Vaše osebno sporočilo na msn #4
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
diablo_girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
Sometimes someone says something really small, and it just fits right into this empty place in your heart.
Never be afraid to try something new. Remember, amateurs built the ark. Professionals built the Titanic.
- fashion.freak
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 9. 2009
heej... mogoče bo malo čudno, pa dobro hehe
mene zanima če ve mogoče katera kaki verz (lahko tudi več, se razume hehe) ki bi pač opisal tvoj idol.. al pa recimo eno "znano" osebnost, ki ti je pač ful všeč, pa maš njeno slikco na internetu, pač kaj pod to sliko napisat... no, če ve katera naj napiše hehe, hvala že v naprej (:
mene zanima če ve mogoče katera kaki verz (lahko tudi več, se razume hehe) ki bi pač opisal tvoj idol.. al pa recimo eno "znano" osebnost, ki ti je pač ful všeč, pa maš njeno slikco na internetu, pač kaj pod to sliko napisat... no, če ve katera naj napiše hehe, hvala že v naprej (:
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
^^ A ti zdej mislš idol, kot vzor al pač samo neko znano osebnost, ki ti je všeč vizualno (čemur se sicer ne reče ravno idol)? Če prvo, lahko napišeš kaj v smislu: Everything I wish/want 2 be.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
- fashion.freak
- Komunikatorka
hehe, hvala za odg. (:
ubistvo mam v mislih samo osebo, ki mi je zelo všeč, pač da jo spoštujem, ne pa da bi bla rada takšna kot je ona.. sem malo čudno napisala ja, ker še niti sama nevem.. ubistvo pač da ti je vizualno všeč ja.. no pač, manekenka je in sem po eno sliko napisala besedilo the model od kraftwerk, zdaj pa nevem kaj bi še pod kako drugo sliko..
ubistvo mam v mislih samo osebo, ki mi je zelo všeč, pač da jo spoštujem, ne pa da bi bla rada takšna kot je ona.. sem malo čudno napisala ja, ker še niti sama nevem.. ubistvo pač da ti je vizualno všeč ja.. no pač, manekenka je in sem po eno sliko napisala besedilo the model od kraftwerk, zdaj pa nevem kaj bi še pod kako drugo sliko..
- fashion.freak
- Komunikatorka
evo, je že napisano hehe, samo da sem dodala somebody i can respect (:
hvala ti ful (:
hvala ti ful (:
-
diablo_girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
You ever love somebody so much you can barely breathe ...
Never be afraid to try something new. Remember, amateurs built the ark. Professionals built the Titanic.
-
SchneeEule - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2009
- Kraj: Gorenjska
Animals are my friends...and i don't eat my friends.
There are always a few people doing it in a way weird enough to grab my attention.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov