Vaše osebno sporočilo na msn #4
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tiazie - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 6. 2010
Mrzis me? Haha,mozes samo da mi zavidis... ja sam vrh a ti nisi ni dno
On je oduvek bio moj samo sto ti to nisi znala
Život je kratak... uživaj!
bolje kucka sa ponosom nego jadnica bez ponosa
On je oduvek bio moj samo sto ti to nisi znala
Život je kratak... uživaj!
bolje kucka sa ponosom nego jadnica bez ponosa
Ostani!
Da me čuvaš kada zaspu andjeli... ♥
-
tiazie - Sramežljivka
Everyone says love hurts, but that isn't true. Loneliness hurts. Rejection hurts. Losing someone hurts. Envy hurts. But in reality love is the only thing in this world that covers up all pain and makes someone feel wonderful again. Love is the only thing in this world that does not hurt. *
Ostani!
-
tiazie - Sramežljivka
Ljubezen, ki jo prejmete od svojega partnerja, vam daje moč. Ljubezen, ki mu jo vračate, vam daje pogum.
nehaj iskati... Ni več kaj iskati. Samo obmiruj, odpri oči in glej. Ne moreš zgrešiti..
and I want to dance in freedom, I want to lose myself for good. I want to burn with passion, I want to dance with you..
kako je stati sredi vrtiljaka ki se vrti a ti le stojiš ?
Ni močan tisti, ki ni nikoli žalosten. Močan je tisti, ki ga življenje tepe, a ostane dober in gre naprej..
I'll follow you and make a heaven out of hell, and I'll die by your hand which I love so well.
-- William Shakespeare --
''We can't plan life. All we can do is; be available for it.''
Lauryn Hill
Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere ..
nehaj iskati... Ni več kaj iskati. Samo obmiruj, odpri oči in glej. Ne moreš zgrešiti..
and I want to dance in freedom, I want to lose myself for good. I want to burn with passion, I want to dance with you..
kako je stati sredi vrtiljaka ki se vrti a ti le stojiš ?
Ni močan tisti, ki ni nikoli žalosten. Močan je tisti, ki ga življenje tepe, a ostane dober in gre naprej..
I'll follow you and make a heaven out of hell, and I'll die by your hand which I love so well.
-- William Shakespeare --
''We can't plan life. All we can do is; be available for it.''
Lauryn Hill
Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere ..
Ostani!
-
black_ariella - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2010
Love is a noble act of self-giving, offering trust, faith, and loyalty. The more you love, the more you lose a part of yourself, yet you don't become less of who you are; you end up being complete with your loved ones.
-
*Sagitt* - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2008
- Kraj: Maribor
Nikoli ne glej na to, kaj je bilo.
Nikoli ne razmišljaj, kaj še bo.
Glej na to kaj si in kaj imaš sedaj!
V življenju pride trenutek, ko spoznaš kdo ti kaj pomeni, kdo ti nikoli ni, kdo ti nikoli več ne bo in kdo vedno bo... Zato nikdar ne skrbi za tiste osebe iz tvoje preteklosti, obstaja razlog, zakaj niso med tistimi, ki ti bodo za vedno nekaj pomenili!
V življenju ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno.
Če kdo ti žal besedo reče, ne vtisni je v srce, ker dostikrat srce ne-ve, kaj v hipu usta govore...
Najboljša stvar, katera se ti lahko zgodi na tem svetu, je dober prijatelj, ceni ga dokler ga imaš, ker ga lahko še prehitro izgubiš.
Sledi melodiji v srcu. Bodi to kar si. Življenja ne izgubljaj z napačnimi ljudmi, ko najdeš prave jih ne izpusti iz rok.
Uživaj vsako minuto svojega življenja, povej osebi da jo imaš rad, povej kaj čutiš, naglej se vseh lepot tega sveta, narave , ljudi, bodi s tistimi ki jih imaš najraje...ker nikoli ne veš kdaj jih boš videl zadnjič!
Opravljanje je kot metla, ki vse pomete, sama pa ostane umazana.
Nikoli ne sodi človeka po enem dejanju, nikoli po pripovedovanju drugih. Ne imej ga za lažnivca, če danes reče to, jutri ono. Zavedaj se, da je človek suženj svojih čustev
Nikoli ne razmišljaj, kaj še bo.
Glej na to kaj si in kaj imaš sedaj!
V življenju pride trenutek, ko spoznaš kdo ti kaj pomeni, kdo ti nikoli ni, kdo ti nikoli več ne bo in kdo vedno bo... Zato nikdar ne skrbi za tiste osebe iz tvoje preteklosti, obstaja razlog, zakaj niso med tistimi, ki ti bodo za vedno nekaj pomenili!
V življenju ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno.
Če kdo ti žal besedo reče, ne vtisni je v srce, ker dostikrat srce ne-ve, kaj v hipu usta govore...
Najboljša stvar, katera se ti lahko zgodi na tem svetu, je dober prijatelj, ceni ga dokler ga imaš, ker ga lahko še prehitro izgubiš.
Sledi melodiji v srcu. Bodi to kar si. Življenja ne izgubljaj z napačnimi ljudmi, ko najdeš prave jih ne izpusti iz rok.
Uživaj vsako minuto svojega življenja, povej osebi da jo imaš rad, povej kaj čutiš, naglej se vseh lepot tega sveta, narave , ljudi, bodi s tistimi ki jih imaš najraje...ker nikoli ne veš kdaj jih boš videl zadnjič!
Opravljanje je kot metla, ki vse pomete, sama pa ostane umazana.
Nikoli ne sodi človeka po enem dejanju, nikoli po pripovedovanju drugih. Ne imej ga za lažnivca, če danes reče to, jutri ono. Zavedaj se, da je človek suženj svojih čustev
Some things end, some things begin and some things never change ..
-
T|gr|cA - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2007
After awhile u learn that sometimes goodbyes really are forever..
ever tried? ever failed? no matter. try again. fail again. fail better.
Best friends know how stupid you are and still choose to be seen with you in public.
kupla bi tvojo ljubezen, pa nimam drobiža
Smile... it confuses people.
Maybe somewhere down the road, I'll forget to remember you.
ever tried? ever failed? no matter. try again. fail again. fail better.
Best friends know how stupid you are and still choose to be seen with you in public.
kupla bi tvojo ljubezen, pa nimam drobiža
Smile... it confuses people.
Maybe somewhere down the road, I'll forget to remember you.
T|gr|cE smo v osnovi prijazne živalce...
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Dotakni se jo nežno, notri vtakni 2 prsta, če je široka uporabi 3 prste, poskrbi da je mokra-in jo drgni, gor in dol. Jap, tako se pomije skodelico.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov