Varanje ali ne (''igranje'' prek telefona)

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali je za vas ''igranje'' prek telefona varanje ali ne?

Da
175
73%
Ne
66
27%
Skupaj glasov : 241

Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 22. Jul. 2006 18:56

dobr jz to glih ne bi opredelila kot varanje.......ampak kot izdaja...ali pa da se igra z mojimi čustvi...pa jz mislm da če se to dela po telefonu slej ko prej pride tudi do konkretnejšega igranja(v živo)!!!!Jz bi takega tipa samo skenslala....ne zna pač ceniti najine zveze tako da nimam jaz kaj počet z njim!!!!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a pjotra » 25. Jul. 2006 13:13

Zame je to čustvena prevara, ki včasih zna bolj boleti kot fizična prevara za eno noč.
Sama tega ne odobravam, niti tega ne počnem.
Da bi meni to partner delal, bi bilo to zame ponižanje, nespoštovanje, z eno besedo povedano norčevanje iz mene. In tega ne dovolim. Zgubil bi tudi zaupanje, bila bi ponižana in užaljena. Resna veza, se pravi ljubezen in besede nezaupanje, ponižanje pa ne gredo skupaj. Vsaj meni ne.
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 25. Jul. 2006 14:17

jah svojmu absolutno ne bi tega pustila, je pa res da je to že mal sumljivo vse skupaj, da se ne dogajka še kej med temu tipu pa tisti punci, k na drugi strani bere sms..pomen besede:

varanje=z določenim namenom zavajati koga v zmoto: varati prijatelja; varati koga z lepimi besedami

to se pravi je čist vsako zavajanje drugega človeka varanje..če zavaja tisto punco POL VARA..očinto..?
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 1. 2006
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a flaša » 26. Jul. 2006 9:38

Jaz se strinjam s Pjotro- full bi bla užaljena, ponižana, čutla bi, da nima nobenga spoštovanja do mene, kar mi pa v zvezi pomen največ.
Tko da, če bi moj kej tacga naredu, ne vem, niti si ne želim pridt v tako situacijo, ker bi me fajn zabolela!
Uporabniški avatar
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a punchka » 26. Jul. 2006 9:40

Zvoncica napisal/-a:men je varanje, in sicer bi znorela k bi to zvedla :evil:

podpis :evil:
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
***str@wberry***
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ***str@wberry*** » 26. Jul. 2006 10:46

varanjeeee!!!!!!
če mam tipa se mi zdi da bi blo lpo da mi meni pisu in ne neki drugi...
ne rečem kšn sms za pozdravit in to.... sam več ku to mi pa gre na žiuce :evil:
chocholate
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 2. 2006
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a chocholate » 26. Jul. 2006 12:19

No da se vam enmal javim in vam povem kak se je to končal oz začel! Najprej najlepša hvala vsem k ste napisale svoje mnenje, res mi je največ pomagal!
Pač midva sva ostala skupi in sma še zmeri! Res da je blo to težk prebrodit ampak sm. Je pa res to koker je rekla Pjotra: ''Zame je to čustvena prevara, ki včasih zna bolj boleti kot fizična prevara za eno noč.''
Zdej pa upam, da mi kej takga nikol več ne nardi! Pač bomo vidl ane.. :D

Še enkrat hvala vsem!!
Stojim pred oknom, se vrtim...
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 2. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 26. Jul. 2006 14:35

zame je varanje. Npr. men je varanje že to če med igranjem al pa bog ne daj med sexom misliš in si želiš nekoga drugega, pa čeprav je lahk ta oseba v tvojih mislih karakterno čist drugačna.. mi je čist vseen sam vem da mu je pol oseba že všeč in ga vsaj vizuelno kuri ker če ne ne bi mislil nanjo.. no sam tega itak ne moreš vedet.. Sama npr. tut kdaj kak film pogledam pa se nakurim sam to se mi ne zdi nič takšnega ker to ni realna oseba ampak tam bejba/tip ki igra neko vlogo. Če pa misliš na nekoga ki ga poznaš------ varanje!

jst vem da če bi ga zasačla bi se najprej pogovorila z njim in če mi ne bi dal full dobrga razloga za svoje početje bi spakirala stvari, niti drla se ne bi... NIČ! pobrala bi mačka (čeprav je njegov) in svoje stvari pa sam pejmo... vem da bi ga to velik bolj bolel kot če bi se drla.. sej bi me bolel full sam vem da bi šla žurat in skušala čim prej pozabit.. pač sm taka da grem full hitr naprej ker se mi zdi škoda zgubljat dragoceni čas in jokat za nekom ki te ni vreden..
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
sascha80
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a sascha80 » 26. Jul. 2006 19:36

allessya napisal/-a:Jaz mislim, da če je fant zmožen takšnih telefonskih igric, pol je zmožen tudi vsega drugega. Se pravi, začne se s sporočilci, konča se s konkretnim varanjem in zame je to nesprejemljivo in prav tako pojmovano kot varanje, čeprav ni fizičnega stika.

se strinjam, a vseeno malo popravim: ja, lahko se konča s konkretnm varanjem, čeprav je povsem odvisno od tipa & situacije.

mislim konkretno: imam namreč enga dobrega prijatla, ki se včasih malo poigra in poheca z sms-i, ko mu pač kšne punce (k jih pa ne mara...) pošljejo kšn provokativen sms. frklje pač. pol tip pač odgovori 'v stilu', čeprav sam ni tak in take iniciative ne bi nikol prevzel. tudi zato, ker ima že punco. aja, ona sicer ve za te fore, pa je ne skrbi preveč (vsaj kot mi pravi), saj si medsebojno zaupata.
to pa je ful lepo...

lp,
Kepca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Kepca » 27. Jul. 2006 12:24

eh ubistwu je neka oblika varanja, ampak se zdalec ne tko hudo, kot pa varanje s fizicnim stikom... grdo je pocet to nekomu, ki ga imas rad!
*
Uporabniški avatar
lojalistka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a lojalistka » 27. Jul. 2006 12:52

kadar prevaraš svojega tipa ampak ga imaš kljub temu rada naprej to ni varjanje.
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 27. Jul. 2006 12:58

allessya napisal/-a:Jaz mislim, da če je fant zmožen takšnih telefonskih igric, pol je zmožen tudi vsega drugega. Se pravi, začne se s sporočilci, konča se s konkretnim varanjem in zame je to nesprejemljivo in prav tako pojmovano kot varanje, čeprav ni fizičnega stika.

se strinjam s tem!

ni šans da se gre nek telefonski sex....če je z mano pa če me ma rad, zakaj bi to počel z drugo žensko?? to je zame isto kokr če bi šou tja pa se dal z njo dol! :eek:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 27. Jul. 2006 13:09

lojalistka napisal/-a:kadar prevaraš svojega tipa ampak ga imaš kljub temu rada naprej to ni varjanje.

prosm??? :eek: :eek:
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 27. Jul. 2006 13:13

lojalistka napisal/-a:kadar prevaraš svojega tipa ampak ga imaš kljub temu rada naprej to ni varjanje.

:eek: :eek: :eek:

zakaj bi ga sploh prevarala če bi ga mela res rada??? :eek: :eek:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 1. 2006
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a flaša » 27. Jul. 2006 13:16

Temu sm se pa zdele res nasmejala- kolk tipov te bo pa gledal, če ga enkrat prevaraš? Al pa še bolš! Ti bi ostala z njim po prevari, ker bi ti zatrdil, da te ima rad? A to je način izkazovanja ljubezni? Ja pol grem pa jst mojga zdele prevarat! :lol:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov