Vedno se zaljubim v napačnega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- hribi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 2. 2010
- Kraj: Kranj
Hoj! Imam blazno velik problem, ki me muči že celo življenje, vedno se zaljubim v napačnega. Ne vem kako mi to uspe, ampak žal je tako. Moški v ketere se zaljubim so ponavadi nedostopni (zasedeni, tik pred poroko...). Tisti, ki pa se zaljubijo v mene pa so totalno nasprotje in nikakor ne bi zveza nikamor pripeljala. Ma še katera takšne probleme ali sem samo jst tako čudo?
-
čokolinček - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 2. 2010
Že celo življenje... kaj pol si stara 100 let al kako?
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Ta sarkazem se mi ne zdi na mestu.čokolinček napisal/-a:Že celo življenje... kaj pol si stara 100 let al kako?
Kar se tiče tega, da spoznavaš napačne; si se morda vprašala, ali iščeš na "napačnih" mestih, oz. bolj ali manj na istih mestih? Morda bi koristila menjava družbe? Koliko pomladi sploh šteješ?
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:23, skupaj popravljeno 1 krat.
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Premalo podrobno opisuješ svojo situacijo, zato ti ne moremo toliko svetovat. Namreč je razlika, če imaš 24 let, pa nisi niti prvega poljuba doživela, ali pa si imela nekaj intimnih stikov s tipi, vendar brez vezanja.hribi napisal/-a:24 pa res. Sj je že to dost, če pogledaš, da še nisem mela neke resne zveze
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:23, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Fancy Nancy - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 2. 2010
V bistvu je bila tista blondinka pod narekovaji, ampak ok... Ja ne vem kaj naj ti svetujemo, ko pa vse drugo štima kot praviš. Itak pa vsak sam sebe vidi v najboljši luči (razen če je totalno zafrustriran in poln kompleksov), tako da še toliko težje ugotovimo kje tiči problem. Mogoče v tem, da imaš nek senzor na zasedene tipe?
- hribi
- Sramežljivka
Prvi poljub doživela že pri 14leti, tudi intimne stike sem imela, ampak to je vse bilo na kratek rok. Glede na to pa, da bi rada imela resno zvezo na dolgi rok - tu pa se pojavijo težave. Res je, da vedno pogledujem za starejšimi moškimi. Da se ne razumemo narobe do 30 let stari. Ampak vseeno, ko mislim, da sem našla sorodno dušico vse pade v vodo, ker ugotovim, da je nedostopen ali pa me hočejo izkoristiti, temu pa se seveda uprem, ker kaj hitro poštudiram kakšni so nameni.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ ja kje pa najdeš ti te nedostopne tipe? pa pred poroko pa tako? ino kakšni številki nedostopnežev se pogovarjamo? če je to 2, potem ni problem. če je številka velika je pa problem v tebi. tako je. in koliko šans si dala ostalim?
to je ta kompleks "nedostopnih". ene enostavno uživajo v tem, da se trpinčijo in jokajo kako jih pravi tipi ne marajo. in kako je možno, da se zaljubiš v tipa, ki je pred poroko??? koliko časa jih poznaš? a sexaš z njimi? problem je , da nisi opisala primerno problema.
sploh pa 24 let ni neka strašna kriza.
to je ta kompleks "nedostopnih". ene enostavno uživajo v tem, da se trpinčijo in jokajo kako jih pravi tipi ne marajo. in kako je možno, da se zaljubiš v tipa, ki je pred poroko??? koliko časa jih poznaš? a sexaš z njimi? problem je , da nisi opisala primerno problema.
sploh pa 24 let ni neka strašna kriza.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- hribi
- Sramežljivka
Kje jih dobim? V družbi in okolici kjer se gibljem. Do sedaj je šlo za 4 osebe s keterimi sem se zelo dobro razumela, z njimi se pogovarjala o vsem, vedno dobila odgovore... uglavnem vse OK. Z 2 osebama sem imela spolne odnose, ena oseba mi je po enemu letu rekla, da ima nekje eno, ki jo ma ugledano že dalj časa in se bo posvetil njej, druga oseba pa ima punco in se kao ne more odločit med mano in njo. To je zame neresnost, ker sedeti na dveh stolčkih Trenutno pa sem zagledana v super fanta, ki ga sicer ne poznam (dela v gostilni ALF v Dolnovem v Kranju). Ga katera pozna ? Uglavnem nič kaj prijetno ni to zame! Ali sm jst mal čudna al pa ne vem kaj? Vsi mi pravijo pusti času čas, kaj nj čakam do 50 leta ?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: haley