Vaše osebno sporočilo na msn #4
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MaLicKa* - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 10. 2007
Kika napisal/-a:every mAn, every womAn
(drgač to pomen množino)
Maybe it's not my weekend, but it's gonna be my year.
Kika jaz sem to kopirala z neta in nisem niti gledala da je ena črka preveč, ampak ker ste nekateri tako pametni, da morate vsako črko popravljat, svaka vam čast, verjetno imaš celo diplomo iz angleščine glede na zavijanje z očmi !
Se opravičujem za offtopic
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
In tebi ni jasno, ko to preberes, da je narobe?
Osnovnosolska anglescina zadostuje za to.
Jst tut zavijam z ocmi, ko vedno znova najdem folk, ki ne zna osnovnosolskega nivoja anglescine, matematike, fizike in biologije.
Osnovnosolska anglescina zadostuje za to.
Jst tut zavijam z ocmi, ko vedno znova najdem folk, ki ne zna osnovnosolskega nivoja anglescine, matematike, fizike in biologije.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
MaLicKa* - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 10. 2007
emanuela napisal/-a:Alo, iz Ptuja si....ne repenči se, da ne bomo pustile slabega vtisa (glede na še eno iz istega kraja, ki je imela neke finte)
Moje os. na msn je identično mojemu podpisu...
in v čem je problem če sem iz Ptuja? Oprosti ampak Emanuela, če imaš ti probleme z ljudmi iz Ptuja , sicer ne vem kako ker si tudi sama s Ptuja jih žal z mano ne boš imela, ker nimam nič proti tebi in ostalim ter upam, da bomo po tem končali z vsem skupaj
lp!
I'll never be the same - if we ever meet again ,won't let you get away , if we ever meet again
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
MaLicKa* napisal/-a:ampak ker ste nekateri tako pametni, da morate vsako črko popravljat, svaka vam čast, verjetno imaš celo diplomo iz angleščine glede na zavijanje z očmi !
Ciljala sem na tole pametovanje.Nič nimam proti ljudem iz Ptuja (halo, na nek način še vedno živim tam) proti takšnemu odnosu pa imam marsikaj, takole na splošno...
Zdaj pa po dolgem času NACI na tole, ostalo lahko rešimo po zs-jih, če je kaj.Da ne bomo kregane
The world is as you are.
- chica bella
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 3. 2007
Be optimistic - Everyone you hate will all eventually die
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov