Všeč mi je cimer

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 18. Mar. 2010 18:22

Živjo!

Iščem po forumu, pa ne najdem podobne teme... Se mi zdi, da se take stvari samo meni dogajo...
Torej: pred približno enim mesecem sem se preselila. Stanovanje si delim s cimro in cimrom. Ki je pravzaprav tudi moj problem trenutno. Počasi že ne zdržim v stanovanju in nisem se več sposobna učit. Torej.... cimer je zelo lep fant, zelo prijazen... in meni mi je postal malo preveč všeč. Kadar je doma, ne zdržim v sobi, kar naprej hodim v kuhinjo, da bi ga mogoče srečala, ne morem se učit, čisto sem že obsedena z njim. No, kadar ga ni, se sprašujem kje je, kaj počne, komaj se zadržim, da mu ne pišem sporočil... :? Skratka: všeč mi je.
In on... mja... on je pač... gentelman. Kuha, vedno ponudi tudi meni, vedno vpraša, kako sem, se me tako prijateljsko dotika (dotikljiv tip, I guess...), vedno pozdravi z nasmehom... pred kakimi tremi tedni me je povabil na kosilo, ampak nisem mogla it, sva se zmenila za ''drugič,'' ampak do tega drugič ni prišlo. Pred nekaj dnevi sva se nekako pogovarjala, da grem na neko predstavo (rada hodim v gledališče), pa je rekel, da bi šel tudi on kdaj... nekako sva potem prišla na temo kina ipd. in ugotovila, da bi oba šla... sva se domenila, da greva skupaj... in je bil res res prijazen... je prišel 10 minut pred mano, pa čokolado mi je kupil, pa pogovarala sva se o vsem mogočem... (res gentelman pač ali kako...)... in po filmu ... hm. Je bil nenadoma ves tih in očitno ne preveč dobre volje, čeprav je bil prej ravno diametralno nasprotno dobro razpoložen... to je bilo nekaj dni nazaj, od takrat ga enostavno skorajda nikoli nisem videla... kadar sem ga, je bil vedno prijazen, nasmejan kot vedno, ampak vse skupaj je bilo mogoče za 15 minut... v dveh dneh...
Mene me spravlja ob pamet... težko se učim, kot sem napisala in ne razumem te dvojnosti v njegovem obnašanju...
Če bi bil KDORKOLI drug in ne nekdo, s komer bi naj po pogodbi živela še vsaj 10 mesecev, bi, glede na to, kakšna sem, govorila z njim, mu povedala, da nekaj čutim do njega... tako pa... :? Ne prenesem več njegovih naključnih dotikov, njegovih nasmehov, tiste neke lahkotnosti pogovora, metuljčkov v trebuhu, ko ga vidim... tega da ga nenadoma ni več nič doma... tako enostavno ne bo šlo dalje, pojma pa nimam, kaj naj naredim.
Drugače imam polno življenje, sem uspešna, imam prijatelje, študiram tisto, kar me veseli... ampak nekako me tole omejuje, nisem zbrana, pravzaprav sem čisto raztresena ...
Kaj torej narediti v taki situaciji?
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 18. Mar. 2010 19:32

Kaj ti sploh želiš od tega fanta? Bi rada, da sta sta samo na dober dan-lahko noč, da sta prijatelja, morda kaj več...?
sunset21
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sunset21 » 18. Mar. 2010 19:35

povabi ga na kosilo, al kamorkoli...se malo pomenita....
mogoče je mislil, da bo v kinu kaj več, kdo bi vedel...
ko se pa vidita, pa probaj dat od sebe kaj več kot živjo itd.
maxie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a maxie » 18. Mar. 2010 20:11

...
Zadnjič spremenil maxie, dne 09. Feb. 2015 20:01, skupaj popravljeno 1 krat.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 18. Mar. 2010 21:10

Haley: Kaj bi rada? A ni očitno? Kaj več kot prijateljstvo definitivno.

sunset21: Pomeniva? Kaj pa naj mu rečem? Da bi hotel kaj več? Ja booog... bi pa naredil kaj več? :?

maxie: Ne bi rada jaz vabla... že itak sem za kino jaz nekako napeljala... :?
nivea9
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 18. Mar. 2010 22:10

Imaš dve možnosti, da ga povabiš, ali da čakaš da on tebe povabi.
Prvo si izključila, torej čakaj na povabilo.
Nivea
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 18. Mar. 2010 23:17

probaj malo ugotovit ce ma on simpatije tud do tebe, ker tak, kot si napisala se glih ne zdi, da bi mu ti bla všeč ampak, da je pac prijazen pa prjateljski do tebe in nic vec. Pa vprasaj ga kdaj se bo ono drugic kosilo zgodlo. :)
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 19. Mar. 2010 0:22

cimer ti je??? kaj češ lepšega....fališ sobo, fališ posteljo pa smukneš pod njegovo odejo! :D :D :D
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 19. Mar. 2010 0:49

*Abby** napisal/-a:Haley: Kaj bi rada? A ni očitno? Kaj več kot prijateljstvo definitivno.

sunset21: Pomeniva? Kaj pa naj mu rečem? Da bi hotel kaj več? Ja booog... bi pa naredil kaj več? :?

maxie: Ne bi rada jaz vabla... že itak sem za kino jaz nekako napeljala... :?

Ja ok nisem bla zihr kaj si ti želiš :wink:

Drugač se mi zdi pa čist ok, da ga naslednji ogovoriš ko ga vidiš...madona sej če živita v istem stanovanju se bosta zagovoto kej videla! Pa ga ti povabi na tisto kosilo, kot je že ena omenila, ali pa kak sprehod, pijačo... Pa sej enostavno se bosta zihr kej videla pa bosta kako debato vžgala...mi ni jasno ravno to, da se nikoli ne vidita če živita v istem stanovanju :)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 19. Mar. 2010 0:51

Dioniz: In kako se bi obnašal, če bi imel simpatije do mene? Me zagrabil eno noč pa gremo...??

Jochie: Like. Če bi imela kako garancijo, da bo potem zjutraj vse okej... :wink:
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 19. Mar. 2010 0:52

Jochie napisal/-a:cimer ti je??? kaj češ lepšega....fališ sobo, fališ posteljo pa smukneš pod njegovo odejo! :D :D :D
Hehehehe, ideja je že dobra, sam mislm, da bi potem večini zmanjkal poguma za izvedbo. :D

Pa men je tud Abby neki zmedeno delovala v 1. postu, kot da jo že tolk moti, da ji je tisti tip všeč, al neki.. :?
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 19. Mar. 2010 0:59

^^Ja tudi meni je bilo malo zmedeno napisano zato sem jo pa vprašala, kaj si sploh želi od tega fanta.

Je pa od Jochieja ideja dobra :wink:
maxie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a maxie » 19. Mar. 2010 8:06

....
Zadnjič spremenil maxie, dne 09. Feb. 2015 19:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 19. Mar. 2010 8:57

"Ej. Zadnjič mi je bilo lepo s tabo v kinu, dejva stvar ponovit."
Če predlog o tem, da ga nekam povabiš, ni dovolj dober/sprejemljiv, js ne vem kaj drugega pol pričakuješ od foruma? Magična ljubezenska formula, ki bi naredila stvar namesto tebe, ne obstaja.
Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 19. Mar. 2010 11:35

tmis_ napisal/-a:"Ej. Zadnjič mi je bilo lepo s tabo v kinu, dejva stvar ponovit."

To se mi sliši super. Poveš mu, da ti ni vseeno, hkrati boš pa videla, kako se bo odzval.
Every rose has its thorn

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov