Varanje ali ne (''igranje'' prek telefona)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
abubu - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2005
- Kraj: ig
ja, poznam podobn primer, k je moj kolega tut mel punco 2 leti pa še mal, pa je bla ena ful vanga zacopana in mu je začela smse pošilat, on pa njej nazaj..čist flegma, sta se rajcala po smsih. in k je punca od njeg augotovila pač, po nesreči je pisknu fon pa je bil on ne vem kje in je prebrala... ugl. sta se razšla.. ampk sta spet pol skup pršla, sam zdej se skos kregata..in je mora..se mata ful rada, sam se kregata, k je zgubila zaupanje vanga..on pa tut vanjo na podlagi tega.. tko da, če mu še zaupaš, pol posluši srčka, če pa ne..nevem no, pogovorta se. sam če je enkrat to naredu..
[color=cyan]It's the heart that really matters in the end...[/color]
-
princess of the night - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 11. 2006
js bi znorela čist... wtf?! kr nej izvoli, pa uživa tud u rl skoz z njo... kr če smo že na temu, bi lahko rajš teb poslou kšn poredn sms al pa karkoli.. zame je to varanje in konc...!!!!
-
BLUBABY - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 11. 2006
Hm vidim, da se večina strinja, da je to varanje..Jaz ne vem, ali si mečem pesek v oči, ampk sem nama oz. njemu dala novo priložnost, ker mi dokazuje, da si je razčistil v glavi in da bi biu rad z mano..In zaenkrat je čisto okej..zaupam pa mu še zmerej, ker je dejansko njega toook pekla vest, da mi je sam pokazou tisti pogovor...jz ga mam rada, on pa tud mene in zato sem mu oprostila..ni pa problem, da ne zaupam njemu, ampak njej, tej sodelovki..ženska je stara 25let in se z mojim fantom (21)spogleduje, ga kliče ob najbolj nemogočih urah in skratka vseskozi provocira ter govori grdo o meni (kao pravi:ja tvoja punčka je čist neizkušena, ti rabš eno starejšo, k ve kako se stvarem streže) ...Tko da dejansko je problem kaj nej naredim z njo in ne z fantom, ker vidim da ni zmeden glede svojih čustev in ne jemlje resno sploh tistga pogovora, pravi da mu ni ženska nič več sploh všeč in da se je le igral z njo,ker je pač to njen način komuniciranja..tko da jz verjamem, da mogoče ni treba v vseh stvareh iskati globjih pomenov
Ko ste nekatere rekle, da če je enkrat to naredu, potlej bo pa še drugičč..jz mislm da ga je izučilo...vsi si zaslužjo drugo priložnost..K sreči neha delat drugi teden...(wiii ), pa tud zdej kar redno manjka na šihtu in se sploh ne sekira..prej je bila situcija čist drugačna;najprej šiht potlej pa ostalo..
aja pa k pravte, da bi ve čist znorela..sej jz sm tud..v afektu bi ga takrat tud prebutala oz. še rajš bi njo, ker je tipična punca k se rada igra z čustvi drugih in ji ni pomembn koga pr tem przadene..bitch;)..Tko da ne boste mislile da sm šla kr mirno glede tega..sploh ne..situacija je bla skrajno resna, ampk glede na to, da sm dobila pozitiven feedback do mene od mojga fantiča in da mislm,da ni blo sploh tko hudo kokr sm jz razumela sva nekako uredila zadevee...hvala za pomoč punce..zlate ste*
Ko ste nekatere rekle, da če je enkrat to naredu, potlej bo pa še drugičč..jz mislm da ga je izučilo...vsi si zaslužjo drugo priložnost..K sreči neha delat drugi teden...(wiii ), pa tud zdej kar redno manjka na šihtu in se sploh ne sekira..prej je bila situcija čist drugačna;najprej šiht potlej pa ostalo..
aja pa k pravte, da bi ve čist znorela..sej jz sm tud..v afektu bi ga takrat tud prebutala oz. še rajš bi njo, ker je tipična punca k se rada igra z čustvi drugih in ji ni pomembn koga pr tem przadene..bitch;)..Tko da ne boste mislile da sm šla kr mirno glede tega..sploh ne..situacija je bla skrajno resna, ampk glede na to, da sm dobila pozitiven feedback do mene od mojga fantiča in da mislm,da ni blo sploh tko hudo kokr sm jz razumela sva nekako uredila zadevee...hvala za pomoč punce..zlate ste*
-
Moonlightglow - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Žalec
Men se pa to ne zdi varanje. Saj pravzaprav ni bilo nič fizičnega. Ali je torej tudi, če pomisliš na nekoga drugega to varanje? To počnemo vsi, v to sem prepričana. Se pa strinjam, da ni lepo in, da bi se tudi jaz bolj slabo počutila, če bi to zvedela.
Nekatera sanjarenja so le prividi, ki se spremenijo v prah, če se jih dotakneš. Druga se počasi oblikujejo, dokler ne postanejo resnična.
Nekatere sanje se uresničijo, ampak nikoli ne veš katere!
Nekatere sanje se uresničijo, ampak nikoli ne veš katere!
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Tudi zame to ni varanje, je pa vseeno zelo grdo od njega! Upam le, da ga bo vsa ta situacija izučila in bo dojel, da te bo s takim obnašanjem slej ko prej izgubil. Kar se pa ženske tiče, pa počakaj kako bo, ko bo nehal z njo delat!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
- satan28
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2005
- Kraj: mb
Blubaby,mislim,da si mečeš pesek v oči.Praviš,da fantu zaupaš,njej pa ne.Če bi fantu zaupala,lahko ženska gola skače okoli njega pa se ne bi bala,da bo kj naredil.Mislim,da njemu paše pozornostmalo starejše punce,zato pa se klici nadaljujejo.Verjemi,če bi razčistil z njo,ga ne bi klicala.Razen če je ženska psiho,se v skrajnem primeru menja številka.Tako,da jaz na tvojem mestu ne bi bila tako prepričana v njegovo nedolžnost.Moje mnenje
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
-
BLUBABY - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 11. 2006
Satan28 jz vem, da njemu je pasala pozornost starejše punce, ampak kljub temu mislm, da je problem ona in ne on. Kličeta se ne, prav tako si ne pošiljata sms-ov, ga pa klikne na googlu in mu govori kao kako lepo se je zrihtala dones zanjga, njega pa ni našiht in ga skuša na vse možne načine provocirat. Fant mi je pokazou vse pogovore in je res do nje popolnoma nevtralen in ko ga ona provocira npr:kaj imaš v hlačah,a bi mi pokazou in take ji je on odgovoriu v smislu:zakaj bi ti kazal, če doma dobim vse kar želim...Fant mi tudi pravi, da je ona taka do vseh, da se z vsemi fanti na šihtu poigrava..Ne vem, jz mu res zaupam...samo na uno kuro sem pa tako jezna in ji prvoščim da bi se enkrat tko počutila kokr sm se jz.. ...Jz se ravnam po srčku:ko je začeu delat sem čutila, da je nekej narobe, da se je nekej spremenilo in ugotovila da mu je sodelovka všeč, ampak sedaj se je stanje res normaliziralo, občutek mam da me ima res rad in tudi sam pravi da ima popolnoma razčiščeno v glavi...nisem prepričana v njegovo preteklo nedolžnost, ker se dejansko je enkrat "rajcal" po googlu z njo, čeprav pravi da je bila zanj to popolna zajebancija in mu ni pomenilo nič, vendar mi srček res pravi, da me ima rad in ne bo več ogrožal najine zveze..Saj dejansko se je res poboljšal in kaže da mu je vseeno zanjo, vendar me vrže s tira vsakič ko mi pove,da mu je pisala al kaj takega rekla.. ...
Spet sem se took razpisala ...Hvala k me berete pa mi svetujete
Spet sem se took razpisala ...Hvala k me berete pa mi svetujete
- prijateljica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2007
- Kraj: ljubljana
ok zdej pa še moja malenkost....če to nekdo počne...najbrž ni pravi/a zate...ali pa mu pač sexa primankuje in nisi zadosten/a....
Varanje se začne v glavi...sem nekje zasledila...torej praktično vsi varamo al kaj...mal preberte tisto temo punce... skrite fantazije...ker najbrž je kaka, ki je tukaj tako suvereno trdila, da je to varanje... opisala svojo..kljub temu, da ima fanta...a to pomeni, da ga vara al kaj?
Varanje se začne v glavi...sem nekje zasledila...torej praktično vsi varamo al kaj...mal preberte tisto temo punce... skrite fantazije...ker najbrž je kaka, ki je tukaj tako suvereno trdila, da je to varanje... opisala svojo..kljub temu, da ima fanta...a to pomeni, da ga vara al kaj?
-
Peony - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2007
to je isti primer pa si po tem ce povohas kozarec alkoholik!?!?! NE!
to ni isto kot sex!
vsi ko mislijo na sex al pa gledajo kakrsne koli slike in si zraven kaj mislijo varajo!?! NE, ker potem bi vsak clovek varal, kajti vsak kdai pomisli na sex ali pa karkoli ...
isto je tu, pac si pises in to ni varanje!
LP, LubiQa
Brez pomena se kregate. Za nekoga je varanje že to, da se pogleda za drugim fantom/punco, drugi pa za varanje vzame kakršenkoli fizični stik.
Jaz osebno bi tudi velik halo naredila, če bi se moj kaj takega šel. Če mu ne paše z menoj -tudi midva se lahko hecava na ta način, če že želi - pa naj si najde drugo punco. Kaj bi bila v neki zvezi, kjer osnov ni razčiščenih.
- Transformer
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: neznano :)
valda da ni varanje...bi mi pa blo zlo neprijetn ce bi punca to pocela, pa ziher bi se razjezil na njo!
-
_radovedna - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2007
nisem brala vseh odgovorov ampak men to deluje bl stil k mož-partner kliče na vročo linijo pa se pogovarja,.. in pol? a to je že varanje?? men se ful nezdi. sploh pa nevem kaj vse ženske takoj napadate. fantje se mi res smiljo. Sej ne d je moralno sam a vi pa v mislih nikol ne filozofirate in v mokrih sanjah se vam pojavljajo le vaši ljubčki? To se mi zdi easy flirt sam prek telefona in če se kaj iz tega razvije ok. Nekatere se mi zdi, kot da hočete zadržati tipe na špagci ampak bl k to delate bl jih s tem odrivate. Js bi ga pustila naj počne če to želi,.. moj vem da bi hitr zgubu interes če bi bla bejba takoj za akcijo pa ful bi mu ratalo dolgočasno. pa mislm da je to tud neke vrste preizkušnja in ne stvar ki bi ogrožala odnos. Meni bi blo žal če bi mu preprečla pisanje pol nebi nikol vedla pa še pomoje bi nardila kontra in s tem ko si nebi pisu bi mu rasla želja d bi bil z njo. men je prepovedano najslajše.
- Neeah
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
ne ni isto.
Na vroči liniji je dekle, k je on NE pozna, k ženska pač opravlja svoj poklic(čeprov se mi tud to zdi idiotsko da počne fant medtem ko je v zvezi, zakaj nebi poklical raje svoje punce?).
To definitivno je varanje, potem jim lahkoo kr vse pustimo ne? Phone sex,cyber sex, preko web cam nj se zadovoljujeta. Mi si bomo pa govorile, ja sj to ni nič, samo dolgčas mu je seveda..
Na vroči liniji je dekle, k je on NE pozna, k ženska pač opravlja svoj poklic(čeprov se mi tud to zdi idiotsko da počne fant medtem ko je v zvezi, zakaj nebi poklical raje svoje punce?).
To definitivno je varanje, potem jim lahkoo kr vse pustimo ne? Phone sex,cyber sex, preko web cam nj se zadovoljujeta. Mi si bomo pa govorile, ja sj to ni nič, samo dolgčas mu je seveda..
-
_radovedna - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2007
varanje je zame k stvar preide k dejanjem. S tem da si dopisuje z eno žensko ne vidim nič slabega? Mislim da bodo tole preprečile ženske z znižano stopnjo samozavesti in pretiranim ljubosumjem. Če veš da te ima rad, česa se bojiš? Jaz se bi zabavala zdraven,.. Mojemu taka ženska ni zanimiva in se niti malo nebi sekirala na kake načine ga skuša privabit k sebi. nemorem bit v zvezi če ni preizkušenj in ovir, potem mi sploh ni zanimivo. Pa s tem mislim da lahko samo okrepiš zvezo. Tip ugotovi da mu te otročarije ne pašejo in enostavno sam od sebe odneha. Moški so kot otroci bolj ko jim stvari prepoveduješ slabše je. mislim da če imata dva nek odnos in se spoštujeta do varanja ne pride... In ne mi govorit da tu pa tam (govorim tistim ki so v stalnih zvezah) ne poflirtate skom na skrivaj in ne zato ker partnerja nebi imele rade ampak tako za zabavo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov