Varanje ali ne (''igranje'' prek telefona)

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali je za vas ''igranje'' prek telefona varanje ali ne?

Da
175
73%
Ne
66
27%
Skupaj glasov : 241

severa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a severa » 20. Apr. 2006 15:10

To varanje ni, je pa mogoče neka vrsta ali pa izdaja...
Sej vemo kaj pomeni varanje, ko te nekdo prevara s sexom ali se poljublja z drugo osebo, če si pa piše sms-e z erotično vsebino ali si pišeš nekaj, kar nakazuje k temu, da bi bil z drugo osebo, pa je nekaj drugega kot varanje...

Naprimer, najdeš tipu sms-e, kjer si dopisuje z drugo punco, seveda stvari ki si ne bi smel, ga pustiš in nekdo te vpraša zakaj sta šla narazen, boš potem rekel/a prevaral me je ali z drugo si je dopisovala, izdal me je?
skatebaby
Kršitelj/ica 1. stopnje
Na forumu od: 20. 4. 2006
Kraj: Primorska :)

Neprebrana objavaNapisal/-a skatebaby » 20. Apr. 2006 15:15

ja no če bi si moj tip pisav erotične smsje z drugo žensko bi pač vidla da mu nism dost, da mi ne zaupa oz.da ga je sram pred mano.. torej adijo.. sej sm rekla nj si pač dobi tako k nebo mela nč prot temu da ji bo tip take počev..
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 20. Apr. 2006 16:56

ja, izdaja se mi zdi boljsi izraz kot pa varanje.

aja metron, kukr sm jz razumela je lubiqa tip ves
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 20. Apr. 2006 22:05

jah sam nevem kera bi še ostala s takim tipom oz.žensko ki so ji smsji z nekom drugim, ki nisi ti, sredstvo za vzburjanje in pomoč k samozadovoljevanju. Ker potem partner misli a nekoga drugega, namesto na vas in lahko se zgodi da tudi med sexom z vami misli na tiste smsje ki so ga prej vzburjali i na osebo, ki jih je poslala.......

no jst s takim tipom nebi mogla bit in bi mu right the moment dala konc, ko bi zvedla za kej tazga... :twisted:
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 21. Apr. 2006 6:49

Zame je to še zmeraj prevara... Sam v drugačnem pomenu besede. Prevara te s tem, da izda tvoje zaupanje. Čeprav je po moje to več kot samo izdaja zaupanja... :wink:
skatebaby
Kršitelj/ica 1. stopnje
Na forumu od: 20. 4. 2006
Kraj: Primorska :)

Neprebrana objavaNapisal/-a skatebaby » 21. Apr. 2006 17:08

ja no kako pa.. kr vem kak zgleda phone sex in ja no.. to je varanje
BaUcYkA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2005
Kraj: *štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a BaUcYkA » 21. Apr. 2006 23:16

za mene je tud to varanje. bila sem v podobni situaciji pri mojem biušem tipu, s katerim sva bla skupi 2,5 leti in je imel redne pogovore z eno iz ljubljane.sicer je med mb in lj res nekaj kilometrov razlike, ampak ima ona sorodnike, k katerim je hodila v mb na obisk. ne vem, če sta ravno imela sex preko telefona, ampak sem videla njegove smse, ki mu jih je poslala in so bili zelo čustveni, npr, da si ona ne predstaulja, da te lepe besede piše kateri drugi in takrat sem se počutila, kot da j njegova punca ona in ne jaz. kakorkoli že, na podlagi telefonskih pogovorov se lahko dva zelo zelo zelo zbližata (jaz sem se pol leta z tem istim tipom pogovarjala samo prek telefona, preden sva zares začela), in odvisno je od tipa in seveda od tiste druge osebe, če bo prešlo v kaj več, se pravi do osebnega stika, ker mislim, da je velika možnost, da pride do dejanskega stika. jaz takrat nisem z njim končala, ampak sem ga potem prevarala,ker mu enostavno nisem verjela, da je ostalo le pri tem. če bi bila z nekom v zvezi nekaj mesecev in zveza ne bi bila tako resna, bi normalno takoj končala z njim, če pa bi mi dost pomenil, pa bi ga vprašala, kaj mu več pomeni, če ne bi mogel prekiniti s to osebo kontakt preko telefona, bi najverjetneje končala, mogoče bi on čez nekaj časa ugotovil, kaj je izgubil, če pa bi prekinil kontakt, pa bi verjetno še vseeno bila v dvomu, če je to dejansko storil, saj v mojem primeru je govoril, da je prekinil stik, po drugi strani pa se mi je zgodilo to, da sem enkrat pri njemu prespala in je ob pol 3 zjutraj dobil sms z vsebino `ljubim te`.
se pravi, da zaradi te izkušnje, je zveza v vsakem primeru uničena, saj mu več ne bi mogla verjet, isto kot pri varanju, kjer ne veš, če še bo varal ali ne, ker ni več ZAUPANJA, kar je eden izmed pogojev za uspešno zvezo. mislim tudi, da dokler se SAM ne znajdeš v takšni situaciji, ne veš kako tudi takšna izdaja boli, ker boli isto, kot `normalno` varanje. jaz mislim, da če me ima tip rad, ne potrebuje tega, saj ga znam dosti boljše zrajcat v živo kot pa ena auša preko tel :D
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 22. Apr. 2006 12:03

baucika ce bi bla jz na tvojem mestu bi se pocutla 100% prevarano! :eek:
Uporabniški avatar
t-e-a
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 2. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a t-e-a » 22. Apr. 2006 12:20

Mal dvoumn, zanju ki si pišeta sms to vrjetn ni varanje, samo za njegovo punco, ki bi po nesreči prebrala to bi pa blo ... še posebi je to odvisn od vsebine, izrazov ...

Jz si z mojimi frendi zmeri pišem take sms-je da na konc dodam rada te mam, al pa tko kej omenm lubčk/dragi/srči ... sam to je tko ker smo si close in smo se poznal še predn je ona vstopla v igro, spoštujem pa če mi kera reče nej njenmu ne pišem več tko, čeprov se mi zdi čudn, no to se mi je zgodil nedougo nazaj, samo če se ona ne počut dobr in ma dvome vanj, pol niti nism jz kriva če napišem tipu srči spodi :?

Ampak to je samo moje mnenje ;)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 22. Apr. 2006 12:53

če bi mojmu tipu kera pisala srči, nebi ble v dobrih odnosih pa mene ne briga kaj in kako so bli oni prej kolegi.nima kej pisat srči in take sladke smse...on pa še manj da ji kej tazga odpisuje nazaj :!: :!:
Uporabniški avatar
NigHtWishyKa†
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 2. 2006
Kraj: over the hills and far away

Neprebrana objavaNapisal/-a NigHtWishyKa† » 22. Apr. 2006 13:51

varanje :roll:
če si v zvezi z nekom in temu praviš resna zveza, nimaš kej misliti na druge. Posvetiš se partnerju z dušo in telesom. Šele takrat lahko rečeš da si RES v resni zvezi. Če pri tebi prevladuje prepovedano je najslajše in se ne znaš zadržat, se raje ne veži. Če se partnerjem kregata in se zato zatekaš k drugim v tolažbo raje prenehajta kot pa da se odločiš za varanje. In pomisl mal kaj če bi ti to počela in bi tip zvedel za to. Označu bi te za kurbo in te pustu. Zdj je pa on car ti pa ena boga reva. Če bi bla js na tvojem mestu bi ga pustila, po možnosti še javno osramotila :evil: d mu vrnem pa to :)
†why am I loved only when I`m gone...gone back in time to bless the child†
Uporabniški avatar
melodious
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 3. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a melodious » 22. Apr. 2006 15:07

Če bi si moj tip pisal kakšne takšne mesiče bi slej kot prej prišlo do dvomov v njegovo zvestobo in tudi do konca najine zveze. Poleg tega pa bi mi bilo zelo čudno, da si piše kakšna takšna sporočila z neko punco, če resnično ljubi mene. V mojem primeru je ena punca mojemu fantu pisala sporočila, da bi se rada dobla z njim na pijači, pa kaki srček je, pa poslala mu je svojo slikico preko tel., kjer mu pošilja lupčka :eek: ,... No, moj ji nič ni odpisal in niti nočem si predstavljat kako bi bilo, če bi si začel z njo dopisovat na enak način. Po mojem bi si mislila, da sta kaj imela in da me je prevaral v fizičnem smislu in če me še ni pa me bo. Počutla bi se prevarano. Tako da zame je to varanje. Tudi jaz si ne pišem takih sporočil z mojimi kolegi, ker mislim, da to več niso prijateljska sporočila ampak namig na nekaj več.
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 22. Apr. 2006 15:51

Js bi se vsekakor pogovorila z njim preden bi obsojala. Js se tudi včasih kolegu oglasim z besedami: da dragi ali kaj podobnega, pa zame to ni varanje.

Odvisno zdaj za koga gre (dolgoletnega kolega ali nekoga novega) in kako pogosti so ti smsi. V vsakem primeru bi pa povedala fantu če bi me motilo in mu zaupala, da so smsi vse kar se dogaja.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
t-e-a
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 2. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a t-e-a » 22. Apr. 2006 17:16

*purple bitch* napisal/-a:če bi mojmu tipu kera pisala srči, nebi ble v dobrih odnosih pa mene ne briga kaj in kako so bli oni prej kolegi.nima kej pisat srči in take sladke smse...on pa še manj da ji kej tazga odpisuje nazaj :!: :!:

Sj pravm, ker ma od frenda punca proti sva nehala, čeprov pr nama ne gre za sexual attraction da bi si pisala kej tazga, ker mi je kot brat, ampak je cortiš, al pa kej tazga nrdi in pol mu tko kej napišm, on pa tud men ...
Ona bi pa to nekak morala razumet, ker bi bla lahko prepričana če bi mu res zaupala da ji pove resnico, da se med nama nč ne dogaja ...

Sam sj pravm, da maš pomoje iz obeh strani drugačn pogled na to :)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 22. Apr. 2006 17:24

ja no sam vseen.ni šans da kšna kolegica mojmu kej tazga piše.sej razumem situacijo, ki jo ti opisuješ, sam sm jst tak tip človeka, da takih zadevščn nekak ne prebavlam...kr tud jst mam dobre kolege pa si z njimi ne pišm in ne govorim takih besed....

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov