Vaš nasvet?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- LaHauteCouture
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2009
Dobta se na samim, prim jo, ji poglej v oči in jo vprašaj če te še ljubi.Če bo pogledala stran, obrni njeno glavo nazaj naj te gleda v oči in ti pove in ne je spustit dokler ti ne pove.Bod dedc.Takih že tak primankuje. Če reče ja jo poljubi, če reče ne jo spusti in ji reč da ji želiš veliko sreče in pojdi.
Ker če te ne ljubi, tako ali tako nima nobenega smisla vztrajat, ljubezni pa tudi ne moreš izsilit.
Živi dalje, boš že našel pravo.
Ker če te ne ljubi, tako ali tako nima nobenega smisla vztrajat, ljubezni pa tudi ne moreš izsilit.
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
LaHauteCouture napisal/-a:Dobta se na samim, prim jo, ji poglej v oči in jo vprašaj če te še ljubi.Če bo pogledala stran, obrni njeno glavo nazaj naj te gleda v oči in ti pove in ne je spustit dokler ti ne pove.Bod dedc.Takih že tak primankuje. Če reče ja jo poljubi, če reče ne jo spusti in ji reč da ji želiš veliko sreče in pojdi.
se cist strinjam!
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Slisi se psiho.LaHauteCouture napisal/-a:Dobta se na samim, prim jo, ji poglej v oči in jo vprašaj če te še ljubi.Če bo pogledala stran, obrni njeno glavo nazaj naj te gleda v oči in ti pove in ne je spustit dokler ti ne pove.Bod dedc.Takih že tak primankuje. Če reče ja jo poljubi, če reče ne jo spusti in ji reč da ji želiš veliko sreče in pojdi.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- LaHauteCouture
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2009
jo edini psiho kle si ti :bussi:
-
Atena13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 10. 2007
LaHauteCouture napisal/-a:Dobta se na samim, prim jo, ji poglej v oči in jo vprašaj če te še ljubi.Če bo pogledala stran, obrni njeno glavo nazaj naj te gleda v oči in ti pove in ne je spustit dokler ti ne pove.Bod dedc.Takih že tak primankuje. Če reče ja jo poljubi, če reče ne jo spusti in ji reč da ji želiš veliko sreče in pojdi.
Like it!! Sam dedci so na žalost izumrli. , ostale so samo še napol ženske očitno.
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
- Dule
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 8. 2009
Čudna so pota, zdaj mi po včerajšnjem pogovoru, zmeram pove, kaj dela, kam gre, ne vem morda ji je pa lažje, ko sma se iskreno pogovorila.
Je rekla včeraj tudi, da je med dvema ognjema, pa da ne ve, kaj naj stori.
No v tej daljši odsotnosti, je bila una na morju, ker jo je bivši kao povabil, zraven so bli tudi kolegi, in mi je rekla, da sta se tui dol dala, verjetno je blo prisotno kaj alkohola, pol mi pa reče, da je na mene mislala, ko je z njim sexala .
No v glavnem zdaj je čisto zmedena.
Problem je tudi v tem, da sma še do oktobra skupaj v sobi, od oktobra naprej, bom pa jaz dve sobi naprej od nje, ne vem, kako bo to funkcioniralo.
LP
Je rekla včeraj tudi, da je med dvema ognjema, pa da ne ve, kaj naj stori.
No v tej daljši odsotnosti, je bila una na morju, ker jo je bivši kao povabil, zraven so bli tudi kolegi, in mi je rekla, da sta se tui dol dala, verjetno je blo prisotno kaj alkohola, pol mi pa reče, da je na mene mislala, ko je z njim sexala .
No v glavnem zdaj je čisto zmedena.
Problem je tudi v tem, da sma še do oktobra skupaj v sobi, od oktobra naprej, bom pa jaz dve sobi naprej od nje, ne vem, kako bo to funkcioniralo.
LP
- Dule
- Sramežljivka
red_rose napisal/-a:pa ti si dejansko pripravljen bit spet skupaj s punco, ki je vmes seksala z bivsim (in mislila nate seveda) ?
Ne vem no, pomoje ni hotela, ampak, se je pač zgodilo, saj ji je zdaj žal.
No saj v vezi pa tud nisma, drugače bi bilo, če bi bila v vezi, pa bi se to zgodilo.
Verjetno bi šel, ker mi je iskreno povedala vse, pa vem, da me ljubi, ker se je zadnjič jokala tako dolgo, da ji je zmanjkalo že solz.
Bomo videli kako bo, zdaj ne bom nekak silil, bom poskušal počasi.
- urshek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 7. 2008
Ko se zveza enkrat konča, se konča. Lahko greš nazaj, ampak enako ne bo nikol, sploh pa... 3 mesce sta bla narazn, ona je bla vmes z bivšim...?
Govorim iz izkušenj. Sama sem šla s fantom 4x narazn in seveda 4x nazaj. Nikol ni blo tko k je blo prvič. Na koncu, mu je že prišlo v navado, da me lahko pusti, potem se javi in sva spet skupi (kar sm tut js kriva, ampak to je druga zgodba). Kar hočem povedat je pač to, da k je enkrat konc, je konc z razlogom. Če si ji lahko prjatu ji bot, če ji ne morš bit, jo pust pri miru in počaki, da se odloči sama kaj hoče in kaj ne. Če ne druga, bo v tem času, vidla, a te ma rada, a ji manka kak tvoj klic, te pogreša in ostali podobni dobri znaki.
Ne zdi se mi odraslo, da si ji reku, da ji zameriš, če bo šla nazaj z bivšim. Razumem, da si bil užaljen in jezn itd., ampak s takimi stavki se jih boš samo zameru.
Opozarjala te je, da te bo pustila, če se ne spremeniš, ampak tko k je že ena od uporabnic rekla, tega deci ne jemljete resno. In pol, k to nardi(mo), se šele zavedate, da neki pa je narobe
Moje mnenje: sprejm posledice in pazi, da se ti to pri drugi punci ne ponovi.
Govorim iz izkušenj. Sama sem šla s fantom 4x narazn in seveda 4x nazaj. Nikol ni blo tko k je blo prvič. Na koncu, mu je že prišlo v navado, da me lahko pusti, potem se javi in sva spet skupi (kar sm tut js kriva, ampak to je druga zgodba). Kar hočem povedat je pač to, da k je enkrat konc, je konc z razlogom. Če si ji lahko prjatu ji bot, če ji ne morš bit, jo pust pri miru in počaki, da se odloči sama kaj hoče in kaj ne. Če ne druga, bo v tem času, vidla, a te ma rada, a ji manka kak tvoj klic, te pogreša in ostali podobni dobri znaki.
Ne zdi se mi odraslo, da si ji reku, da ji zameriš, če bo šla nazaj z bivšim. Razumem, da si bil užaljen in jezn itd., ampak s takimi stavki se jih boš samo zameru.
Opozarjala te je, da te bo pustila, če se ne spremeniš, ampak tko k je že ena od uporabnic rekla, tega deci ne jemljete resno. In pol, k to nardi(mo), se šele zavedate, da neki pa je narobe
Moje mnenje: sprejm posledice in pazi, da se ti to pri drugi punci ne ponovi.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
uf zenske zlo dobr vemo da ce se zjokamo, to pali... pac si je punca vmes mal privoscla, verjetno pricakovala da jo bos vzel nazaj...
ne sigurno ni hotela. verjetno je blo celo posilstvo. pa cist slucajno je bil bivsi. zakaj ga pa ne prijavi?
jaz pravim da si poisci drugo. saj ce je prej nisi peljal ven in na sprehode...zakaj pa ona tebe ni? a res nisi nikamor hotu? verjetno sta se pac oddaljila, oba pri sebi ugotovila da to ni to, mislim da sta oba kriva, in da se tale zgodba pripravlja h koncu...sploh pa ce je ona tebe pustila vedi da je ze prej vse o tem dodobra premislila. in ce ni poskusala nicesar resit to ne pomeni nic dobrega
ne sigurno ni hotela. verjetno je blo celo posilstvo. pa cist slucajno je bil bivsi. zakaj ga pa ne prijavi?
jaz pravim da si poisci drugo. saj ce je prej nisi peljal ven in na sprehode...zakaj pa ona tebe ni? a res nisi nikamor hotu? verjetno sta se pac oddaljila, oba pri sebi ugotovila da to ni to, mislim da sta oba kriva, in da se tale zgodba pripravlja h koncu...sploh pa ce je ona tebe pustila vedi da je ze prej vse o tem dodobra premislila. in ce ni poskusala nicesar resit to ne pomeni nic dobrega
- Dule
- Sramežljivka
red_rose napisal/-a:uf zenske zlo dobr vemo da ce se zjokamo, to pali... pac si je punca vmes mal privoscla, verjetno pricakovala da jo bos vzel nazaj...Ne vem no, pomoje ni hotela, ampak, se je pač zgodilo, saj ji je zdaj žal.
Morda je napaka, v tem, da sma v času študija skupaj v sobi, pa drugače, sma bila veliko časa skupaj, tud ven sma hodla, sam čez vikend se pa zadnje čase nisma nekak videla, ker se mi je zdelo, da je dovolj če sma čez teden skupaj, sam verjetno to ni bilo dovolj, pa tud faks, vzame čas, pa razne druge stvari, sma mogla potem na en drugem prenašat.
-
Nency - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
Dule napisal/-a:red_rose napisal/-a:pa ti si dejansko pripravljen bit spet skupaj s punco, ki je vmes seksala z bivsim (in mislila nate seveda) ?
Fant ne se tok poniževati in še siliti vanjo. Če je bila pripravljena seksat z bivšemu, potem te že ne ljubi dovolj. Sploh pa nate misla - ja valda, da ti more reč neki takega, da bo lahko še s tabo, ko ne bo imela drugega...
Pusti jo, tebi bo pa čas zacelil rane in pojdi naprej z dvignejno glavo in ne uziraj se nazaj, kajti te punce nisi vreden. Svoj jaz je že pokazala s tem, da ti je rekla, da misli, da je z bivsim za skupaj in šla z njim na morje in se dala dol z njim, najbrž se je imela lepo z njim in si je tega želela in ji pomoje niti mal ni žal, da je seksala z njim.... Tak,da če se imaš vsaj malo rad in se spoštuješ boš šel stran.
Še vedno lahko povemo, kar smo zamolčali, ne moremo pa več zamolčati, kar smo povedali.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]