Vaša največja sreča v življenju
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Trenutno mi manjka samo ena stvar, da bi bila popolnoma srečna ... ker pa vem da tega ne bo nikol, sem srečna vsak dan posebej.
Zadnje leto me najbolj osrečuje moj fant, ljudje, ki mi poleg njega veliko pomenijo, moja najlepša sončnica, Me to you medvedki, moja soba, najljubša glasba, moja dva mala škrata ... še bolj srečna pa bom na tisti dan, ko me bo moj fant zaprosil in se bova potem poročila in bova srečna in zaljubljena starša ....
Zadnje leto me najbolj osrečuje moj fant, ljudje, ki mi poleg njega veliko pomenijo, moja najlepša sončnica, Me to you medvedki, moja soba, najljubša glasba, moja dva mala škrata ... še bolj srečna pa bom na tisti dan, ko me bo moj fant zaprosil in se bova potem poročila in bova srečna in zaljubljena starša ....
- spelci
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 11. 2004
- Kraj: tu pa tam
Schpella napisal/-a:Moja največja sreča bo, ko bodo zdravniki povedal, da je moj ati ozdravel oz. premagal raka.
Druga največja sreča se mi je zgodila dobrih 5 mescov nazaj, ko sva z mojim lubijem premagala vse ovire in pršla skupej, čeprov se nama je to zdel 100% nemogoče.
vidim, da imava iste želje, tudi sama trenutno preživljam nočno moro, svet se mi postavlja na glavo, ampak se mi zdi da me nihče ne more trenutno razumet in si predstavljat kaj preživljam, saj so tudi mojem atiju, človeku ki ga imam najrajši na svetu postavili isto diagnozo in nič na svetu si ne želim bolj kot to, da bo vse v najlepšem redu in da bi bolečina v mojem srcu izginila.
želim ti, da se ti želja uresniči, kajti če si nekaj tako močno želiš ni dvoma da pripomoreš k sreči.
Lp Špelči
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
spelci napisal/-a:Schpella napisal/-a:Moja največja sreča bo, ko bodo zdravniki povedal, da je moj ati ozdravel oz. premagal raka.
Druga največja sreča se mi je zgodila dobrih 5 mescov nazaj, ko sva z mojim lubijem premagala vse ovire in pršla skupej, čeprov se nama je to zdel 100% nemogoče.
vidim, da imava iste želje, tudi sama trenutno preživljam nočno moro, svet se mi postavlja na glavo, ampak se mi zdi da me nihče ne more trenutno razumet in si predstavljat kaj preživljam, saj so tudi mojem atiju, človeku ki ga imam najrajši na svetu postavili isto diagnozo in nič na svetu si ne želim bolj kot to, da bo vse v najlepšem redu in da bi bolečina v mojem srcu izginila.
želim ti, da se ti želja uresniči, kajti če si nekaj tako močno želiš ni dvoma da pripomoreš k sreči.
Lp Špelči
Punci, v družini sem pri bližnjih doživela to bolezen, ki mi je odvzela teto, babico, ter tudi zelo dobrega prijatelja. Močno upam, da je rak, ki ga imasta vajini ljubljeni osebi ozdravljiv oz. da je bil odkrit ob pravem času, ter da se ni ob odkritju že prestavil drugam, pa tega nihče ne ve.
-
vojakinja_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2007
moja največja sreča moja družina in definitvno ljudje, ki me majo radi in so ob meni, ko mi je težko.
moja največja sreča pa bo moj izbranec s katerim si bom ustvarla družino in da bi postala mamica!
moja največja sreča pa bo moj izbranec s katerim si bom ustvarla družino in da bi postala mamica!
-
Bunny Muffin - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2005
- Kraj: Disturbia
Moj fant, prijateljice & družina.
Čeprav se včasih s slednjimi ne razumem najbolje jih mam vseeno rada.
Čeprav se včasih s slednjimi ne razumem najbolje jih mam vseeno rada.
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
-
*rose* - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 5. 2007
- Kraj: on the rainbow
men je vse moje življenje sreča. da lahko diham in živim v okolju kakeršnem živim. da imam najboljše starše na celem svetu, brata, sorodnike in veliko prijateljev. le najboljše prijateljice nimam, oziroma imam tako imenovane najboljše prijateljice, samo meni ni to to. so le prijateljice.
pa še na mojga mačkona ne smem pozabt. k je sonček in mi zmeri polepša dan.
pa še na mojga mačkona ne smem pozabt. k je sonček in mi zmeri polepša dan.
- There are 3 things in life every girl needs:
LOVE – to make her weak,
ALCOHOL – to make her strong and
BEST FRIENDS – when both things make her hit the floor.
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
moja največja sreča je, da sm uspešno končala srednjo šolo in naredila maturo ter da sm sprejeta na željeni fax
pa trenutno tud to, da je moj muc danes prišel domov od neznano kje, ni ga bilo od srede in sm že mislila da ga nikol več ne bom vidla...
pa trenutno tud to, da je moj muc danes prišel domov od neznano kje, ni ga bilo od srede in sm že mislila da ga nikol več ne bom vidla...
Use your head and follow your heart.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
obnavljam
moja največja sreča je ziher moj fant
druga največja sreča bo pa to, ko bom enkrat šla na svoje in mela otročka, ne vem če je lahko kaj lepšega v življenju, če seveda pride ob pravem času
pa seveda je poleg tega dvojega še to, da upam, da se bom čimprej lahko zaposlila v vrtcu in ne nekaj 'jajcala' okrog
moja največja sreča je ziher moj fant
druga največja sreča bo pa to, ko bom enkrat šla na svoje in mela otročka, ne vem če je lahko kaj lepšega v življenju, če seveda pride ob pravem času
pa seveda je poleg tega dvojega še to, da upam, da se bom čimprej lahko zaposlila v vrtcu in ne nekaj 'jajcala' okrog
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Moja največja sreča je, da sem se sploh rodila, in da je moja mami pri tem ostala živa! (ker je imela zelo zakompliciran porod, kjer gre narobe vse kar gre lahko)
2. največja sreča: ostala sem živa ko smo jaz in kolega z avtom zletela v dolino,se 2,5 krat obrnila in končala na strehi... Sreča je blo drevo, ki se je "nastavlo" da se nisva odkotalila še globje. Odnesla sva jo sam z nekej praskami...
3. sreča v nesreči: ON, ki mi otežuje vsako minuto mojga življenja. ampak na zabaven način...
4. moj brat; ki me spodbuja ko vsi drugi obupajo.
:knuddel:
2. največja sreča: ostala sem živa ko smo jaz in kolega z avtom zletela v dolino,se 2,5 krat obrnila in končala na strehi... Sreča je blo drevo, ki se je "nastavlo" da se nisva odkotalila še globje. Odnesla sva jo sam z nekej praskami...
3. sreča v nesreči: ON, ki mi otežuje vsako minuto mojga življenja. ampak na zabaven način...
4. moj brat; ki me spodbuja ko vsi drugi obupajo.
:knuddel:
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov