Vaša največja sreča v življenju

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 21. Nov. 2008 9:43

Moja največja sreča je to, da se mi stalno uresničuje pregovor, da Bog vedno pusti okno odprto, kadar ti zapre vrata.
Uporabniški avatar
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a študentka20 » 21. Nov. 2008 10:16

*da se imam rada in se sprejmem takšno kot sem, vse ostalo pride sorazmerno s to mojo ljubeznijo!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 21. Nov. 2008 10:58

Moja največja sreča je ... sreča! lol
Rodila sem se super staršem, imam super nonote in teto, super sestrico, in super, res super fanta :*
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 21. Nov. 2008 11:09

največja sreča je,da sem se rodila super staršem in nasploh v super družino. sicer tud moji starši niso popolni ampak si ne bi mogla želet boljših. pa sreča so tud moji prijatelji,ker sem šla skozi obdobje v življenju,ko sem bla res osamljena,ampak mam to srečo sem si našla res prave prijatelje in to je zame neprecenljivo
Dr_House
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 5. 2008
Kraj: Nova Gorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Dr_House » 25. Jan. 2009 17:42

fun napisal/-a:
2. največja sreča: ostala sem živa ko smo jaz in kolega z avtom zletela v dolino,se 2,5 krat obrnila in končala na strehi... Sreča je blo drevo, ki se je "nastavlo" da se nisva odkotalila še globje. Odnesla sva jo sam z nekej praskami...

Sam takih stvari ne bi poimenoval največja sreča. Največja nesreča kvečjemu, ki pa ni bila tako velika, da bi se končala tragično. Prav tako ne bom razumel ljudi, ki boga "okrivijo" za vse čudežne ozdravitve, hkrati pa se nad njim noben ne znaša, ker je bolezen "sprožil". ( To sem podal le kot primer, osebno namreč ne verjamem v kakršno koli pomoč z neba)
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 25. Jan. 2009 18:39

sreča ni to da je šel avto v dolino ampak da smo ostali živi. :roll:

Dojemaj kakor hočeš, meni to JE sreča.
Stvrai ki jih dosegam s trudom zame niso sreča, ampak pač moje delo. Če pa kje po naklučju preživim pa rečem da sem mela srečo da sem preživela.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 25. Jan. 2009 20:09

Jz trenutno ne vem, če bi kkšno stvar v mojem žiuljenju do zdej opredelila kot največjo srečo v mojem žiuljenju. V usaki stvari za katero bi rekla, da mi opredeljuje srečo najdem nekaj kar me boli oz. me je prizadelo v povezavi z njo... Očitno me max. sreča še ni našla. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Dr_House
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Dr_House » 25. Jan. 2009 20:47

Nimam se namena prerekati. Vsak lahko sreči razmišlja na svoj način. Želil bi samo zastaviti še eno vprašanje, pa naj bo v zvezi z Albrechtom, da bomo aktualni. Ali bo nesrečnik, ki je padel pri 140km/h in je sedaj (na srečo) izven življenske nevarnosti, padec opisoval kot najsrečnejšo stvar v življenju?
Mislim, da je dogodek treba gledati kot celoto (nesreča z avtomobilom) ne pa samo kot del (preživetje nesreče) in na podlagi tega določiti srečo ;)
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 25. Jan. 2009 21:30

Jz bi v takem primeru gledala na to kako sm nesrečo preživela; če bi jo odnesla brez prask bi trdila, da je sreča, če bi pa preživela in bla invalidna bi najbrž s kislim nasmehom trdila, da je bla sreča v nesreči...
Glede takšnih primerov, ki preživijo izredno hude nesreče in recimo ostanejo totalno paralizirani (rečmo, da ne morjo govort, hodit, dejansko nič delat), doskrat razmišljam, če ne bi blo boljše, v prvi vrsti zanje in za tiste, ki morjo zanje skrbet, da dejansko ne bi preživeli... Ja, res je grdo slišat in niti ne vem, če mislim prav... Kaj vi mislite o tem ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Dr_House
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Dr_House » 25. Jan. 2009 21:47

p!ka napisal/-a:..., če ne bi blo boljše, v prvi vrsti zanje in za tiste, ki morjo zanje skrbet, da dejansko ne bi preživeli...

Mogoče je res slišat grdo.. ampak ja. Tudi sam sem takega mnenja. Pa ne samo za tiste, ki morajo za ponesrečence skrbeti, temveč tudi za njih za njih same. Se pa s tem že preveč pomikamo proti raznoraznim moralnim vprašanjem v zvezi s smrtjo, samomori. Prav tako pa (na žalost) tudi preveč izven teme.
Uporabniški avatar
*Sagitt*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 3. 2008
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a *Sagitt* » 25. Jan. 2009 21:47

p!ka napisal/-a:Jz trenutno ne vem, če bi kkšno stvar v mojem žiuljenju do zdej opredelila kot največjo srečo v mojem žiuljenju. V usaki stvari za katero bi rekla, da mi opredeljuje srečo najdem nekaj kar me boli oz. me je prizadelo v povezavi z njo... Očitno me max. sreča še ni našla. Slika

tudi pri meni je tako ..
vedno je nakaj v stvari da me prizadane ..
upam da nardim izit .. to bo sreča zamene .. :D :oops:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 25. Jan. 2009 21:52

sicer pa a je važn?
fun se pač zdi da je to največja sreča in to je to.nevem čemu tolk ene filozofije zabrezveze?Če je to njena sreča,tega pač ne boste spremenil, pa če nabijete deset strani offtopica.

drgač pa moja navečja sreča...

Khm, če gremo mal v zgodovino je bla sigurno ta,da so ble med mano pa enim fantom s katerim sem mutila cerka dve leti in v katerga sem bla ma res bolestno zaljubljena,določene ovire, ki naju niso pustile bit skupaj...In glede na to kako bi si verjetno zafrknla lajf če bi bla še z njim, je bolje, da je tako kot je...Sigurno je blo prihranjenih na litre solza!

največja sreča je tudi dan, ko sem spoznala mojega dragega in še tisti dan, ko sva postala par.Definitivno najlepši začetek (in predzačetek) zveze. :hearts:
in pa stvari, kot so da sem pri tej družini kjer sem...neglede na soglasja in use ostalo, sem še vedno najbolj srečna, da imam tako mati kateri lahko zaupam čisto use in od katere vedno dobim pameten in resničen nasvet.Srečna sem, ker vem da mi bo vedno povedala točno tisto kar bo najbolje zame, četudi bom ob tem trpela, kar je še vedno bolje da trpim nekaj dni, kot pa celo večnost, če bi ravnala kako drugače.

In najbolj srečna, sem bla še ko sem naredila izpit za auto :D

Ko zadanem na lotu (prej ga bo treba še igrat začet), bom pa še to dopisala :lach:
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a stevens » 25. Jan. 2009 22:41

moja največja sreča pa je,da sem premagal vse ostale spermije in sem zdaj tu kot sem..
Uporabniški avatar
maaalaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a maaalaaa » 25. Jan. 2009 23:07

*purple* napisal/-a:in pa stvari, kot so da sem pri tej družini kjer sem...neglede na soglasja in use ostalo, sem še vedno najbolj srečna, da imam tako mati kateri lahko zaupam čisto use in od katere vedno dobim pameten in resničen nasvet.Srečna sem, ker vem da mi bo vedno povedala točno tisto kar bo najbolje zame, četudi bom ob tem trpela, kar je še vedno bolje da trpim nekaj dni, kot pa celo večnost, če bi ravnala kako drugače.

In najbolj srečna, sem bla še ko sem naredila izpit za auto :D

se podpišem ^^
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a trepalnica » 25. Jan. 2009 23:33

po mojem je najvecja sreca, da clovek ni sam... da ima vedno nekoga ali pa nekaj ljudi, ki so tukaj v vsakem trenutku, ko ga/jih potrebuje... ker slej kot prej rabis pomoc... in kar se tice tega, sem jaz srecna, ker imam in ker sem spoznala taksne ljudi...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov