Vedno se zaljubim v napačnega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
24 let v resnici ni tako malo. Pa ne v smislu, da ji ura tiktaka, ampak da je čisto pravi čas, da razmisli, zakaj ga tako serje. Konec koncev ni več srednješolka v cvetu pubertete.
A naj se po vaše šele pri 45-ih začne poglabljat v to, zakaj se zapleta s samimi zasedenimi tipi?
A naj se po vaše šele pri 45-ih začne poglabljat v to, zakaj se zapleta s samimi zasedenimi tipi?
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Sej večina odgovorov tle je tud pumpanje ega......oh ti poraz od ženske, jaz sem veliko boljša od tebe....
Sicer ti pa tud jst, kot mnoge tukaj, pametnega odgovora ne morem dati. Je res, da je ponavad tisto nedosegljivo najbolj zanimivo, kar pa lahko imamo pa nam ni ne vem kok ušeč.
Upam, da je "novi" nezaseden in velik sreče pri lovu
Sicer ti pa tud jst, kot mnoge tukaj, pametnega odgovora ne morem dati. Je res, da je ponavad tisto nedosegljivo najbolj zanimivo, kar pa lahko imamo pa nam ni ne vem kok ušeč.
Upam, da je "novi" nezaseden in velik sreče pri lovu
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
zdaj jo tudi malo napačno ocenjujete, po mojem mnenju. sej ona verjetno ne sreča fanta, pa ji je za njega vseeno, pa potem ugotovi da je zaročen in BAM, BAM se zaljubi v njega. če ti nekoga srečaš, se z njim pogovarjaš, se v njega lahko zaljubiš. pa ko čez 2 tedna ugotoviš, da je zaročen, se tut ne moreš BAM, BAM odljubit=) in ker je zaljubljenost taka oprana zadeva, se potem v zaljubljeni glavici razvijejo spletke, kako priti do njega, Mr. Perfect prek ovire-punce, zaročenke, celo žene. se pa strinjam z enim od prejšnjih predlogov, da resnično opišeš svoj odnos z očetom. poznam primer, ko je oče, voznik tovornjaka, ki je bil dosti odsoten možno vplival na svojo hčero, ker je ona navajena, da je bla mama vedno sama in samostojna, in si zdaj ta hči ne more predtsvljati, da bi živela z nekom 24/7. zato podzavestno išče zasedene fante, fante z ogromno dela al pa aferice. kljub temu, da je prepričana, da si želi neko zvezo in se enako kot ti sprašuje, zakaj najde vedno napačne. btw stara je 28. moja starša sta ločena, odkar sem imela 2 leti. in to je tudi plivalo na mene, ker sem se takoj 100% navezala na vsakega, ki me je 2x pogledal in sem v vsakem poljubu, sexu iskala nekaj zelo, zelo globokega. čeprav tega tam ni bilo. in to nista osamljena primera.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Enostavna psihološka fora je, da je zaseden tip mariskateri ženski absolutno bolj zanimiv, kot samski. To je seveda tudi paradoks, saj z zasedenim tipom druga ženska ne more nič imeti, vsaj resnega ne.Tudi ta forum je poln razmišljanj samskih žensk, da je s samskimi tipi sigurno nekaj narobe, da so samski. Nobena pa ne pomisli, da bi enako lahko nekdo posplošil zanjo, saj je samska, he he, ampak pustimo to zdaj.
Naša avtorica je ena mnogih žensk, ki pali na nedosegljive moške.Zagotovo jo pri teh tipih najbolj privlači dejstvo, da so zasedeni, saj je njen naslednji podzavestni miselni preskok: ta tip je sigurno dober, če je zaseden.Toliko bolj bo naša avtorica tako razmišljala, če bo zraven njej zanimivega tipa videla kvalitetno žensko.
Rešitev? odrasti, čimprej. ene ženske ne odrastejo nikoli, take so celo življenje nesrečne, hrepenijo po princu na belem konju, zvezdnikih s teelvizije, poročenih moških.Skratka, po samih takih, ki jih ne morejo imeti.Miselni preskok, da je dobro tudi, kar je dosegljivo, pa, verjamem, ne bo lahek.
Naša avtorica je ena mnogih žensk, ki pali na nedosegljive moške.Zagotovo jo pri teh tipih najbolj privlači dejstvo, da so zasedeni, saj je njen naslednji podzavestni miselni preskok: ta tip je sigurno dober, če je zaseden.Toliko bolj bo naša avtorica tako razmišljala, če bo zraven njej zanimivega tipa videla kvalitetno žensko.
Rešitev? odrasti, čimprej. ene ženske ne odrastejo nikoli, take so celo življenje nesrečne, hrepenijo po princu na belem konju, zvezdnikih s teelvizije, poročenih moških.Skratka, po samih takih, ki jih ne morejo imeti.Miselni preskok, da je dobro tudi, kar je dosegljivo, pa, verjamem, ne bo lahek.
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
^^pa saj je rekla, da šele kasneje zve, da so zasedeni.
ne vem, ne obupaj, saj se bo našel enkrat pravi zate. drugače pa lahko še vedno začneš zavedno pogledovati za mlajšimi in se načrtno s kakšnim zapleteš, da sama sebi dokažeš, da lahko dobiš tudi nezasedenega
ne vem, ne obupaj, saj se bo našel enkrat pravi zate. drugače pa lahko še vedno začneš zavedno pogledovati za mlajšimi in se načrtno s kakšnim zapleteš, da sama sebi dokažeš, da lahko dobiš tudi nezasedenega
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:23, skupaj popravljeno 1 krat.
-
punkie_ - Cosmopolitanka
s tem sem pač mislila da se ne strinjam, da si reče ''u ta je pa zaseden, ziher je dober''. se pa strinjam s tem tipom, vsakemu je nekaj všeč. zato pa sem jo že na prvi strani vprašala, če nam pove kaj več o svojem fotru. jaz pri sebi in tudi pri kakšnih kolegicah vidim dost zanimive povezave glede tega, kakšen odnos mamo s fotrom in na kakšne tipe padamo. o tem je tudi dost literature napisane, npr. Gostečnik o tem piše v knjigi Srečal sem svojo družino.
Zadnjič spremenil punkie_, dne 24. Feb. 2010 14:35, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
- Horus
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
:respekt:punkie_ napisal/-a:mja kar hecaj se res je dosti na tem. vzami kakšno knjigo v roke namesto absolventke
Sicer pa, ja, je neki na tem .. valda iščemo partnerje po vzorih, ki smo jih prejel od doma/družine.
-
punkie_ - Cosmopolitanka
ja saj sem ti... Gostečnik: Srečal sem svojo družino. knjiga je ok, dokler ni rešitev vsakega problema molitev. če nisi veren, boš popizdil, ko boš to bral, tko k js ampak molitev je treba razumet tut v širšem smislu.
al pa recimo res super knjiga je tut Peklenska gugalnica, pomoje že desetič to omenjam na forumu ampak res ne morem prehvalt te knjige. gre pa o odvisnostih na sploh, med drugim tut odvisnost od odnosov... specifičnih odnosov... zakaj ženske ostajajo z alkoholiki, ki jih pretepajo ipd. priporočam
al pa recimo res super knjiga je tut Peklenska gugalnica, pomoje že desetič to omenjam na forumu ampak res ne morem prehvalt te knjige. gre pa o odvisnostih na sploh, med drugim tut odvisnost od odnosov... specifičnih odnosov... zakaj ženske ostajajo z alkoholiki, ki jih pretepajo ipd. priporočam
-
Fancy Nancy - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 2. 2010
Odvisno kako močno je to zakoreninjeno pri kom... Neka punca ima lahko doma super vzgojo in starša, ki si izkazujeta ljubezen ter sta primer srečnega zakonskega para, a bo sama padala na nedosegljive, bad boye, kakršnekoli že pač... In to, da naj bi večina žensk iskala partnerja, podobnega (v karakterju, po izobrazbi usw.) svojemu očetu, tudi ni najbolj res.
-
Fancy Nancy - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 2. 2010
Mogoče take potem jemljejo zgled (če ga sploh) pri bratu, stricu... Ne vem, ugibam.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov