Vaša največja sreča v življenju
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
končana gim vič ki mi je na koncu že tko dokurčila d se mi je že rolal. in pa seveda lepo narjena matura (malo hvala gim vič in veliko hvala kratkemu a na srečo efektivnemu učenju par dni pred maturo + veliiiik sreče z listki). velika sreča so frendi, fant pa je včasih moja sreča včasih pa tud nesreča.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Moja največja sreča je moja mami, ki je res čudovita oseba. Pa moj mucek Niki, ki me zmeri zna potolažit. To, da mam rada svoj študij in da mi fajn gre. Moja sestrična, ki je moja najboljša prijateljica že skor celo življenje. To, da mam zoisovo (temu se reče sreča! haha ). Moja naj naj največja sreča BI pa BIL moj fant, če mi me mel tk rad kot mam js njega. Tak je pa daleč od tega.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Lillu - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2007
moja največja sreča je moj dragi in pa BO ko bom končala sr.šolo
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
-
*Laura* - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2006
- Kraj: Pariz
do sedaj je bila moja največja sreča to, da sem z odličnim nardila maturo in sedaj študiram. to, kar me veseli.
druga največja sreča je moj psiček, ki me vsako jutro razveseli s svojo ''potrebo'' po cartanju in ki mi ponoči ne pusti spat.
moja tretja sreča pa se trenutno dogaja... in upam, da se bo zgodila...
druga največja sreča je moj psiček, ki me vsako jutro razveseli s svojo ''potrebo'' po cartanju in ki mi ponoči ne pusti spat.
moja tretja sreča pa se trenutno dogaja... in upam, da se bo zgodila...
-
luna22 - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 8. 2006
- Kraj: sončni gozd
moja največja sreča je moj oči,njegova žena in vsi ki mi stojijo ob strani,da imam čudovito službo in vse kar paše zraven ..trenutna res največja sreča pa je da sva se z ljubeznijo mojega življenja po 2 letih spet našla in srčno upam da nama uspe zaplut v skupno življenje
-
BARBY_2007 - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2007
- Kraj: Zagorje
Kratko in jedernato: moj dragi in najin otročiček!!!
-
PlayLejdi - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
Moja največja sreča trenutno je, da sem zdrava pa normalna...kot tudi moja družina..pa da živimo normalno življenje...splošno pa najbolj to, da sploh lahko živimo in to varno.
Moja sreče pa BO, ko bom končno našla svojega življenjskega sopotnika in postala srečna mamica dveh otročkov in ženka.
Moja sreče pa BO, ko bom končno našla svojega življenjskega sopotnika in postala srečna mamica dveh otročkov in ženka.
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Huh...
Največjo srečo sem imela 1x v življenju. Zaradi alkohola (bedak ) in prehitre vožnje, ponoči, v snegu, poledenele in zasnežene gozdne ceste, me je v ovinku vrglo v breg. Avto obstoji. Stopim iz avtomobila, vse ok. Grem okoli njega in vidim, kje stoji avto in kako stoji (pod velikim naklonom, zadnje kolo je bilo v zraku). Samo kakšen cm več bi se nagnil, pa bi se z avtom skotalila vsaj 500m v prepad.
To je bila največja sreča v mojem življenju...
Stvari, ki pa me osrečujejo: - moja mama in moj brat
- moje živalce (ta mesec si nabavim še veveričko)
- moja služba
- delo na strojih
- misel, da sem na svetu za to, da lahko podarim dober dan tistim, ki me imajo radi in jaz njih
Največjo srečo sem imela 1x v življenju. Zaradi alkohola (bedak ) in prehitre vožnje, ponoči, v snegu, poledenele in zasnežene gozdne ceste, me je v ovinku vrglo v breg. Avto obstoji. Stopim iz avtomobila, vse ok. Grem okoli njega in vidim, kje stoji avto in kako stoji (pod velikim naklonom, zadnje kolo je bilo v zraku). Samo kakšen cm več bi se nagnil, pa bi se z avtom skotalila vsaj 500m v prepad.
To je bila največja sreča v mojem življenju...
Stvari, ki pa me osrečujejo: - moja mama in moj brat
- moje živalce (ta mesec si nabavim še veveričko)
- moja služba
- delo na strojih
- misel, da sem na svetu za to, da lahko podarim dober dan tistim, ki me imajo radi in jaz njih
-
bla bla - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
- Kraj: nekje na Zemlji
Moja najvecja sreca je moja druzina in moji najbolsi prijatelji
se podpisem pod tole
PlayLejdi napisal/-a:Moja sreče pa BO, ko bom končno našla svojega življenjskega sopotnika in postala srečna mamica dveh otročkov in ženka.
se podpisem pod tole
-
sonč|ka - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 7. 2005
- Kraj: Maribor
Moja največja sreča je celotno moje življenje..se niam kaj pritoževat
Pod to spada moj dragi, moja družina, prijatli, šola OŠ in SŠ, ples..v glavnem veliko se trudim za svojo srečo tako, da nebi ničesar spreminjala..
sem enostavno en mali srečni človek
Pod to spada moj dragi, moja družina, prijatli, šola OŠ in SŠ, ples..v glavnem veliko se trudim za svojo srečo tako, da nebi ničesar spreminjala..
sem enostavno en mali srečni človek
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov