Varanje ali ne (''igranje'' prek telefona)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
lojalistka napisal/-a:kadar prevaraš svojega tipa ampak ga imaš kljub temu rada naprej to ni varjanje.
No ja, eni majo res take izjave, da te zvije... Res, zakaj bi ga že šla varat, če ga imaš rada?
- Jogurt 3,2
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
lojalistka napisal/-a:kadar prevaraš svojega tipa ampak ga imaš kljub temu rada naprej to ni varjanje.
ampak?
-
lojalistka - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 7. 2006
nič takega ni, če z nekom seksaš ob svojem tipu. sicer če se to ne dogaja prepogosto, če uporabljata kondom in sta o tem dogovorjena. sej smo v 21. stol punce moje.
s fantom sva tako dogovorjena, sva zelo odprta glede spolnosti.
s fantom sva tako dogovorjena, sva zelo odprta glede spolnosti.
-
za čist vsazga pa mu le nisem povedala, tko da je tudi to ene vrste varanje.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
jao, sam men pa res ni jasno, kk si lh v zvezi pa se dol daješ z drugimi.... to je zame varanje, pa čeprou partner ve za to.... ne vem no... pol je bolš bit samski pa se pač daješ dol, s komer hočeš, ne pa tkole... joj no... ne razumem takih ljudi... no ja, obsojam pa tud ne... delajo nj, kar hočjo...
- Jogurt 3,2
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 7. 2006
jagodka85 napisal/-a:jao, sam men pa res ni jasno, kk si lh v zvezi pa se dol daješ z drugimi.... to je zame varanje, pa čeprou partner ve za to.... ne vem no... pol je bolš bit samski pa se pač daješ dol, s komer hočeš, ne pa tkole... joj no... ne razumem takih ljudi... no ja, obsojam pa tud ne... delajo nj, kar hočjo...
eto s tem se totalno strinjam
da pa si z enim u vezi pa kr naskakuješ use po vrsti hmmm
tole mi neki vleče na uno nifomanijo
-
jagodka85 napisal/-a:jao, sam men pa res ni jasno, kk si lh v zvezi pa se dol daješ z drugimi.... to je zame varanje, pa čeprou partner ve za to.... ne vem no... pol je bolš bit samski pa se pač daješ dol, s komer hočeš, ne pa tkole... joj no... ne razumem takih ljudi... no ja, obsojam pa tud ne... delajo nj, kar hočjo...
meni je pa kul to. imaš nekoga, ki ga ljubiš, ob tem pa nimaš omejitev glede seksa. je dosti bolj sproščena zveza. verjeli ali ne, ljubezen se celo poglobi. lepo je res.
-
skupi sva leto in pol. ne ni blo na začetku tako. na začetku sem želela samo z njim seksat.
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
jst pa raj ne pomislm na to da bi se kera druga sploh dotikala mojga tipa(tko v smislu spolnosti recimo)...k mam tipa ga mam sam zase ne pa da ga bom še z drugimi delila
sam nej ga kera sploh pogleda pa jo zbijm prasico eno prov sovražm ženske k se vedno na zasedene spravjo :box:
sam nej ga kera sploh pogleda pa jo zbijm prasico eno prov sovražm ženske k se vedno na zasedene spravjo :box:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Sarissima