Varanje ali ne (''igranje'' prek telefona)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
*ange|* napisal/-a: Recimo eno frendico je tip tok ...bom rekla jebau u glavo...skos ji je govoriu, da je debela, neumna...da jo ma itak sam za sex, pa da mu prevaja ene stvari...ampak, ona je bila tok slepo zalublena v njega, da adijo...hvala bogu je odprla oči in afkors ga prevarala. In ji nikol nebi svetovala, da naj ga ne. Ker je tip kreten prve klase....Skor tri leta sta bila skup. Tip ji je kasnej priznau, da jo je varau 2 leti.
Sm misnla, da boš napisala: Hvala bogu je odprla oči in ga pustila...
Če bi bil moj tip grd do mene in bi me jebal v glavo kar sicer dvomim, da bi kdaj dopustila, ker se za razliko od nekaterih spoštujem, ampak recimo, da se zgodi se ob tem, da mu vrnem s tem, da ga prevaram nebi čisto nič bolje počutila, kvečjemu slabše, ker ne da bi bil sam on kreten, ampak bi tut jest iz sebe delala budalo.
Če to ni to, če te tip ne spoštuje, če čustva "izginejo", če karkoli pač že se po moji logiki zadeva konča. Konec in pika. Ne pa, da se greš poj ene igrce kdo bo koga večkrat prevaral in izpadel bolj "đek" ... men se s tem sploh nebi dalo ukvarjat...
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
La*Perla - Debatorica
- Na forumu od: 25. 3. 2005
NIA, poznam to - mislim pa, da je imeti odprto vezo dokaj nevarno. Nikoli ne veš, ali bo ta tvoj spoznal kakšno, ki mu bo v kakšnih pogledih še bolj ustrezala kot ti in obratno - you never know. Zato če ga imaš res ful rada in vajina veza štima - ga rajši obdrži
*Diamonds are forever*
- jullia
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2006
~NIA~ napisal/-a:moooo js pa sploh nawim kwa mi je..
tipu sm predlagala da bi en mesc mela odprto zvezo, pač da bi loh žvalila še z drugimi (nč druzga kot sam žvaljenje) in je biu proti in sm ga tok časa prepričvala da mi je dovolu da loh to počnem, kr me ma pač rad in je reku da mi itak ne more preprečt.. ampak je reku še da on tega nebo počev tud če bom jst..in nj mu usaj povem kdr bom s kom..
to sm pa rekla zato kr.. nevem..js bi se še ful rada znorela, ampak zdej mam res super tipa.. z nim si loh predstavlam da bi bla skp za zmer, sam NE ŠE ZDEJ!.. tko da sploh nevem kaj naridt.. ful sm navezana nanga..sam js bi še mal znorela se.. pa nevem al delam prov al ne? trenutn mam prov tak čudn filing, kr sm ga prsilla v to.. ampak lajfa brez nega si pa ne predstavlam več
jst mam zdej prvega resnega tipa in lahko ti povem, da ne čutim nobene potrebe po žvaljenju z drugimi. pri bivših pa nikoli nisem bila čisto ziher, če je to res tisto kar hočem. tako da moje mnenje je, da ti on vseeno ne pomeni toliko, kolikor ti misliš da ti, sicer ga ne bi tako prizadela. pa si ga pomoje ful.
predlagam ti, da malo razmisliš. sama si rekla, da si lajfa brez njega ne predstavljaš več. a si pripravljena reskirat vajino zvezo zaradi enega večera žvaljenja z drugim?
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
MIGRENA napisal/-a:*ange|* napisal/-a: Recimo eno frendico je tip tok ...bom rekla jebau u glavo...skos ji je govoriu, da je debela, neumna...da jo ma itak sam za sex, pa da mu prevaja ene stvari...ampak, ona je bila tok slepo zalublena v njega, da adijo...hvala bogu je odprla oči in afkors ga prevarala. In ji nikol nebi svetovala, da naj ga ne. Ker je tip kreten prve klase....Skor tri leta sta bila skup. Tip ji je kasnej priznau, da jo je varau 2 leti.
Sm misnla, da boš napisala: Hvala bogu je odprla oči in ga pustila...
Če bi bil moj tip grd do mene in bi me jebal v glavo kar sicer dvomim, da bi kdaj dopustila, ker se za razliko od nekaterih spoštujem, ampak recimo, da se zgodi se ob tem, da mu vrnem s tem, da ga prevaram nebi čisto nič bolje počutila, kvečjemu slabše, ker ne da bi bil sam on kreten, ampak bi tut jest iz sebe delala budalo.
Če to ni to, če te tip ne spoštuje, če čustva "izginejo", če karkoli pač že se po moji logiki zadeva konča. Konec in pika. Ne pa, da se greš poj ene igrce kdo bo koga večkrat prevaral in izpadel bolj "đek" ... men se s tem sploh nebi dalo ukvarjat...
Ne, al ne razzmete. Lih berem eno knjigo o zlorabi žensk (ne samo fizično) in lohk povem, da vse kar je opisano not je tut on njej delau. Ona se tega ni zavedala...to je bil njen prvi resni tip in je očitno mislila, da to tko mora bit. Da se "včasih mal grdo obnaša" ... Ja, jst vem, da tega nikol ne bi pustila tipu, in ti tut ne... ona pač je...
In nism mislila tole dobesedno...hvala bgu ker ga je prevarala...to tut ja, ampak bol je blo mišljeno s tem...da hvala bogu, da ga je prevarala, ker je s tem spoznala, kaj pomeni, ko te nekdo celo pohvali, ko ti da tip kompliment, ko se tip do tebe lepo obnaša, ko se tip tebi posveti in ko se ne ceu svet vrti okol tipa in njegovega tiča.
And again: to ni blo, kdo bo koga večkrat prevarau. Ker ona sploh v času zveze ni vedela, da jo je on varau. On se je s tem šele kasneje pohvalil...in ona mu "vrnila nazaj" in rekla, sej jst sm tebe tut... Mu je rekla: vem, da si biu svinja, še zmeri si in boš ostau...si kr mej tisto žensko, pa mene pust pr miru..."
Upam, da je zdj kaj bol jasno...
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Sorry Nia, sam men se to zdi totalno egoisticno. Al si s tipom al pa nisi. Ce ga mas rada in si zalublena vanga, bod z njim, ce pa nisi, ga pa pust in mu dej priloznost, da spozna eno k bo.
- jullia
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2006
legally blonde napisal/-a:Sorry Nia, sam men se to zdi totalno egoisticno. Al si s tipom al pa nisi. Ce ga mas rada in si zalublena vanga, bod z njim, ce pa nisi, ga pa pust in mu dej priloznost, da spozna eno k bo.
Nia, a pa si ti ziher, da res še hočeš bit z njim? a si samo ne upaš končat zveze, ker ne veš, kako bo on to prenesel?
pa btw, zagotovila, da boš čez 2 meseca spet znjim, na noben način ne moreš imet. tudi če on ne bo gledal za drugimi, lahko njega kakšna upeca. ali pa on preprosto spozna, da ga, oprosti ampak je res, jebeš v glavo.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
~NIA~ napisal/-a:nee... js bi rada bla z nim, kr se res supr štekava in ujemava v vseh pogledih..sam mislem da sm se mal naveličala..ampak nebi ga pustila kr vem da ga bo to totalno prizadel, sploh si pa ne predstavlam da nebi bla več z nim.. rada bi sam nekakšno pavzo.. ampak z zagotovilom da bom čez mesc alpa 2 spet z njim.. ma sploh sm čist čudna dvomim da si bo on dubu drugo, kr ni tak tip človeka da bi gledu za drugimi.. kr sva že enkrat prekinla in je tok jokav..da sva po pou ure spet bla skp.. sej sploh neznam razložit kaj čutm
jao jao, dokler ne razčistiš sama pr seb, kaj čutš in kaj hočeš, vlečeš za nos sebe in njega... mislm, pravš da bi bla rada z njemu ampak po drugi strani bi se pa rada znorela... tud če bosta mela odprto vezo, bo to njega przadel... haloo... če pravš, da je že v prvo k sta šla narazn, joku... kaj bo šele zdj, k bo vedu, da si z drugim... al ga pust, al pa bod z njemu... neki vmes pač ne more bit
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
~NIA~ napisal/-a:nee... js bi rada bla z nim, kr se res supr štekava in ujemava v vseh pogledih..sam mislem da sm se mal naveličala..ampak nebi ga pustila kr vem da ga bo to totalno prizadel, sploh si pa ne predstavlam da nebi bla več z nim.. rada bi sam nekakšno pavzo.. ampak z zagotovilom da bom čez mesc alpa 2 spet z njim.. ma sploh sm čist čudna dvomim da si bo on dubu drugo, kr ni tak tip človeka da bi gledu za drugimi.. kr sva že enkrat prekinla in je tok jokav..da sva po pou ure spet bla skp.. sej sploh neznam razložit kaj čutm
ja, tko nekak sm se tut jst počutla, ko sm bila s fantom 2 leti skup...še več v bistvu. In sm ga pustila...kao, da bom razmislila o vsem skp pa to...sam to je en bullshit, ti povem, ker itak nikamr ne prideš s tem razmišljanjem. Jst sm 5 mesceu kao razmišljala, pa nikamr prišla. Zdele sva spet skup.
Tale želja, da se znoriš, nebo kr šla sama od sebe. In tko kt je že ena punca napisala, al ga boš mogla pustit, al pa bit z njim.
Noben, tut on ti nemore zagotovit da bo "čez 2 mesca spet tvoj"...lohk, da spozna drugo, al pa razmisli o vsem, pa si reče: če mi to dela, me nima rada...in te bo doknočno pustiu. Če ga maš res fulll fulll rada, mu rajš tega ne delaj...
Če pa prevladuje tale želja, da se znoriš...bol ga pa rajš pusti...
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ti bom mal pomagala nia....
lej, jst sm bla tud v zlo podobnem položaju kot ti...tam mal pred enim letom najine zveze me je en dan kar malo zvil in naslednji tedn nism čutla do njega čist nič..čist prazno, nobenga občutka, nič, nič...ful mi je presedal, šel na živce, nism hotla sexat...ful me je blo strah vseh teh občutkov...sploh nisem vedla kaj bi..kako naprej..potem
sem že ful razmišljala v tej smeri, da pač brezveze vlečt, če mi ni nič več do njega..in hvala bogu, da sm samo razmišljala...po določenem času, tam po enih 14 dnevih, mi je spet kliknl v srčku in sm ugotovila, da ga neizmerno ljubim in da res ne morem brez njega...ni blo to da sm pač navezana, ampak res prava čustva iz ljubezni...
pol sm pa mal razmišljala in s epoglabljala v najino zvezo, kaj ej šlo narobe, da sem zgubila vse občutke..in ugotovitev je bila pač da je bilo vse preveč monotono in isto kake dva meseca..in sm se pogovorila z njim o tem, pa se je strinju d aje mal zaškripal zarad tega in da se je tud njemu zazdel da se čist nč en dogaja v najini zvezi in da sva te monotonosti oba naveličana...od takrat anprej je bolje..gledava na to (ubistvu imava že v krvi) d ase vedno kej dogaja, pa ne zdej v tem smislu da imava cele urnike natrpane in to, ampak pač d agreva kdaj kam, greva hodit, gre z mano po nakupih, greva sm, greva tja, kartava, igrava človek ne jezi se, monopoli, se samo stiskava cel dan...pač počneva malo več reči kot takrat...in nama ful bolš uspeva v tej smeri...in res se pozna, ker imava en druzga vsakdan še rajši...
tko, da hočm ti povedat d amal razmisli o svojih čustvih in počakaj...pusti pavze, ker lahko vse samo še poslabšajo in če boš prepozno ugotovila kolk ga maš rada, bo pač prepozno..
vse stvari lahko počneš če si z njim...samo poveš, se pogovoriš, da bi rada nevem žurala malo več s kolegicami in je..malo bo godrnjal, ampak bo prebolel...
lej, jst sm bla tud v zlo podobnem položaju kot ti...tam mal pred enim letom najine zveze me je en dan kar malo zvil in naslednji tedn nism čutla do njega čist nič..čist prazno, nobenga občutka, nič, nič...ful mi je presedal, šel na živce, nism hotla sexat...ful me je blo strah vseh teh občutkov...sploh nisem vedla kaj bi..kako naprej..potem
sem že ful razmišljala v tej smeri, da pač brezveze vlečt, če mi ni nič več do njega..in hvala bogu, da sm samo razmišljala...po določenem času, tam po enih 14 dnevih, mi je spet kliknl v srčku in sm ugotovila, da ga neizmerno ljubim in da res ne morem brez njega...ni blo to da sm pač navezana, ampak res prava čustva iz ljubezni...
pol sm pa mal razmišljala in s epoglabljala v najino zvezo, kaj ej šlo narobe, da sem zgubila vse občutke..in ugotovitev je bila pač da je bilo vse preveč monotono in isto kake dva meseca..in sm se pogovorila z njim o tem, pa se je strinju d aje mal zaškripal zarad tega in da se je tud njemu zazdel da se čist nč en dogaja v najini zvezi in da sva te monotonosti oba naveličana...od takrat anprej je bolje..gledava na to (ubistvu imava že v krvi) d ase vedno kej dogaja, pa ne zdej v tem smislu da imava cele urnike natrpane in to, ampak pač d agreva kdaj kam, greva hodit, gre z mano po nakupih, greva sm, greva tja, kartava, igrava človek ne jezi se, monopoli, se samo stiskava cel dan...pač počneva malo več reči kot takrat...in nama ful bolš uspeva v tej smeri...in res se pozna, ker imava en druzga vsakdan še rajši...
tko, da hočm ti povedat d amal razmisli o svojih čustvih in počakaj...pusti pavze, ker lahko vse samo še poslabšajo in če boš prepozno ugotovila kolk ga maš rada, bo pač prepozno..
vse stvari lahko počneš če si z njim...samo poveš, se pogovoriš, da bi rada nevem žurala malo več s kolegicami in je..malo bo godrnjal, ampak bo prebolel...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov