima težave pri čem drugem? Se boji zaplesti s tabo, da ne bi imela problemov kot sostanovalca? Si mogoče zadržana in je dobil vtis, da mu ne vračaš interesa, in se te zato zdaj izogiba? Ali pa je mogoče opazil kaj, kar mu na tebi ni všeč?
V vsakem primeru se zdi, da je na tole bolje ukrepati prej kot pa kasneje, ker drugače se lahko zgodi samo to, da se on res ohladi, si najde še kakšno punco, in potem boš skušala pozabiti nanj, tačas ko jo bo seksal v sosednji sobi.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
^^definitivno boljše kot kino!
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Jochie napisal/-a:ali pa mu predlagaj, da bi kakšen film na laptopu pogledala...in najbolj komot bo na postelji eden ob drugemu...
jaaa....pa radiator prej zapri, da bo full mrzlo, pol pa sam kao: "Brrr, me zebe", pa se malo tk stisneš k njemu
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Če pomislim, kako je pri nas v apartmanu - če kdaj nimam s kom it na kosilo, vprašam katero od cimer, ravno tako one, filme velikokrat gledamo skupaj na računalniku; smo sicer 4 punce, samo ne vem zakaj bi moglo biti kaj dugače s tipom, saj sta cimra Še sploh tale drugi predlog s filmom se mi zdi super
Use your head and follow your heart.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
okej... vsak to najprej reče: Ja super! Cimer ti je! mrš v njegovo postlo!
Ampaak: Kaj če me zavrne? Kako bo potem živet tu?
Jaz mi bi rada nekako pač povedala, da mi je všeč...ker ja, na kosilo lahko grem z njim, lahko se pogovarjam z njm... kot s cimrom... temu se potem reče, da sva v ''prijateljskem odnosu.'' In ne bi rada tega... že iz štarta ne... rada bi kaj več...
Drugače pa... imam občutek, da mu je nevem... nerodno ali kaj? Da je nekam sramežljiv? ... Prijazen je, pozoren vse... samo nekako... živčen? Hm... nevem no...
Ampaak: Kaj če me zavrne? Kako bo potem živet tu?
Jaz mi bi rada nekako pač povedala, da mi je všeč...ker ja, na kosilo lahko grem z njim, lahko se pogovarjam z njm... kot s cimrom... temu se potem reče, da sva v ''prijateljskem odnosu.'' In ne bi rada tega... že iz štarta ne... rada bi kaj več...
Drugače pa... imam občutek, da mu je nevem... nerodno ali kaj? Da je nekam sramežljiv? ... Prijazen je, pozoren vse... samo nekako... živčen? Hm... nevem no...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
No, zato pa vzami stvari v svoje roke in pogumno v akcijo.*Abby** napisal/-a:Drugače pa... imam občutek, da mu je nevem... nerodno ali kaj? Da je nekam sramežljiv? ... Prijazen je, pozoren vse... samo nekako... živčen? Hm... nevem no...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Navijam za to idejo
Včasih moramo punce v akcijo stopit, da kaj rata
Včasih moramo punce v akcijo stopit, da kaj rata
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]