Vrnitev k bivšemu iz varnosti

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

CookieMonster
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a CookieMonster » 29. Maj. 2012 19:05

Mislim, da je ciljal na pričakovano življenjsko dobo :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 29. Maj. 2012 19:11

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:07, skupaj popravljeno 1 krat.
tanF
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a tanF » 29. Maj. 2012 19:24

Ženske živijo povprečno do 80 leta, kar je potem malo manjši % pri 7 letih ampak dobro no. You get the point.
Uporabniški avatar
strawberry00
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a strawberry00 » 29. Maj. 2012 22:06

positive vibration napisal/-a:
slovenc79 napisal/-a:zato, katy., ker ona govori samo o koristi kaj ji bo kdo dajal, o ljubezni pa niti besede ni.

ona govori kot da je prodala avto ki ga je 7 let imela, z novim pa nekaj ni v redu in hoče starega nazaj :roll:

če je bila 7 let z njim se ji gre za sex samo ta čas, ali pa je preponosna da bi se sploh pogovorila s tem z njim, da bi rešila problem.

v nobenem primeru si pa sploh ne zasluži nobenga tipa, razen takih ki jo bojo izkoriščal, ker je tudi sama taka.

Kak si pa ti eno škodoželjno bitje, fak. Slovenc, a se ti sploh zavedaš, kolk enih negativnih emocij se bere iz tvojih sporočil? Chill man, idi mal na luft, daj si muziko gor, skadi kakega, glej videosmešnice, v glavnem naredi neki, da boš mal boljše volje, ker tale energija, ki jo oddajaš, je grozno neprijetna.

Zakaj pa je Slovenc škodoželjno bitje? Ker je punci povedal,kar ji gre?
Poglej raje njen prvi post in pole povej kdo je škodoželjno bitje :roll:
Ona bi rada s tipom bila iz vseh drugih razlogov razen iz ljubezni.. in pole smo mi, ki povemo kar mislimo škodoželjni :(
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 29. Maj. 2012 23:17

mah....js dečvo čisto razumem. 7 let je gradila neko razmerje, vlagala vanj, gradila neko prihodnost itd. potem je spoznala enga dečka, ki ji jezmešal glavo, z njim ji je super, ni pa tistega ziheraštva in občutka varnosti, kot jo je mela pri bivšemu. kar je normalno. občutek varnosti pride spotoma. ne me farbat, da ste se ve, ko ste spoznale svojag tipa, na vrat na nos počutle totalno varno, kot da mu lahko rečete karkoli, se nanj zanesete v vsakem trenutku, ga kadarkoli pokličete, vse kar pač pride v zvezi enkrat ko se že malo vgnezdimo. zaupanje, varnost, navsezadnje tudi ljubezen, to so komponentne, ki jih v zvezi gradimo. ne pridejo kr tako na vrat na nos. potemtakem bi vsak malo bolj konkreten jebač bil že material za ženitev. pa ni.

in zdej se sprašuje, če je ravnala prav. ker ni ziher, ker je v novi zvezi vržena v morje brez rokavčkov, ker more vse znova zgradit, it skozi celo proceduro še enkrat. + da zdej že ve, da ni nujno, da bo tudi to obrodilo sadove.

če sm js prav prebrala sta si parcelo skupaj kupla, ni da je zdej on jo na polno financiral ona pa sanjala o tem kako bi jo mogoče nekdo drug boljše nategnil.

slovenc je pa nevoščljiv zato, ker se naslaja nad problemi žensk, ki pišejo na ta forum. najbolj takrat, ko pišejo kako so nekega tipa pustila, čeprav mu na prvi pogled ni nič posebnega manjkalo. takrat so tipi takoj najmanj princi na belem konju, ženske pa privoščjive hinavske prasice, ki jo jim zabodle nož v hrbet. take pač, kot on dojema večinsko žensko populacijo. prasice, ki ne vidijo bistva, ki jim gre samo za kurbanje in keš. on je lahko samo srečen, da nočejo bit z njim.

japajade. kaj pa veš mogoče je njen bivši čudovita oseba, mogoče je ona čudovita oseba, ampak skupaj pač nista bla čudovit par. ni zaradi tega nobena zahrbtna privoščljiva prasica.

pari, ki so poročeni žnj let tudi ne gredo takoj narazen. in ja, otroci in nepremičnine so vzrok mnogih premislekov.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 29. Maj. 2012 23:48

ej, to pa zdaj bedarije govoriš. kaj me zdaj neki obtožuješ da sem sexist, da se naslajam in vse to? :roll:

jaz nikakor ne toleriram da nekdo po hitrem postopku odjebe nekoga, ker ga piči nek "izživet se moram", potem pa se hoče vrniti nazaj, ker ustreza njenim željam, na ljubezen se pa požvižga..

če hočeš imet resno razmerje, moraš bit dovolj zrel da ti nič tok ne zmeša glave da greš delat bedarije zaradi tega. sploh pa moraš partnerja ljubit, ne pa da ga imaš za nek safehouse.. tiste ki pa si moškega predstavljajo kot neko funkcionalno orodje z dodatki in so samo zaradi tega z njim, so pa.. :)

in obratno isto velja, da si ne boš spet neki izmišljala. če bo en tip punco po 7ih letih zapustil, začel neki žurat, nato pa hotel nazaj ker mu zna una nvm dobro večerjo skuhat, dobre štumfe seštrikat, boš takemu rekla da je sicer čudovita zrela oseba?? no, jaz bi imel čist isto mnenje o obeh. če pa ti ne, potem pa ta sexizem iz tebe izhaja očitno.
hej norci :)
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 30. Maj. 2012 9:14

o.O Kva?? Zakaj bi bil Slovenc nevoščljiv ali škodoželjen (a sploh poznate pomen tega pridevnika, sploh ne paše v celo situacijo :D ) neki nori babi, ki bi rada še potencialnega otroka zafrknila, poleg moža? Moram reči, da sem jaz na začetku sploh mislila, da gre le za provokacijo pri odpiranju teme (mogoče celo je, itak se uporabnica ne oglasi več), ker je tako očitno zmišljevanje in manipuliranje s partnerjem, da je res težko verjet :) Smo imeli že v eni drugi temi omenjene take babe, ki se načrtno nalepijo na bivše, da z njimi uresničujejo razmnoževalne načrte, v resnici jim pa ni nič do njih... ja, super izhodišče za otroka oz. ustvarjanje družine :D Že ta stavek, da bi na hitro spočela otroka in nadaljevala s hiško - aja, ta moški jo bo pa kar čakal pa skakal od veselja, da mora bivši, ki ga je pustila zaradi drugega, delat otroka? :? Meni se zdi to vse zgrešeno in brez potenciala za srečno, kvalitetno življenje, tako za ta odrasla kljukca kot za otroke... Razen, če je zdaj v modi tista teorija v šali od sirove, da metuljčki itak pocrkajo in je treba pograbit prvega samca, primernega za poroko :D
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 3. 2006
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a prinzessin » 30. Maj. 2012 9:19

Uf, tale je pa tezka. Kaj si pa sla. Kaj si pa razmisljala? Brez razloga ga ze nisi pustila in ce ti je bilo ob njem dolgcas, potem si imela razlog. Kaj so pa tiste "druge majhne stvari", ki ti tudi niso bile vsec?
I am not an enigma, just a contradiction!
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 30. Maj. 2012 15:18

Same svetnice očitno tuki :roll:
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
strawberry00
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a strawberry00 » 30. Maj. 2012 15:22

A zdej,ker sem s fantom iz ljubezni namesto iz koristi,sem pa svetnica?
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 30. Maj. 2012 18:20

če se že gremo gole osnove, je bla ona s tipom iz navade in občutka varnosti. pustila ga je ker

Problem je bil ker je bil zelo miren in skoz bi bil doma, v postelji pa tudi ni bil ne vem kaj, kar me je začelo motit saj me nikakor ni mogel zadovoljiti. Bile se še kakšne malenkosti ki so me motile

in kolkr js razumem je zdej prišla do točke ko je problem al verjet, da b s sedanjim boljše al pa se sprijaznit z dejstvom, da vsi metuljčki enkrat pocrkajo (kar je mimogrede precej res) in se vrnit k bivšemu ,ker je to znan teritorij in je bolj komot. nikjer nisem brala o nobeni jahti, preživljanju in podobnem šitu, da bi jo lahko označli za koristoljubno. poleg tega se ji zdi, da bi bil bivši bolj primeren foter njenemu še neobstoječemu otroku. čisto racionalno razmišljanje, morem rečt. čeprav še vedno mislim, da bivši ni prava izbira.

vi si kr delajte utvare, da si po n- letih z nekom zaradi ljubezni. v resnici si z nekom zaradi občutka varnosti, navade in ker si bil sposoben sprejet dovolj kompromisov, da se z nekom večino časa počutiš ugodno al pa si si pač tako podoben, da zadeva pač štima. če še vsaj približno v redu seksaš si zadel terno.

se mi zdi kot da vas pol živi v filmih, kjer obstaja dobro in zlo in romantičen par, ki na koncu odšeta v sončni zahod. in je za vedno zaljubljen. metuljčki frfotajo.

ne vem, js joo po eni strani čisto razumem, da se ji ne da spet spuščat v celo proceduro grajenja enega razmerja.
Uporabniški avatar
strawberry00
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a strawberry00 » 30. Maj. 2012 19:11

Metuljčki res po določenih letih izginejo, ampak ljubezen ostane. Če pa ljubezni že od začetka ni, je logično da si potem z nekom samo zaradi občutka varnosti in ker si pač navajen na osebo.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 30. Maj. 2012 20:35

no, jaz si želim najt punco ki bo tudi "živela v pravljicah" in si želela ljubezen. ker če ne to ni zveza, je nek pakt med dvema osebama al whatever..

meni se zdi da ste ravno vi tukaj na comsopolitanu ki o ljubezni razmišljate kot da je samo v pravljicah, iskanje partnerja pa zgleda kot kupovanje in prodajanje delnic na borzi.. prav žalostno da tok kapitalistično folk razmišlja.. tako kot trapast folk danes ki si gre vsakih par mesecev nov ŠE boljši mobitel/avto/whateverthefuck kupit, se jim zdi NEMOGOČE da bi ostali pri eni stvari, čeprav ni tisti hip najboljša. in isto je pri izbiri partnerja..

taki ljudje ki hočete vedno boljše, vam že delajo robote ki jih boste v miru lahko izboljševali in vas bojo razvajali dokler se boste enostavno dihanja naveličali.
hej norci :)
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 31. Maj. 2012 0:00

floribunda napisal/-a:vi si kr delajte utvare, da si po n- letih z nekom zaradi ljubezni. v resnici si z nekom zaradi občutka varnosti, navade in ker si bil sposoben sprejet dovolj kompromisov, da se z nekom večino časa počutiš ugodno al pa si si pač tako podoben, da zadeva pač štima. če še vsaj približno v redu seksaš si zadel terno.
Itak. Ampak v času med "ko mine zaljubljenost" in "bit sposoben sprejet dovolj kompromisov in se počutit ugodno" se pač ne gre iskat novih metuljčkov; mislm, da nas je večino tole zmotilo in fino bi bilo, da se tud ona zaveda, da je pač bilo grdo. In nikjer niti omeni ne (:!:) kaj si ona predstavlja, da tisti bivši čuti/misli (al sem kej spregledala?) - deluje dokaj arogantno, kot da bo lahko kar priplesala nazaj v njegovo življenje, brez posledic, kot da se nč ni zgodil vmes.
Kampara
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Kampara » 31. Maj. 2012 11:40

Slovenc79 ploskam - dodajam pa, da smo po svoje ljudje nagonsko nagnjeni h temu, da težimo vedno višje, smo vedno bolj zahtevni - nekateri samo do drugih, zase pa mnogi sploh ne vedo kaj si želijo, k temu težijo ;)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov