Vrnitev k bivšemu iz varnosti

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 26. Maj. 2012 8:17

lubika napisal/-a:kupila sva parcelo in uredila papirje za gradnjo hiške...

ne bi zahtevala nazaj svoj delež investicije in šla dalje svojo pot?
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 26. Maj. 2012 9:27

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 26. Maj. 2012 11:00

Džeki napisal/-a:Tako da so vsi odgovori v stilu "on je preslab zate" brca v temo.
Men se pa zdi, da je ona preslaba zanj (da je ob potencialno odpravljivih problemih "si na lepem zmislila" it). ...ampak zdej je prepozno, upam, da je on že uspešno šel naprej.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 26. Maj. 2012 12:38

Pa tud če si je ob odpravljivih problemih zmislila it, ni zaradi tega slab človek. Pač ima trenutno malo krize, ko razmišlja, "kaj pa če...", "kako bi bilo, če bi bilo..." in podobno. Valjda, da ne greš iz 7-letne zveze tako, da nikoli več niti pomisliš ne na vsa ta leta. Itak da te mal grize dvom. Ampak je treba it čez to.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
najstnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a najstnica » 26. Maj. 2012 13:57

Pa kaj če je v postli zanič, važno da ima denar in je zanesljiv :roll:

Kaj boš vedno, ko bom napako nardila rinla nazaj k bivšmu?
Sama pa podpiram idejo, da bi poskusila z bivšim. Lahko se začneta spet dobiva itd. in boš vidla, kam bo to šlo. Konc koncev pa, verjetno če on ni bil dober v postelji, ni mogel biti sam kriv, ti mi mu morala namignit, kaj ti sede itd. Ne pa le čakat potem pa zbežat, ker si najdla "boljšega".
Ne se pa vračat k njemu zaradi denarja in zanesljivosti, slej ko prej bi šlo to nekam po gobe.
In za njegovo dolgočasnost ne more biti kriv sam, menim, da se marsikej da narediti npr: rečeš, .... greva dons na morje itd. Lahko pa se pojavi problem, če si ti preveč pustolovski tip, on pa niti malo. Ampak zveza je konec koncev prilagajanje in kompromisi?
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 27. Maj. 2012 11:02

In zakaj je zdaj ona slaba oseba kr jo po sedemletni zvezi pač obhajajo dvomi, če je nardila prav, da ga je pustila. Se ja pač prišla na forum malo izpovedat in že vidiš hordo žensk, ki se postavijo na tipovo stran avtorica teme pa že takoj najslabša, bravo!
Očitno ni bila srečna, pa ne gre samo za seks, ki pa vseeno mislim, da je kr velik akter pri tem s kom hočemo bit za vse življenje ane.

Tako da glavo pokonci pa poišči nekoga, ki ti bo tudi dal varnost plus še vse ostalo kaj potrebuješ, pa, da boš z njim zaradi tega ker si ga boš želela ne, ker je dober v popravljanju stvari!
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 27. Maj. 2012 11:33

zato, katy., ker ona govori samo o koristi kaj ji bo kdo dajal, o ljubezni pa niti besede ni.

ona govori kot da je prodala avto ki ga je 7 let imela, z novim pa nekaj ni v redu in hoče starega nazaj :roll:

če je bila 7 let z njim se ji gre za sex samo ta čas, ali pa je preponosna da bi se sploh pogovorila s tem z njim, da bi rešila problem.

v nobenem primeru si pa sploh ne zasluži nobenga tipa, razen takih ki jo bojo izkoriščal, ker je tudi sama taka.
hej norci :)
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 27. Maj. 2012 15:49

lubika napisal/-a:
Z bivšim fantom sem bila 7 let, kupila sva parcelo in uredila papirje za gradnjo hiške... Vse lepo in prav če me ne bi nekaj pičilo in sem ga pustila. Problem je bil ker je bil zelo miren in skoz bi bil doma, v postelji pa tudi ni bil ne vem kaj, kar me je začelo motit saj me nikakor ni mogel zadovoljiti.

Verjetno nisi to ugotovila šele po sedmih letih, ali se (še huje) toliko časa pretvarjala, da je seks ok. Si že slišala za pogovor? To naj bi partnerji namreč počeli.

Spoznala sem fanta, ki je bolj živahen in mi malo bolj ugaja a problem je ker mi manjka občutek varnosti.

Odloči se, kaj bi rada. Če si se odločila za varnost, išči to pri naslednjem potencialnem kandidatu, bivšega pa pusti kar lepo pri miru, saj verjetno nima želje, da ga spet zmešaš (razen, če je vajino poglavje že zaključil in v nobenem primeru ne bi podlegel tvojim čarom), nato pa nekega dne spet brezglavo odhitiš k živahnemu žrebcu, ki te ne pusti hladne.

Ali še bolje - najdi takega, pri katerem boš našla oboje. Ne pričakuj pa, da bo tako ostalo za vedno, saj se začetna kemija poleže v vsaki daljši zvezi, od partnerjev pa je odvisno, ali jo znata, predvsem pa ali jo želita spet obuditi.

Ti si pa zaenkrat odpočij od moških, ker še sama ne veš prav dobro, kaj želiš, in takšni ženski ne privoščim fanta, kot je tvoj bivši. :wink:
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 27. Maj. 2012 18:33

jz mislim da je bivši že šel naprej in mi je blazno smešno da razmišlja kot da bo tip takoj pritekel nazaj njej, samo da ga pokliče.

drgač pa mislim da ni prav da iz vsake krize kar zbežiš, kar brez pogovora. Predvidevam da se tudi s tem nisi pogovorila o tem kaj je med vama? A si s tem novim sploh v zvezi al si sta samo FF ?
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 29. Maj. 2012 15:51

slovenc79 napisal/-a:zato, katy., ker ona govori samo o koristi kaj ji bo kdo dajal, o ljubezni pa niti besede ni.

ona govori kot da je prodala avto ki ga je 7 let imela, z novim pa nekaj ni v redu in hoče starega nazaj :roll:

če je bila 7 let z njim se ji gre za sex samo ta čas, ali pa je preponosna da bi se sploh pogovorila s tem z njim, da bi rešila problem.

v nobenem primeru si pa sploh ne zasluži nobenga tipa, razen takih ki jo bojo izkoriščal, ker je tudi sama taka.

Kak si pa ti eno škodoželjno bitje, fak. Slovenc, a se ti sploh zavedaš, kolk enih negativnih emocij se bere iz tvojih sporočil? Chill man, idi mal na luft, daj si muziko gor, skadi kakega, glej videosmešnice, v glavnem naredi neki, da boš mal boljše volje, ker tale energija, ki jo oddajaš, je grozno neprijetna.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 29. Maj. 2012 15:57

pedofile bi obsodil na smrt. sem potem tudi škodoželjen? :roll:

nikakor ne mislim ovijat take manipulatorke v rožice. kaj, naj ji zaželim srečo, ker dela pravilno da gleda sam na svojo rit v drugih ljudeh?

ti kar, sam jaz ji ne bom. tako egoističnemu folku jaz nimam kaj svetovat.

prav takim ljudem svetovat je škodoželjno, ker oškodujejo in izkoristijo druge ljudi potem.
hej norci :)
tanF
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a tanF » 29. Maj. 2012 17:53

Čeprav sem tudi jaz mnenja, da naj se gre malo prezračit in zadihat svež zrak ampak dejansko ima fant prav.
Lubika je bila s svojim fantom skupaj 7 let. To je skoraj desetina njenega življenja. Kolikor razberem tudi ni bil slab fant, ker je imel v glavi marsikatere stvari lepo urejene. Njegove slabosti pa so bile neke malenkosti, ki se jih ne omenja, potem to, da je svoj čas najraje preživljal doma in pa nezadovoljstvo v postelji. Lubika je pač želela nekaj drugega in šla to tudi poiskat drugam. In nekako jo razumem, ker tudi jaz ne bi bil s punco, ki bi mi bila dolgočasna, povrh vsega pa še seks ne bi bil ne vem kaj. Navsezadnje samo enkrat živiš.
No, tukaj se pa začne tisti nerazumevajoč del:
Zakaj se nista mogla vsesti in pogovoriti teh stvareh, ki te motijo, da bi lahko nekako rešila problem.
Zakaj sta po končani zvezi prekinila vse stike? Res ne razumem zakaj bi moral prekinit stike z bivšjim, s katerim se pač ni izšlo tako kot si hotel.
In sedaj ko si mu strla srce, šla z drugim, z njim prekinila vse stike in ga niti nisi poklicala kako je želiš iti nazaj skupaj z njim, ker si ugotovila kaj imaš? Verjetno sploh ni vedel kaj ga je doletelo oziroma zakaj si ga pustila in, da je bilo karkoli narobe v zvezi :roll:

Zato, lubika, ti svetujem, da pustiš fanta pri miru in živiš svoje življenje. Ker čez nekaj let bo pa spet ista zgodba, ko se boš naveličala in ga pustila za drugega.
Sploh si pa fant zasluži punco, ki bo z njim zaradi tega, ker ga ljubi ne pa zaradi vseh drugih razlogov.
*Žuža*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Žuža* » 29. Maj. 2012 18:17

tanF napisal/-a:Lubika je bila s svojim fantom skupaj 7 let. To je skoraj desetina njenega življenja.

Ha? :D Lubika je pa sigurno naša najstarejša forumašica. :D
Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
tanF
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a tanF » 29. Maj. 2012 18:53

*Žuža* napisal/-a:
tanF napisal/-a:Lubika je bila s svojim fantom skupaj 7 let. To je skoraj desetina njenega življenja.

Ha? :D Lubika je pa sigurno naša najstarejša forumašica. :D

Um, ne razumem kaj želiš povedat. Res ne :D
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 29. Maj. 2012 19:03

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:08, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov