vroče-hladno
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- swallow
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 2. 2006
- Kraj: Gorenjska
Zdravo. Popolnoma sem izgubljena in upam, da mi boste ve lahko pomagale.
Stara sem 22 let, s fantom sva skupaj 9 mesecev. Je moj prvi resni fant in nekaj let starejši od mene, vse moje veze prej so trajale max. 1 mesec, ker to pač ni bilo to. Končno imam občutek, da sem našla nekoga, ki mi lahko res lahko veliko pomeni... ali pa ne.
Prve 3, 4 mesece sem vsako dopoldne dobila po en, 2 smsa... ko sem bila na faxu pač, vedno mi je sporočal, da me ima rad, me pogreša, take sladke male pozornosti. Potem je nehal, ko sem mu omenila da pogrešam take zadeve, je samo debelo gledal, češ sj zdaj bi pa že mogla vedt da te imam rad.
Je študent in ima službo... zadnji mesec celo 2, ampak obe študentski, vsega skupaj za cca 5 ur/dan. +fax, na katerega pa ne hodi veliko. In nenadoma je full utrujen, nič nima časa, stanujeva 20 km narazen pa se vidiva en dan med vikendom in še 1x na teden. Vedno se kam mudi... Ko sva skupaj, je lepo. Včasih, ko vidim, kako me gleda, si mislim če sem sploh vredna, da me ima nekdo tako rad. Imam občutek, da bi zame naredil vse, govori o prihodnosti kot da bova skupaj za vedno... Nebeški občutek.
Potem pa auč, hladna prha. Leživa objeta zvečer, vstane in se čist obleče... ga prosim, rotim, nj ostane še malo... naj še ne gre... nič. Mi da lupčka, se obrne in gre. Pa ni tok pozna ura, ene 8 al pa 9 ponavadi. Zadnjič sem mu pol poslala SMS, nj PROSIM ne odhaja tako... da boli... Zdaj je mrtvo hladen, na telefon se ne javi. Zakaj?
Ko ga prosim, naj ostane, in vseen gre pol, se počutim ponižano, nevredno... nebesa v hipu izpuhtijo... Vem, da nima druge, ampak a se motim o njegovi ljubezni do mene? In zakaj je ON potem tako hladen?
Stara sem 22 let, s fantom sva skupaj 9 mesecev. Je moj prvi resni fant in nekaj let starejši od mene, vse moje veze prej so trajale max. 1 mesec, ker to pač ni bilo to. Končno imam občutek, da sem našla nekoga, ki mi lahko res lahko veliko pomeni... ali pa ne.
Prve 3, 4 mesece sem vsako dopoldne dobila po en, 2 smsa... ko sem bila na faxu pač, vedno mi je sporočal, da me ima rad, me pogreša, take sladke male pozornosti. Potem je nehal, ko sem mu omenila da pogrešam take zadeve, je samo debelo gledal, češ sj zdaj bi pa že mogla vedt da te imam rad.
Je študent in ima službo... zadnji mesec celo 2, ampak obe študentski, vsega skupaj za cca 5 ur/dan. +fax, na katerega pa ne hodi veliko. In nenadoma je full utrujen, nič nima časa, stanujeva 20 km narazen pa se vidiva en dan med vikendom in še 1x na teden. Vedno se kam mudi... Ko sva skupaj, je lepo. Včasih, ko vidim, kako me gleda, si mislim če sem sploh vredna, da me ima nekdo tako rad. Imam občutek, da bi zame naredil vse, govori o prihodnosti kot da bova skupaj za vedno... Nebeški občutek.
Potem pa auč, hladna prha. Leživa objeta zvečer, vstane in se čist obleče... ga prosim, rotim, nj ostane še malo... naj še ne gre... nič. Mi da lupčka, se obrne in gre. Pa ni tok pozna ura, ene 8 al pa 9 ponavadi. Zadnjič sem mu pol poslala SMS, nj PROSIM ne odhaja tako... da boli... Zdaj je mrtvo hladen, na telefon se ne javi. Zakaj?
Ko ga prosim, naj ostane, in vseen gre pol, se počutim ponižano, nevredno... nebesa v hipu izpuhtijo... Vem, da nima druge, ampak a se motim o njegovi ljubezni do mene? In zakaj je ON potem tako hladen?
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
swallow napisal/-a:Vem, da nima druge, ampak a se motim o njegovi ljubezni do mene? In zakaj je ON potem tako hladen?
sori, nism se mogla zadržat...
Pogovor, druge ni. Mi ne mormo vedet kaj se njemu dogaja v glavi, ti pa verjetno lahko izveš
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Bolj kot eden v paru tišči zraven, bolj se drugi umika. Nekje na sredini se bosta morala srečat.
Ti z jokanjem in rotenjem nič ne pomagaš, ker ga z dramatiziranjem samo še bolj utesnjuješ in gre še hitreje domov.
Pa ne mislim, da si v celoti ti kriva, samo njega ni na forumu, da bi mu povedala, kaj pomoje on dela narobe
Ti z jokanjem in rotenjem nič ne pomagaš, ker ga z dramatiziranjem samo še bolj utesnjuješ in gre še hitreje domov.
Pa ne mislim, da si v celoti ti kriva, samo njega ni na forumu, da bi mu povedala, kaj pomoje on dela narobe
- swallow
- Sramežljivka
keepsake napisal/-a:swallow napisal/-a:Vem, da nima druge, ampak a se motim o njegovi ljubezni do mene? In zakaj je ON potem tako hladen?
sori, nism se mogla zadržat...
Pogovor, druge ni. Mi ne mormo vedet kaj se njemu dogaja v glavi, ti pa verjetno lahko izveš
OK, sicer ne dojamem, kaj je smešno tuki... men bi blo logično da bi šel zgodaj oz. bi se mi izmikal, če bi bila še kera 'v igri'.
Glej, nimam izkušenj... zato pa sprašujem vas.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
ok tisto z smsi - ne mors pricakovat da bi blo vedno tako kot na zacetku itak da so majhne pozornosti pomembne, kasneje se toliko bolj, ampak ni pa nikoli tako kot na zacetku, zveza se pac malo spremeni. Zdej ocitno ga je tista cisto taprva evforija minila (ceprav malo hitro, pri 9ih mesecih bi mogla bit se bolj sveza..) in zdej mu moras dat malo miru da ugotovia je to to al ni, a si zeli vztrajat..mogoce je pa tut njega presenetlo to z resno zvezo (a jo je on ze imel prej?) js sm tudi prvic u resni zvezi in si nisem predstavljala kaksni obcutki so to, ampak zdej so tukaj in je super, in vem da ga mam rada..mogoce je pa on v dvomih, sigurno ni pravi nacin da mu ''tezis''...
kok se pa kej pogovarjata o tej vajini zvezi? =)
ne vem no drugac se mi pa tisto o njegovih odhodih zvecer zdi zelo cudno in tut zase ne vem kako bi kej takega prenesla
kok se pa kej pogovarjata o tej vajini zvezi? =)
ne vem no drugac se mi pa tisto o njegovih odhodih zvecer zdi zelo cudno in tut zase ne vem kako bi kej takega prenesla
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
mislm da ga dejansko dost omejujes oziroma da sam neve kaj bi.... sigurno je zlo tezko se mal odaljit ker ga mas tok rada sam to je edina moznost da ga bos pridobila spet nazaj. bl k mu bos tezila bl ga bos odbila od sebe.
merkaj da res nebo sou k drugi zenski zarad tega ker pac pr teb nebo miru najdu.
merkaj da res nebo sou k drugi zenski zarad tega ker pac pr teb nebo miru najdu.
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
swallow napisal/-a:Stara sem 22 let, s fantom sva skupaj 9 mesecev. Je moj prvi resni fant in nekaj let starejši od mene, vse moje veze prej so trajale max. 1 mesec, ker to pač ni bilo to. Končno imam občutek, da sem našla nekoga, ki mi lahko res lahko veliko pomeni... ali pa ne.
To me zelo spominja na začetek najine zveze. Na začetku več sms-ov, več klicev... A je čisto normalno, da je tega manj. Meni je moj rekel, da me zaradi tega nima čisto nič manj rad, če mi ne napiše 2sms-a na dan ali če se le slišiva 1x na dan. Mogoče je bil zame to "šok", a sem se navadila. Zdaj se slišiva ali napiševa 1sms na dan. Več ne. Pri nama je bilo celo, da včasih ni odpisal na sms, če v njem nisem zastavila vprašanja. Zdaj sem se navadila. In sem presenečena, če mi odpiše.
swallow napisal/-a:Je študent in ima službo... zadnji mesec celo 2, ampak obe študentski, vsega skupaj za cca 5 ur/dan. +fax, na katerega pa ne hodi veliko. In nenadoma je full utrujen, nič nima časa, stanujeva 20 km narazen pa se vidiva en dan med vikendom in še 1x na teden. Vedno se kam mudi...
To mi ne diši ravno najbolj. Moj ima službo, celo na 4 izmene; jaz sem tudi že v službi. Pa nimava problemov z usklajevanjem (živiva pa 120km narazen). Se pač prilagodiva en drugemu. Izkoristiva vsako minutko, ki jo imava na razpolago.
swallow napisal/-a:Ko sva skupaj, je lepo. Včasih, ko vidim, kako me gleda, si mislim če sem sploh vredna, da me ima nekdo tako rad. Imam občutek, da bi zame naredil vse, govori o prihodnosti kot da bova skupaj za vedno... Nebeški občutek.
Potem pa auč, hladna prha. Leživa objeta zvečer, vstane in se čist obleče... ga prosim, rotim, nj ostane še malo... naj še ne gre... nič. Mi da lupčka, se obrne in gre. Pa ni tok pozna ura, ene 8 al pa 9 ponavadi.
Enaki super občutki mene prelevajo. Ko sva pri meni, se tudi naredi, da že ob 15h ali 16h želi domov. A ga jaz tu ne omejujem. Ni mi vseeno, ko odhaja. Vendar naj se sam odloči, kdaj želi domov. Pač ima željo, jaz ga ne želim omejevati. Pride, ko želi, odide, ko želi. Isto on reče meni: pridi, ko želiš, odidi, ko želiš.
swallow napisal/-a:Zadnjič sem mu pol poslala SMS, nj PROSIM ne odhaja tako... da boli... Zdaj je mrtvo hladen, na telefon se ne javi. Zakaj?
Jaz tega ne bi nikoli naredila. Je hudo, ko gre domov. Je pa lušno, ko veš, da bo spet prišel oz. ko bom jaz šla k njemu. Meni se zdi, da ga res omejuješ. Pusti mu dihati.
swallow napisal/-a:Vem, da nima druge, ampak a se motim o njegovi ljubezni do mene? In zakaj je ON potem tako hladen?
Moški je, oni ne izražajo čustev na enak način, kot ženske (vjretno večina moških). Ženske večinoma več vložimo v vezo. Bolj pokažemo naklonjenost. Moški večinoma, ko je ženska njihova, ne dajejo več toliko pozornosti. A vseeno nas imajo radi, če tudi nam tega ne povejo vsak dan. Jaz bi ga zdaj pustila malo pri miru. Naj malo zadiha. In ne govori mu več, da ti manj piše, da odide, ko še tebi ni do tega. Ne boš nič dosegla s tem. Sprejmi ga takšnega kot je. Imej ga takšnega rada. Zelo težko ga boš spremenila. Jaz sem mojega sprejela takšnega kot je. Rada ga imam, spreminjala ga ne bom. In od kar sem sprejela te stvari, sem še bolj srečna z njim .
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
- suspicious_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2008
Ampak čist res ne razumem zakaj je to omejevanje da si želi enkrat na tedn bit z njim dlje kot do devetih??wtf?zakaj bi morala prenašat vse to samo zato da ga slučajno nebi omejevala in bi jo zapustil!to ni nobena zveza, če moraš skoz gledat kaj delaš, samo zato da bi njemu pasalo...ne vem no
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
A spolnost je pa kul? Pa nikoli ne omeni, da bi prespal pri tebi? Ob devetih domov pa čaw?
Glede sms.ov, klicev se ne obremenjuj - niti se ti ni treba obremenjevat s tem, da se pač vidita le dvakrat na teden... Ja, ziher bi se pa tudi sama obremenjevala s tem, da bi dobila občutek, da sem mu odveč kot družba.
Jebiga, če me občutek vara... Naj poskrbi, da me bo ta občutek minil - vsaj s pogovorom in s tem, da izvem, kaj misli o vsem tem... Če ugotovim, da se mu to zdi samoumevno, da gre on vedno že tako zgodaj domov, da je tip človeka, ki potrebuje veliko časa zase... Okej, na tak način bom že pregnala tak občutek in se prilagodila. Drugo vprašanje pa je samo, če želim (želiš) imeti takega fanta s tako potrebo po času samim s sabo?
Potreba po tem ni nič napačnega, napačno bi bilo samo to, če tebi to ne ustreza. Pogovorita se.
Glede sms.ov, klicev se ne obremenjuj - niti se ti ni treba obremenjevat s tem, da se pač vidita le dvakrat na teden... Ja, ziher bi se pa tudi sama obremenjevala s tem, da bi dobila občutek, da sem mu odveč kot družba.
Jebiga, če me občutek vara... Naj poskrbi, da me bo ta občutek minil - vsaj s pogovorom in s tem, da izvem, kaj misli o vsem tem... Če ugotovim, da se mu to zdi samoumevno, da gre on vedno že tako zgodaj domov, da je tip človeka, ki potrebuje veliko časa zase... Okej, na tak način bom že pregnala tak občutek in se prilagodila. Drugo vprašanje pa je samo, če želim (želiš) imeti takega fanta s tako potrebo po času samim s sabo?
Potreba po tem ni nič napačnega, napačno bi bilo samo to, če tebi to ne ustreza. Pogovorita se.
- swallow
- Sramežljivka
iluzija napisal/-a:A spolnost je pa kul? Pa nikoli ne omeni, da bi prespal pri tebi? Ob devetih domov pa čaw?
Spolnost je OK. Kar se njega tiče, jaz imam probleme z vrhuncem, ki ga ni, čeprav se potrudi zame (ampak to ne spada v to temo). Tudi prespiva skupaj navadno s sobote na nedeljo, verjetno sem res mal nerodno napisala... Takrat sem jaz pri njem, pridem v soboto zvečer pa grem v nedeljo zvečer. Tisto je OK, ampak to je praktično ves čas, ki ga mava. Čez teden tist zgodnji večer, ko sva skupaj mu nonstop zvoni telefon -služba... ko se vse toliko umiri, da nehajo klicat, pa gre... To je to.
Glede omejevanja... takole je... začela sva med počitnicami, takrat je hotel biti vsako minuto z mano... ves čas. Ponoči nisva spala, ves čas dotiki (predvsem njegovi)... Me je prepričeval, da potem, ko bo fax, ne bo več časa. Če se kak dan nisva videla, je bil ogenj v strehi, klici, smsi... Priznam, tisto je že meni najedalo...
Sama sem se res navezala nanj šele po dveh mesecih, ker pač ne zaupam fantom. Takrat se je pa res že fax začel in od faxa naprej je tako... hot&cold...
- jagoda-malina
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 4. 2008
Nisem brala celega posta, ker je dolg. Ampak za začetek: res ne moreš pričakovati, da ti bo vsak dan pošiljal sms-e. Od začetka je to mogoče namen osvajanja, ampak sigurno ne ostane stalnica.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
razmišlja o kakih čustvih do bivše ženske ko je s tabo in ugotavlja da do tebe ne čuti toliko kot je do nje, in potem zbeži?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov