Varanje ali ne (''igranje'' prek telefona)

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali je za vas ''igranje'' prek telefona varanje ali ne?

Da
175
73%
Ne
66
27%
Skupaj glasov : 241

BaUcYkA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2005
Kraj: *štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a BaUcYkA » 22. Apr. 2006 23:02

Maychy napisal/-a:Js bi se vsekakor pogovorila z njim preden bi obsojala. Js se tudi včasih kolegu oglasim z besedami: da dragi ali kaj podobnega, pa zame to ni varanje.

Odvisno zdaj za koga gre (dolgoletnega kolega ali nekoga novega) in kako pogosti so ti smsi. V vsakem primeru bi pa povedala fantu če bi me motilo in mu zaupala, da so smsi vse kar se dogaja.

pogovorila bi se z njim? pa misliš, da bi priznal, če te je prevaral? redki so tipi, ki bi priznali, večina bi jih rekla, češ kaj imaš izpade, da si brezveze ljubosumna. jaz sem se z mojim pomenila, ampak njemu se je tisto zdelo vsakdanje. z eno se je celo dobil, saj je šel v njen kraj na kresovanje, bil je samo en `lupček` med njima, sama sem to izvedela preko njegovih sporočil, saj ga nisem kontrolirala, 1x sem sluččajno šla pogledat, res, brezveze da bi lagala zdej, ampak običajno nisem kontrolirala njegovega telefona, ker sem mislila, da on pač tega nikol ne bi naredil, ampak po tem, pa sem bila obeseda z gledanjem mesičev. no kakorkoli, hočem povedati, da se je tudi pri tej punci začelo na podoben način, najprej irc (i hate it), potem smsi, potem pa dolgi pogovori po polnoči, ker je takrat ceneje, potem je prišlo do srečanja.. ampak v tistem momentu, ko sem videla vse te smse, in sem vedela, da se je `lupčkal` z njo, nisem verjela, da je ostalo samo pri tem. tako, da mislim, da kdor uživa v opolzkih smsih in pogovorih preko telefona, slejkoprej pride do osebnega kontakta, razen, če si mogoče potem nista všeč, ampak važen je namen, hotel se je dobiti, hotel me je prevarati, a ne.. ta post ni točno pravi za to temo, saj ne vem, če je pri bivšem šlo za sex preko telefona, ampak vseeno sem morala to napisati, ker je nekaj podobnega..LP
Uporabniški avatar
cuban
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 4. 2006
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a cuban » 22. Apr. 2006 23:54

Tuki beseda varanje sploh ni pomembna in razlaga le te besede.

Anketa bi se morala glasiti "ali bi bili proti, da si vaš partner dopisuje z znancem/znanko. In to xxx sms-i. Vmes pa še mastrubacija. :roll: "

Že če to dela, nekaj škriplje v vezi. Oz. je že zdavnaj začelo.

To ni ok.
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 23. Apr. 2006 10:41

BaUcYkA napisal/-a:pogovorila bi se z njim? pa misliš, da bi priznal, če te je prevaral?

Ja, pogovorila bi se z njim in prepričana sem, da bi mi moj povedal, če bi se kaj zgodilo, ker bi to preprosto pomenilo, da je začutil nekaj do druge in ne more biti več z mano. Ravno zato mi ni panike kaj počne s svojimi prijateljicami... Če bi hotel biti s katero od njih bi že zdavnaj bil... In tudi tako da ni z njimi, mi sporoča, da sem jaz tista, katero ima rad.

BaUcYka, ful mi je žal, da si imela tako izkušnjo, ampak iz tega lahko res potegneš samo eno. Če ga je navadna romanca prek smsov odgnala stran od tebe, potem je bolje, da je šel, ker ni bil pravi zate.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 23. Apr. 2006 10:43

BaUcYkA napisal/-a:pogovorila bi se z njim? pa misliš, da bi priznal, če te je prevaral?

Ja, pogovorila bi se z njim in prepričana sem, da bi mi moj povedal, če bi se kaj zgodilo, ker bi to preprosto pomenilo, da je začutil nekaj do druge in ne more biti več z mano. Ravno zato mi ni panike kaj počne s svojimi prijateljicami... Če bi hotel biti s katero od njih bi že zdavnaj bil... In tudi tako da ni z njimi, mi sporoča, da sem jaz tista, katero ima rad.

BaUcYka, ful mi je žal, da si imela tako izkušnjo, ampak iz tega lahko res potegneš samo eno. Če ga je navadna romanca prek smsov odgnala stran od tebe, potem je bolje, da je šel, ker ni bil pravi zate.

BaUcYkA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2005
Kraj: *štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a BaUcYkA » 25. Apr. 2006 0:38

vem, da ni bil pravi za mene :D
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a AtomicKitty » 19. Jul. 2006 10:28

definitivno varanje.....
Uporabniški avatar
sonč|ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 7. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a sonč|ka » 19. Jul. 2006 16:25

tut jaz se strinjam, da je to varanje.. :?
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 6. 2006
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objavaNapisal/-a SapraVeronika » 19. Jul. 2006 16:29

men je to definitivno varanje.. uno pač ko gre tip pogleda za kako lepo žensko pa to.. okej logično, tut jst učasih kerga bl pogledam, pa zato ni nič takega.. sam smsi.. ko sm že takrat bla cela živčna, k je povedu da ena mu skos piše.. sm bla sam uno, ja faaaak pa a ti je treba odpisat al kaj?
ampak je varanje, on to dela zavedno :?
ka sta zdaj urihtala?
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Uporabniški avatar
lolita
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a lolita » 20. Jul. 2006 8:07

Pomojem je to varajne! Jaz bi mu že povedala svoje :evil:
kozarec
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kozarec » 20. Jul. 2006 16:03

Pa dajte no, če si vaš tip piše sms s drugo punco je to varanje? :roll:
Sex s čustvi je zame varanje, ne pa neko igranje prek telefončka, čeprav pa lahko vodi v varanje - takrat je razlog za preplah!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 20. Jul. 2006 21:27

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 10:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 21. Jul. 2006 6:35

Po moje pa ne gre za to, da bi tebi pisal sms, ampak je fora ravno v tem, da ga nekomu drugemu. In če se znajdeš v taki situaciji mu lahko očitaš in izpadeš tečna ženska, ki ga omejuje (in ga posledično izgubiš) ali pa pustiš, da izživi svojo fantazijo in se vrne k tebi. Vsaj veš, da je bila odločitev njegova.

Uporabniški avatar
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a motorola » 21. Jul. 2006 12:31

a ni en stavek v tem smislu, da se varanje prične že v glavi? eni smatrajo za "pravo" varanje tisto varanje, kjer pride do fizičnega stika - torej poljubljanje, sex... odvisno od človeka. tole s tem telefonom je tako tako. je in ni. ne znam razložit. ne bi mi ugajalo, da bi vedla, kaj moj tip počne. ampak še vseeno se mi zdi, da dokler je v njegovi glavi, ni panike. se je pač treba potrudit, da bo tam ostalo :lol:
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a allessya » 21. Jul. 2006 15:09

Jaz mislim, da če je fant zmožen takšnih telefonskih igric, pol je zmožen tudi vsega drugega. Se pravi, začne se s sporočilci, konča se s konkretnim varanjem in zame je to nesprejemljivo in prav tako pojmovano kot varanje, čeprav ni fizičnega stika.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 22. Jul. 2006 9:25

temu ne bi rekla lih varanje, samo tega ne odobravam in čim bi jz zvedla,da moj dela kej tazga, bi blo nepreklicno konc... me ne zanima sploh, kar bi mi mel za povedat... ker konc koncev sm jz njegova punca in ne tista ne drugi strani telefona oz. sporočil... nj pa men take sms-e piše... in ja, se strinjam z alesjo- če je sposobn tega, je pol sposobn vsega druzga.. stran od takih tipov!!!! :evil:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov