Vaša največja sreča v življenju

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*Sagitt*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 3. 2008
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a *Sagitt* » 14. Apr. 2009 19:56

* on
* moji prijatelji in prijateljice brez katerih si ne morm predstavljat lajfa
* trenutki ko sem z njim ..
Some things end, some things begin and some things never change ..
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 15. Apr. 2009 12:57

Že dolgo se ni zgodila ena stvar, ki bi me res prekleto osrečila. Največje sreče v mojem življenju pa so moj fant, družina, bližnji, ampak res bližnji sorodniki, zdravje, prijatelji.

Ostale stvari mi ne pomenijo toliko, materialne dobrine pa me ne osrečujejo tako zelo, da bi lahko rekla, da sem srečna zaradi svojega novega laptopa, televizije, avta, denarja nasploh. Nikoli nisem bila taka.
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 23. Apr. 2009 18:17

Kot največjo srečo (v smislu osrečevanja) dojemam družino, ker je družina tista, ki te nikoli ne izda ali pusti sredi težav. Vsaj mene še ni in verjamem, da tisti, ki živite v dobrih družinskih razmerah, razmišljate podobno. :)
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 23. Apr. 2009 19:16

zaenkrat še nič ....
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 6. 2008
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objavaNapisal/-a Razlagalka » 24. Apr. 2009 8:35

Moja družina, ker mi stoji ob strani in me ne pusti na cedilu, pa tudi moj fant, ker me sprejema takšno kakršna sem. Moji najboljši prijateljici, moja babica ;)
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 24. Apr. 2009 10:58

Za največjo srečo v življenju dojemam to, da sem bila po čudnih hotenjih in čudnih smolnatih (smolastih) situacijah končno sprejeta na željeni študijski program - pa še to šele po moji pritožbi, v katero sem vložila vse svoje emocionalne, razumske in pravne argumente, zakaj bi morala biti to, kjer sem zdaj. Ko sem prejela odgovor na pritožbo, sem celo popoldne jokala od sreče (poudarek je na "od sreče").

Ljudi, ki me osrečujejo, ne bi naštevala, ker bi bila dolgočasna, je pa res, da sem res neverjetno srečna, da sem se rodila v tem koncu kozmosa, kjer zaenkrat nisem doživela še nobene naravne katastrofe, z vodo iz pipe se še nisem zastrupila, nihče me še ni razbil (klofute tudi še nisem prejela i guess), za denar pa mi tudi še ni bilo treba fehtat.
Uporabniški avatar
lol_iika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a lol_iika » 28. Jul. 2009 18:10

1. - družina brez nje nebi mogla
2. fant tut brez njega neb mogla :oops:
3.- so pa frendi ki tut brez njih nebi mogla bit <3

.. ja to mi pomeni največ družina in to, je največja sreča.. po mojem mnenju.
How to spell ignorance... Y-O-U
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 28. Jul. 2009 18:54

tiste, ki majo partnerja, njihov partner, tiste ki ga nimajo, pa bodoci :P

veckrat sem bila v nekem trenutku prepricana, da imam sreco, vendar potem ko se je vse razblinilo, potem niti ne vec...

Drugace pa kdaj ko vidim, s kaksnimi tezavami se srecujejo nekateri/ npr. kako srecna sem lahko, ker sem zdrava itd.
Uporabniški avatar
frigga
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 12. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a frigga » 28. Jul. 2009 19:59

buubbika napisal/-a:- moja sreča bo, ko dobim najbolj mičkenega, starga par tednov, the kjutest mopsaaaa

Psa pred dopolnjenim osmim tednom starosti ni dovoljeno vzeti iz legla. Preberi si zakon in pobrskaj malo o razvoju mladiča, da ti bo jasno, zakaj ne sme iti prej.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
Uporabniški avatar
sweetyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sweetyka » 29. Jul. 2009 12:34

moja največja sreča je moj navihani sinek, ki bo hmalu dopolnil 1leto:)
Kdor gleda proti soncu ima senco vedno za sabo
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 6. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Seyfullah » 30. Jul. 2009 5:57

Hm...moja družina definitivno :D drugač pa moj fant,ki se končno razumeva tako kot je treba(morm potrkat na les hehe),njegovi starši,ki me imajo zares radi in pa ljudje okoli mene z nasmehi na ustih :)
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 30. Jul. 2009 8:19

Moji starši, brat in fant. Ker me prenašajo in poslušajo tudi, ko sem tečna :).
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
powerpuf
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 5. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a powerpuf » 30. Jul. 2009 10:29

fant, družina
summer_player
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a summer_player » 07. Avg. 2009 21:37

Moja največja sreča je lahk že to da sm srečen, da mam starše in nimam problemov.
Sta pa še 2 dogodka pri katerih sm meu ogromno sreče in se jih bom zapomnu za celo življenje.
Prvi se je zgodil na košarkarskem turniru v Poreču 27.12.2008, ko sm sedel zunaj pred hotelom na igralih in se pogovarjal s svojo punco( zdj že biušo) in kmalu je do mene prišla skupina 10 ljudi starih okol 20-25 let. Ta skupina ljudi je bila neka tolpa hrvaških huliganov, ki so že dan prej napadli moja dva soigralca, ki sta jo na srečo odnesla le z razbito ustenco in modricami. Ko sm to skupino vidu pred sabo mi je blo jasno kdo so, zt sm prekinu pogovor s punco in se začeu pogovarjat z njimi v hrvaščini, kar mi je kar uspevalo dokler nism uporabu ene slovenske besede. Ko sm se zavedau kaj sm reku, sm sm skoču iz igral in začel teč in vsi zamano, na srečo sm dost hiter i mam dost kondicije da sm jim lahko pobegnu k enim ljudem v hišo, od koder so me odpeljali do hotela. Kasneje je prišla policija in si vse zabeležla in seznali smo tudi da jih policija pozna, ker so napadli že nekaj policajev. no uglavnem srečen konec.
Drugi dogodek je biu pa med zimskimi počitncami na gripovih tednih smučanja v Kranjski gori, kjer smo šli na nočno smučanje in se je en Čeh spustil z vrha smuk po smučišču in naravnost v našo skupino ki smo stali ob robu smučišča. meter pred nami se je zaleteu u našega učitla smučanja in ga je vrglo naravnost v nas. najhuje so jo odnesli prvi v skupini, ki so dobili lažje pretrese možganov in podobno. Čeh pa jo je odneseu z krvavo glavo, pokneno lubanjo in podobno. vglavnem tu sm meu pa sreče kr sm dobiu nekaj v glavo, takrat se tega nism zavedau, sm pa naslednje jutro ugotovil da imam polcentimetrsko luknjo v čeladi. če nebi meu čelade nwm kaj bi blo zdj z mano.
Zaenkrat imam dost sreče upam da bo tako i dalje :D
Uporabniški avatar
undercover
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a undercover » 07. Avg. 2009 21:44

za enkrat če govorim o največji sreči...so to moja družina in pa on, ki so mi pokazali da je življenje lahko lepo, če ga znaš gledati s prave strani :)
kar pa še pride pa bom videla.še imam veliko življenja pred sabo :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov