Venera in Mars (kakor fant in punca)

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 21. Sep. 2012 18:00

^ itak da ne.

ampak ona se opisuje kot osebo, ki potrebuje in si želi veliko telesnega stika. njen fant je pa tukaj obraten. včasih se sploh ne javi in niti ne odpiše.

pač taka dva sta si izjemno različna kar se tiče partnerstva in težko funkcionirata skupaj.

avtorici svetujem, naj si najde fanta, kjer bosta v teh stvareh podobna. bo šlo veliko manj solz, jeze ter energije.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 21. Sep. 2012 18:03

pardon, vikend + 1 dan. tnx claire :*

no to je že mal drugač.
hej norci :)
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 21. Sep. 2012 18:07

...
Zadnjič spremenil claire, dne 01. Okt. 2012 13:21, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 21. Sep. 2012 18:14

claire napisal/-a:^^ to ne. ampak mene najbolj zmoti del, ko ji je pustil kar oditi. ne vem, roko na srce jaz bi menda bila tudi užaljena, če bi tipu dol viselo za moj rojstni dan. + da se nebi niti potrudil opravičiti? čudno... ta del mi je edini čuden, ostalo je pač en normalen tip s svojim lajfom in punca, ki hoče več njegove družbe in ker tega ne dobi ko tleskne, je v njeni glavi takoj težava.

Ko sem jaz brala njen post (ga ne bom še enkrat in se šla igrice "najdi spremenjena dejstva"), je pisalo, da sta se videvala za vikend, potem mu je ona povedala, da ji je to premalo, sta se začela videvat še med tednom, pa ji je to tudi premalo,...

In da sta imela plan bit skupaj za njen rojstni dan, pa je imel on neke opravke. Zdaj, jaz ne vem kakšne opravke je imel. Mogoče ogled fuzbal tekme, mogoče je šef zahteval, da podaljša šiht.

Ampak na vsak način se je iz konteksta zgodbe razbralo, da tip ni bil od začetka tak, da se bi ji umikal in se ne bi oglašal na telefon/ji odpisoval (kar bi bila klasična mu pač ni toliko do tebe scena), na začetku ji je skušal ustreči, ampak ona hoče vedno več. Vsemu se je odpovedala "zanj" in zdaj ji nikoli ni dovolj pozornosti, dovolj časa, dovolj dobivanja,... tip se pa valjda odmika, ker mu gre vse skupaj že na ku*** in se počuti totalno utesnjeno.
Tedo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 9. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Tedo » 21. Sep. 2012 19:27

Ja post je bil popravljen iz 2-3x na teden kar dejansko pomeni:

vikend: nedelja, delno tudi sobota
+ 1 dan v tednu...

Popravila pa sem ga zato, ker se je razumelo kakor 2-3x na teden z vikendom.

My mistake
Tedo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 9. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Tedo » 21. Sep. 2012 19:36

jullia_ napisal/-a:
claire napisal/-a:^^ t
Ampak na vsak način se je iz konteksta zgodbe razbralo, da tip ni bil od začetka tak, da se bi ji umikal in se ne bi oglašal na telefon/ji odpisoval (kar bi bila klasična mu pač ni toliko do tebe scena), na začetku ji je skušal ustreči, ampak ona hoče vedno več. Vsemu se je odpovedala "zanj" in zdaj ji nikoli ni dovolj pozornosti, dovolj časa, dovolj dobivanja,... tip se pa valjda odmika, ker mu gre vse skupaj že na ku*** in se počuti totalno utesnjeno.

Od začetka je bilo precej slabše, a me to ni motilo. Sedaj pa me vse bolj moti, mogoče zato, ker sem hotela z njim zgraditi neko prihodnost.

Moje vprašanje se bolj nagiba v tej smeri, ali so tipi včasih tak "kamen" na zunaj, ker ne želijo pokazat čustev. Ali pa nimajo dovolj radi svoje punce da se bi bilo vredno spremenit. Ali pa so pač karakter, katerega se ne da spremenit, pa naj bo še kako zaljubljen.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 21. Sep. 2012 20:12

Tedo napisal/-a: tipi

tega ti po mojem ne bo nihče mogel odgovorit :D različni smo si med sabo. vsak am svoj karakter. eni se lahko zelo prilagodijo, eni pa nič.
hej norci :)
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 21. Sep. 2012 21:40

Tedo napisal/-a:Moje vprašanje se bolj nagiba v tej smeri, ali so tipi včasih tak "kamen" na zunaj, ker ne želijo pokazat čustev. Ali pa nimajo dovolj radi svoje punce da se bi bilo vredno spremenit. Ali pa so pač karakter, katerega se ne da spremenit, pa naj bo še kako zaljubljen.

mah človek se razvija in spreminja. težko je reči, da je pač tak in bo tak za vedno. ampak s tabo oz zate se ni želel spremeniti, očitno. mogoče se bo za katero drugo, mogoče se pa ne bo. kakorkoli je smiselno iskati sebi kompatibilne ljudi. in če ti mi vsi trobimo, da si imela prav in da je normalno da tip pri tebi spi vsako drugo noč ti to ne bo prav nič pomagalo, ker tvoj tega ne dojema tako. žal.
Vsak raj ima svojo kačo.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 25. Sep. 2012 22:56

Ja, seveda. Eni moški tolčejo svoje babe s koli po glavah, pa one ne grejo stran, drugi jih na Triglav vsako jutro nesejo in jim potem šarkelj spečejo, eni drugi ... no, po Prešernu.

Vseeno je, kaj on čuti in kaj ne čuti in ali se bo kdaj spremenil in postal iz kamna glina ali žele ali karkoli že hočeš - nikoli ne bosta totalno kompatibilna in čeprav imaš prav - pravljice ne obstajajo - lahko najdeš enega, s katerim boš kompatibilna.

In potem sploh ni važno po koliko časa se je tvoja soseda preselila s svojim, koliko se tvoja sošolka s svojim sliši in kolikokrat on sosed reče svoji bejbi, da je vanjo noro zaljubljen. ;)
Uporabniški avatar
DiNozzo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 6. 2011
Kraj: Divjina

Neprebrana objavaNapisal/-a DiNozzo » 27. Sep. 2012 6:25

Tedo napisal/-a:Sicer je zelo zanesljiv in v redu fant, to kar obljubi, vedno
izpolni in lahko se zanesem nanj.

Okej, ponavadi je problem s takimi tipi, da postanejo nekaterim ženskam dolgočasni...tebi tudi?
Živiva 1h vožnje narazen...

Avč, tole je pa zelo drago zadnje čase...kako napraskata cca. 160€ mesečno za to da se vidita. A se vama ne zdi, da bi bilo bolje to razdaljo spravit pod 40 km.
Tudi pogovarjala sva se o skupnem stanovanju,
a se nekako nisva mogla nič zmenit.

Hja, poglej, po enem letu živet skupaj z osebo, ki jo vidiš povprečno 1,75 krat na teden oz. ~48 ur/teden in to skokoma spremenit na 120 ur/teden...jajks.
Namesto o skupnem stanovanju, se raje pogovorita o skupnem mestu.
Da se bi več videla, sem sama pri sebi omejila veliko stvari.
Stike s prijatelji, družino, hobiji, v službi manj delam kakor
poprej...velikokrat je bilo tudi na meni, ali se bova videla
ali ne, pa čeprav imava oba enak razpored urnika.

Ja, in...on je moral skozi isto...50/50.
...čez par dni sem šla do njega in v joku pobrala svoje stvari in odšla..njemu pa, kakor da mu je vseeno, da sva zaključila. Pustil me je odditi, brez boja

In to kar je naredil je povsem pravilno...nič, sedaj bo moral s tem le nadaljevati in bo vse v redu.
ampak trenutno sploh ne vem, če si želim takšnega partnerja, ki bo stalno odsoten.

To, kar si napisala, je dvojna neumnost...
1. med vama je ura vožnje razdalje, sploh še ne veš ali bo odsoten ali ne
2. še nisem slišal za povsem zaljubljeno žensko, ki ne bi vedela ali si želi partnerja ob sebi ali ne, temveč to stestira.
He cannot bury his mistakes in the grave like the doctors/.../He cannot argue them into thin air or blame the judge like the lawyers. The engineer simply cannot deny he did it.

- Herbert Hoover on engineering
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 28. Sep. 2012 19:01

Meni se zdi, da sta oba do določene mere "kriva" za takšen odnos kakršnega imata. Ti se ne bi smela odreči svojemu življenju, ker (kolikokrat bo treba to še ponoviti) tipa od ženske nič ne odvrne bolj kot, da se bejba odloči živeti samo še njegovo življenje in o vsem govoriti v dvojini, pa naj bo ded na začetku še tako noro zaljubljen vanjo, on pa bi lahko pokazal malo več interesa za skupno preživljanje časa, v kolikor mu je nekje toliko do tebe kot tebi do njega. Jaz bi mu bolj kot to, da po slabem letu še ni pripravljen na skupno življenje, zamerila to njegovo pasivnost ali (bognedaj) nezainteresiranost. Skupaj nista še niti eno leto, pa je vajin odnos že tako dolgočasen kot da sta skupaj najmanj 7 let. Zdaj bi še oba morala biti pod dozo zaljubljenosti in prilagajanja, ker slednje je tisto, kar (ob)drži par skupaj, če sta nekje enako naklonjena drug drugemu. Pri vama pa že zdaj ni več neke strasti in prilagajanja iz lastne želje, pač pa prilagajanje pod "prisilo" (iz njegove strani).

Ne samo, da se ne bi smela odreči nečemu tako pomembnemu delu življenja kot so tvoja družina, prijatelji in hobiji, niti ne razumem, zakaj nekatere ženske tako rade sprejemate tako nepremišljene odločitve. Se ti niti za trenutek ni zazdelo, da si se prikrajšala za nekaj velikega? Ti ni dolgčas vse preostale dneve, ko se ne vidita, kar je skoraj cel teden (ko pač ne delaš)? :?

Sprašuješ če ima kdo povedati tudi kaj pozitivnega ... Hja, iz vsake stvari lahko potegneš nekaj pozitivnega, a je na tebi iz katerega zornega kota se lotiš analiziranja problema. Jaz bi na tvojem mestu vzela kot nekaj pozitivnega, nekaj, kar ti je (morda) dalo misliti in se pogovoriš z njim kako on dojema vajin odnos, potem pa boš videla koliko se razlikujeta vajina svetova.
Uporabniški avatar
Lavriksa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 7. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Lavriksa » 03. Okt. 2012 17:51

Pa daj začnita se pogovarjat, tako, kot se 'pogovarjaš' tukaj - s čimmanj obtoževanja. Mogoče ni več interesa in boljše, da gresta vsak po svoje ali pa so med vama neki vprašajčki, ki jih morta odpravit in bo zveza stekla dalje. ne bremzaj. Povej mu kaj si npr. čutila za rd.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]