Varanje ali ne (''igranje'' prek telefona)

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali je za vas ''igranje'' prek telefona varanje ali ne?

Da
175
73%
Ne
66
27%
Skupaj glasov : 241

Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 20. Sep. 2006 7:23

NIA, sej so ti že punce pred mano povedale dost... tud men se zdi, da je to kar si fantu predlagala skrajno egoistično! In resno mislim, kako lahko pričakuješ, da te bo čaku?! Sej možno, da te bo... samo, si pripravljena tvegat??? :roll: sploh če ga imaš tako rada, kot sama praviš...

Sicer pa se mi zdi, da je to začetek konca vsake veze... če o tem začne razmišljat eden od partnerjev, to pomeni, da v vezi nekej ne štima.... premisli! Resno!!
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 8. 2005
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ange|* » 20. Sep. 2006 17:28

Men se zdi, da Nio mal preveč napadate...punca je prosila za nasvet... pač je malce v dvomih...in jo čist razumem. been there. Mogoče se vam zdi nemogoče, da imaš nekoga rad in pomisliš na to, da bi biu mogoče z drugim... pa ni nemogoče.
In vsaj tolk fer je bila, da mu je povedala v čem je stvar in ga ni prevarala... in se mi zdi čist kul, če majo pavzo, da se ona odloči kaj bo...sej on je v zvezi z njo...in če njemu neb bilo prou, bi jo pustu...pa mu je očitno prou...
Egoistično? Ja, bi reku moj fotr: na prvem mestu si ti, pol spet ti, na tretjem spet ti, dougo nobenga, pol pa spet ti... glavn, da je ona srečna...
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 20. Sep. 2006 17:55

Ok pavzo, da se odloči kako in kaj to še zastopim sam pavzo, da se lah še z drugimi lizari okol, sori to pa ne zastopim (al sam jest ne spremljam teh modnih trendov?!). Če ti je do tega, da se znoriš, ga serješ mal okol itd. je več kot očitno, da ti pol ni do resne zveze... pa ok kul počni to sam ne pa met nekoga za budalo in ga čuvat za žute minute, če se slučajno po enem mescu naveličaš vsega skup. Dj v takih situacijah mal pomislte kako bi se ve počutle, da vam tip kej takega predlaga? Ja največji prasec na svetu bi bil, ne?

Jest vas res ne štekam. Če ti je z nekom kul pač te ne mika bit še z drugimi, če ti pa ni kul in bi bil rad še z drugimi pol pa koji k**** še počneš v zvezi?! It`s easy eno al pa drugo, ne moreš pa met vsega :wink:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
ibiza
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ibiza » 20. Sep. 2006 18:37

Punca je mlada in se hoče znoret. Naj se!

Če te bo ta fant čakal in to toleriral (v kar dvomim) bo itak kul, sam ne pričakuj, da bo odnos potem enak, ker ne bo. Ne more bit, ker noben ni tako toleranten verjemi, tud če trdi da je. Drugače pa kot sem rekla, mlada si in znori se zdaj. Kdaj se pa boš, če ne zdaj?! Posledice zdaj so dost manjše, kot čez nekaj let. In takšnih fantov kot je ta, boš srečala še kar nekaj v naslednjih 10ih letih.
Edino kar naredi, zaradi osnovnega spoštovanja sebe in njega, pusti ga. Ne sam pavza, ker tak način pavze ne bo nič pomagal. Pusti ga in če vama je namenjeno, bosta kdaj pozneje skupaj, če ne, pač ne.
Če pa si ne moreš predstavljati življenja brez njega, pa pozabi na 'aktivno' pavzo in 'žvaljenje' z drugimi, ker ti je on očitno bolj pomemben kot to, da tam enega zaližeš.

Obojega ne morš met, ker pač tako ne gre. Simple as that ;)
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a nutella » 20. Sep. 2006 18:41

Jao jao, nia, kaj tebi po glavi dogaja.. Punca, ce bi ga mela tu mac rada, kot pravs, nebi rabla pavze, ne bi se rabla znoret, rabla bi samo njega. Pa ne mislt, da ti neki pamet solim, been there, done that, na konc pa jokala!
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
neron
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 8. 2006
Kraj: gorenska-kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a neron » 20. Sep. 2006 19:41

nutella napisal/-a:Jao jao, nia, kaj tebi po glavi dogaja.. Punca, ce bi ga mela tu mac rada, kot pravs, nebi rabla pavze, ne bi se rabla znoret, rabla bi samo njega. Pa ne mislt, da ti neki pamet solim, been there, done that, na konc pa jokala!

bravo,tako se govori,vsaka pravi,da se mora znoret,če maš nekoga zares rad ne rabiš norenja,ampak samo partnerja,to so otročje bedarije pavza,zato,da bi z drugim seksala,ma te nebi vzel nazaj za noben denar,da bi z mano za nekaj časa prekinla,pa z drugim seksala ni šans,veš kaj otročja si nezrela,neresna
ljubiti nekoga je kot v pravljici,a pravljica le v knjigi še živi
Uporabniški avatar
beepsi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 8. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a beepsi » 20. Sep. 2006 22:11

Ogromno ljudi je strah tega, da bi izgubili nekoga, ki jih ima rad. Tako ali drugače. Tudi če oni nimajo njega več ...
Zato bi verjetno ti malo ponjuškala okoli, ga sračkala, pa se vrnila v domač varen objem, ki si ga vajena. Bejba, tako pa ne gre. Poznam kar nekaj takih primerov in to je samo metanje peska v oči. Da ne govorim o poročenih parih, ki se jim to dogaja, ker ločit pa se je še bolj zajebano... pa otroci itd.
Tudi meni se je zgodilo, da sem premišljevala in daydreamala o tem, da bi bila z nekom drugim.. Takrat sem ugotovila, da z vezo nekaj ni v redu in jo končala. Ker ni bilo fer do tistega mojega fanta, niti sami do sebe. Pač začneš znova.
MysteryGirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a MysteryGirl » 15. Okt. 2006 1:16

To je grdo, vendar bolje to kot prevara. Mislim, da tisti ki to počnejo želijo le vedeti, da so še nekomu všeč, želijo dvigniti svoj ego. Jaz bi se mu smejala in potem bi odnehal:D.
Uporabniški avatar
BLUBABY
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a BLUBABY » 05. Dec. 2006 21:36

Hey..mene pa zanima vaše mnenje o naslednji zadevi:
Z fantom sva v vezi nekaj mesecov več kot 2 leti in sva trenutno v veliki krizi. Začeu je delat preko študenta, kjer je spoznau neko mlado pripravnico, ki mu je ratala všeč..To sem sama nekako z njega zvelkla..Pisal si je z njo na googlu med šihtom, ampak ko sem jaz zagnala vik in krik je rekel, da je zanj to le igra in da mu delo tko hitrej mine, pa tud zanimivo se mu zdi, ker se ena took starejša zanima zanjga. Nato je rekel da bo uredil stvari in si počistil v glavi. Danes pa sem na googlu prebrala njun pogovor izpred enega tedna, ki me je totalno šokirou (pogovarjata se o spolnih fantazijah, v glavnem "rajcata"). Fantu sem rekla, da je med nama konec, vendar on tega nikakor ne želi. Pravi da ve kaj ima, in da mu ful žal, da me je przadeu, da ima le mene rad in da z njo ne bi nikoli biu, da je popolnoma razščistil zadeve v glavi ter da se je z njo le zafrkaval.
Zdej sem pa jaz totalno zmedena..res je, da si je takrat zadnjič pisou z njo in ne išče priložnosti da bi si spet, samo jaz se počutim tko prevarano.. :? ..po drugi strani pa pravzaprav z njim ne bi nehala, ker vem da se imava rada..Ima mogoče ktera kakšen predlog zame..hvala :oops:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 05. Dec. 2006 21:38

ja seveda. Najprej nej zamenja službo, pol se lahk pa naprej pogovarjata. Nov začetek, pa to. Mislim ti tipi... :roll:

Jaz bi se tudi počutila prevarano.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 05. Dec. 2006 22:48

Jz miselm , da če je bilo to zanj pač nekaj kot popestritev in če se ni nč zgodilo, da mu lahko daš še eno šansao...vendar s tem, da ve, da je zadnja :)

Ker pač vsak ima svoje težke momente...pridejo stvari vmes...in glede na to, da ga imaš še vedno rada...si zasluži še eno šanso. Še prej pa odkrit pogovor..in da mu daš jasno vedet, da tega ne toleriraš...in da je to zadnja možnost.

Pa veliko sreče
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
*smokvica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2005
Kraj: *Štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a *smokvica* » 06. Dec. 2006 8:46

Popestritev??? :roll: Mislim da se da tudi kako drugače "zapravit čas" in da ti služba ali karkoli drugega hitro mine!!!!!Zame je to varanje in bi ga pustila!
Uporabniški avatar
Yanc
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Yanc » 06. Dec. 2006 11:03

*malecka* napisal/-a:Definitivno varanje.

Jaz bi se taaaaak drla, če bi moj tip kaj takega delal! :box:

mhm
Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 09. Dec. 2006 11:53

Ja zame jo to varanje..definitivno.Ajoj znorela bi če bi kej tazga ugotovila!Lp*
Laneja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Laneja » 10. Dec. 2006 17:00

BLUBABY napisal/-a:Hey..mene pa zanima vaše mnenje o naslednji zadevi:
Z fantom sva v vezi nekaj mesecov več kot 2 leti in sva trenutno v veliki krizi. Začeu je delat preko študenta, kjer je spoznau neko mlado pripravnico, ki mu je ratala všeč..To sem sama nekako z njega zvelkla..Pisal si je z njo na googlu med šihtom, ampak ko sem jaz zagnala vik in krik je rekel, da je zanj to le igra in da mu delo tko hitrej mine, pa tud zanimivo se mu zdi, ker se ena took starejša zanima zanjga. Nato je rekel da bo uredil stvari in si počistil v glavi. Danes pa sem na googlu prebrala njun pogovor izpred enega tedna, ki me je totalno šokirou (pogovarjata se o spolnih fantazijah, v glavnem "rajcata"). Fantu sem rekla, da je med nama konec, vendar on tega nikakor ne želi. Pravi da ve kaj ima, in da mu ful žal, da me je przadeu, da ima le mene rad in da z njo ne bi nikoli biu, da je popolnoma razščistil zadeve v glavi ter da se je z njo le zafrkaval.
Zdej sem pa jaz totalno zmedena..res je, da si je takrat zadnjič pisou z njo in ne išče priložnosti da bi si spet, samo jaz se počutim tko prevarano.. :? ..po drugi strani pa pravzaprav z njim ne bi nehala, ker vem da se imava rada..Ima mogoče ktera kakšen predlog zame..hvala :oops:

Pozdravljena!

Nočem ti jemati upanja in poguma, vendar sva midva končala (oba stara okoli 30) po dveh letih ravno zaradi tega, ker se je tako poigraval z eno sodelavko in na koncu priznal, da je zatreskan vanjo :cry:
Zdaj se pa počasi pobiram tudi zaradi tega, ker točno vem da me ni bil NIKOLI vreden!!!! Če bi bilo obratno, se v take stvari ne bi spuščal!!!

Privoščim ti, da uredita stvari!!!! Ne obupaj!

LP

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov