Varanje ali ne (''igranje'' prek telefona)

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali je za vas ''igranje'' prek telefona varanje ali ne?

Da
175
73%
Ne
66
27%
Skupaj glasov : 241

Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a La*Perla » 06. Avg. 2007 23:10

dandanes praktično vsi varajo, tako ali drugače. Zvestoba je le še v omejenih količinah :roll: jz osebno ne varam, ker bi s tem delala norca iz same sebe, rajši povem kako in kaj in se usmerim drugam...
*Diamonds are forever*
Uporabniški avatar
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Vegetius » 07. Avg. 2007 7:00

Varanje hmmmm....

Varanje naj bi bilo le v primeru, da pride do varanja na čustveni in fizični ravni.

Hiter seks (brez čustev) in razne igrice po telefonu se po mojem še ne morejo smatrati za varanje v pravem pomenu besede.

Je pa varanje vsekakor trenutek, ko se s partnerjem ne ujameš najbolje, vendar ga nisi pripravljen zapustiti vse dokler ne najdeš osebe, ki je tvoja "idealna" polovica...
Zadnjič spremenil Vegetius, dne 07. Avg. 2007 7:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Lillu
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lillu » 07. Avg. 2007 7:11

V trenutku ko zvem da se "igra" ga pustim !!!
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a britney20 » 07. Avg. 2007 10:24

kiny napisal/-a:Zame je to varanje.... js bi svojmu tipu vrat zavila, če bi zvedla da to dela!

enako mišljenje :D
memorex
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a memorex » 06. Jan. 2010 9:14

Kaj pa ce so to sporocila v smislu kak si prijetna oz. prijeten.
Kako lepo je ob kaksnem takem lepem sporocilu, da ti kar toplo postane pri srcu, se posebej ce ga dobis od taksne osebe, ki ti je nekaj pomeni ali pa ti je pri srcu, tako da mi misli odtavajo kam drugam, ....

Pri vseh teh sporocilih (sms, email) pa imas rednega partnerja.

Ali je to varanje ali ne????

Zanimive so danes te relacije ...?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 06. Jan. 2010 10:30

Ne vem, če je to ravno varanje, korektno obnašanje pa ziher ni.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 06. Jan. 2010 10:40

^^ sem lih hotla napisat neki u tem stilu.. meni bi se tip zagabil, če bi to počel. nebi mogla bit več z njim. zdej ko tko razmišlam bi skor lažje prebolela, če bi me prevaral s kakšno na žurki, pijan, kot pa če bi si cele dneve dopisoval z eno in se rajcal po smsih
memorex
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a memorex » 06. Jan. 2010 13:27

Moramo priznati da vsakemu pase, ce dobi kak lep sms ali email, se posebej ce je to od tebi drage osebe.
Ce pa se take stvari pogosto dogajo poleg rednih partnerjev ali celo partnerjev z druzinami, pa je stvar malo drugacna.
Meni se taksno pocetje zdi totalno " hinavsko " in sploh ni fer do partnerja za katerega se ocitno izdajas da ti pomeni veliko ce ne ze vse...!!!
Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 06. Jan. 2010 14:47

Meni se zdi edino prav, da piscu takih sporočil daš vedeti, da si nezainteresirana. Seveda vsak rad sliši, kako je posebna oseba, dober in lep in oh in sploh, ampak kakor se ti že fino zdi, je treba dati jasno vedeti, da to ni kul in naj se s takim početjem preneha.
Every rose has its thorn
nina28 :)
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a nina28 :) » 06. Jan. 2010 16:05

Mislim,da to je na nek način varanje,saj je več kot očitno, da ga tista oseba pritegne in mogoče vodi to k kaj več ... Mislim, da bi moral ona razpucat po glav če je zadovoljen v vezi i,ona pa če si želi takšnega partnerja,
nina28 :)
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a nina28 :) » 06. Jan. 2010 16:08

Me pa zanima vaše mnenje
Je flirtanje varanje in to večkrat z isto osebo?
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 06. Jan. 2010 16:37

^^ da.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 06. Jan. 2010 16:56

Pa vseeno je razlika, če dobiš FWD email, z nevem kolko sluzavimi slikicami psičkov z vrtnico med zobmi, kjer piše 100x, kak si poseben in da te mam rada, da si ljubljena...to ni nič. To jaz niti z oko ne bi trznila.
Drugo je, če dobiš sms od nasprotnega spola, ki namiguje na kakšna čustva simpatiziranja in morda celo na kakšno srečanje. To je že alarm 2.stopnje. Uhe pokonci, mogoče dvigneš glavo, ampak še vedno lahko mirno ležiš na tleh.
Če pa bi partner odpisal na tak sms s podobno simpatično vsebino ali pa bi mu nenavadno ugajala (razno nasmihanje v telefon na wc-ju itd...) potem pa samo vgrizni, nič lajat.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 6. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Seyfullah » 06. Jan. 2010 17:21

positive vibration napisal/-a:Pa vseeno je razlika, če dobiš FWD email, z nevem kolko sluzavimi slikicami psičkov z vrtnico med zobmi, kjer piše 100x, kak si poseben in da te mam rada, da si ljubljena...to ni nič. To jaz niti z oko ne bi trznila.
Drugo je, če dobiš sms od nasprotnega spola, ki namiguje na kakšna čustva simpatiziranja in morda celo na kakšno srečanje. To je že alarm 2.stopnje. Uhe pokonci, mogoče dvigneš glavo, ampak še vedno lahko mirno ležiš na tleh.
Če pa bi partner odpisal na tak sms s podobno simpatično vsebino ali pa bi mu nenavadno ugajala (razno nasmihanje v telefon na wc-ju itd...) potem pa samo vgrizni, nič lajat.

:lol: :lol: full dobr povedan,but true :D se podpišem
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov