Vedno se zaljubim v napačnega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- keksy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 4. 2009
- Kraj: ljubljana
Fantin napisal/-a:Ta sarkazem se mi ne zdi na mestu.čokolinček napisal/-a:Že celo življenje... kaj pol si stara 100 let al kako?
Kar se tiče tega, da spoznavaš napačne; si se morda vprašala, ali iščeš na "napačnih" mestih, oz. bolj ali manj na istih mestih? Morda bi koristila menjava družbe? Koliko pomladi sploh šteješ?
men se pa ta sarkazm zdi čist na mestu,glede na to da se obnša k pubrtetnica k joka in stoka da nima nobenga tipa da nebo nikol nobenga pravga spoznala in oh ah..ja madona ga boš že sej si komi 24 stara
-
čokolinček - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 2. 2010
Pa ljudje no, sarkazem more bit. Sem pričakovala, da bo rekla da je stara vsaj 40 ali nekaj takega - v sanjah si pa ne bi mislila, da bo tkole jamrala 24 letna punca, ki je praktično komi začela živet, pa že uporablja izraz "že vse življenje"...
Pač še nisi spoznala pravega, ali se pa podzavestno otepaš resne zveze in tko spoznavaš nedosegljive tipe, pri katerih več kot seks ne moreš dobit. Mogoče se premalo ceniš, mogoče padeš na prvi trik moškega ki te hoče dobit... Malo bolj se boš mogla razgovorit če boš hotela, da ti kej pomagamo. Aja, pa 24 in 30 letni moški - to ni taka razlika. Vsaj men se ne zdi.
Pač še nisi spoznala pravega, ali se pa podzavestno otepaš resne zveze in tko spoznavaš nedosegljive tipe, pri katerih več kot seks ne moreš dobit. Mogoče se premalo ceniš, mogoče padeš na prvi trik moškega ki te hoče dobit... Malo bolj se boš mogla razgovorit če boš hotela, da ti kej pomagamo. Aja, pa 24 in 30 letni moški - to ni taka razlika. Vsaj men se ne zdi.
-
Odvisno, če se bolje razume s 30letniki kot z vrstniki - why not? Sploh pa 6 let meni ni razlika taka, da bi bla takšnale;
(Mislila sem njo kot 24letnico in 30letnega moškega)
(Sorry če si se hecala, sam nisem tko dojela)
(Mislila sem njo kot 24letnico in 30letnega moškega)
(Sorry če si se hecala, sam nisem tko dojela)
-
Ni panike sej sm mogoče js mal narobe zapisala v prvem postu.
-
Jela - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
- Kraj: Bla Bla
hribi napisal/-a:.... druga oseba pa ima punco in se kao ne more odločit med mano in njo. To je zame neresnost, ker sedeti na dveh stolčkih .....
Hahah neresna si ti, ki čakaš, da se bo ta odločil med punco in teboj. Pričakuješ resno zvezo pa vendar se vmešavaš v tujo, ki si jo tako obupno želiš razdreti. Čista neresnost! Ko se boš obnašala bolj zrelo, boš mogoče celo naletela na pravega. Do takrat ga pa ne pričakuj.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
Mahagonij napisal/-a:Sej niso budale, samo zasedeni so. Vecinoma. In to babe vedno podzge.Horus napisal/-a:Well, potem pa nehaj na budale padat pa bo
ja nekatere babe to podžiga. saj ravno to je problem. da ji je to po eni strani fajn. in da se odloča med njo in punco? res kot 15 letnica. in če je ona s temi štirimi bila "v dobrih odnosih" je pa menda ja vedela, da se en namerava poročiti. halo!
naj začne razmišljati. meni vse skupaj izpade kot da hoče po vsej sili nekaj z enim, ki bo eno drugo punco odjebal, da se bo počutila nekaj več vredna. to niso nobene ljubezni. to je jajcanje brez smisla.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Filanje ega pa tud.. Plus tega, da se vse vrne nekoč
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov