Vaše osebno sporočilo na msn #4
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
black_ariella - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2010
...včasih se zemlja strese in umiri... včasih ječijo breze... takrat boli...
-
diablo_girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
You wanna have your cake and eat it too, just pack up all your lies, get up and go
Never be afraid to try something new. Remember, amateurs built the ark. Professionals built the Titanic.
- Edinstvena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2004
- Kraj: Maribor
jaz pa ne najdem več onega lepega stavka z medvedkom pujem in pujskom, bil je v angleščini... help needed, please
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
-
*spelchek* - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 8. 2007
- Kraj: Somewhere over the rainbow
Edinstvena napisal/-a:jaz pa ne najdem več onega lepega stavka z medvedkom pujem in pujskom, bil je v angleščini... help needed, please
how do you spell L-O-V-E?
you don't, you just feel it.....
Mislim,da bo neki takega:D
- bubbleTinca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2009
Edinstvena napisal/-a:jaz pa ne najdem več onega lepega stavka z medvedkom pujem in pujskom, bil je v angleščini... help needed, please
" How do you spell Love?"
"You don’t spell it. You feel it."
(Winnie the Pooh)
- Edinstvena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2004
- Kraj: Maribor
bubbleTinca napisal/-a:Edinstvena napisal/-a:jaz pa ne najdem več onega lepega stavka z medvedkom pujem in pujskom, bil je v angleščini... help needed, please
(Winnie the Pooh)
mmmm, ja ta je tut ful lep... sam je bil še eden... o tem da če bi en umrl pol drugi več nebi mogo niti enega dne brez njega al nekak tak...
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
-
fluffy muffin - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 2. 2010
Hvala ti mama sto si me rodila, i sto si sa tatom ljubav vodila... ))
I don't want to be everything to everyone - I woud like to be something to someone
I don't want to be everything to everyone - I woud like to be something to someone
"A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't believe, and leaves before she is left."
— Marilyn Monroe
— Marilyn Monroe
-
Oasis` - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 7. 2009
Edinstvena napisal/-a:bubbleTinca napisal/-a:Edinstvena napisal/-a:jaz pa ne najdem več onega lepega stavka z medvedkom pujem in pujskom, bil je v angleščini... help needed, please
(Winnie the Pooh)
mmmm, ja ta je tut ful lep... sam je bil še eden... o tem da če bi en umrl pol drugi več nebi mogo niti enega dne brez njega al nekak tak...
If you live to be a hundred, I want to live to be a hundred minus one day so I never have to live without you.
Mislim da je bil ta
Take a chance ; because you never know how absolutely perfect something could turn out to be.
-
AdidasGirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2007
- Kraj: Kjer Mi Paše ×)
mi lahko prosm prevedete:
rada bi spala, spala za vedno.. tam ni napačnih dejanj in življenje je čudovito (lepo..)
hvala
rada bi spala, spala za vedno.. tam ni napačnih dejanj in življenje je čudovito (lepo..)
hvala
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov