Varanje ali ne (''igranje'' prek telefona)

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali je za vas ''igranje'' prek telefona varanje ali ne?

Da
175
73%
Ne
66
27%
Skupaj glasov : 241

lubiqa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 4. 2006
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a lubiqa » 18. Apr. 2006 18:22

Ja no poglej zdej tole:

1.) imas vezo in sexas z neko osebo zraven- to je definitivno varanje!
2.) imas vezo in t.i. "sexas" preko smsov
a lahka po tvojem mnenju to toleriras na enak nacin kot je primer 1. ?
men se to zdi res mal prehuda obsodba glede na to da ti z nekom sexas in takrat varas, ko pa si pises pa spet varas!? a se ti nezdi?

vsak rad pogleda za lepo zensko na ulici, pa je to varanje? to je isto kot primer z smsi!

LP, LubiQa
lubiqa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a lubiqa » 18. Apr. 2006 18:24

res je da si na nek nacin prevaran ampak varanje pa definitivno to ni!

LP
Uporabniški avatar
Ledenka
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 21. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ledenka » 18. Apr. 2006 18:26

lubiqa napisal/-a:
vsak rad pogleda za lepo zensko na ulici, pa je to varanje? to je isto kot primer z smsi!

Ni isto!
Tisto, ki le pogleda na ulici ne pozna in najverjetneje jo ne bo spoznal in je minimalna možnost, da bo seksal z njo.
Prijateljica s katero si dopisuje, je dosegljiva in se lhako kadarkoli z lahkoto zmeni za realen seks, ker sta očitno oba segreta za to.

Kako ste lahko tako prepričane, da vaš tip nebi hitro iz sms-jev prešel na dejanski seks, saj ga druga tako noro rajca?
Don't worry, be happy!!!
Uporabniški avatar
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 4. 2005
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objavaNapisal/-a Smejkica » 18. Apr. 2006 18:27

Oki, lubiqa a si tuki v tem problemu mišljen ti? Glede na tvoj podpis sklepam ( Preber pravilnik, ne smeš imet barvnega podpisa! ).
No, če si mišljen ti ni čudno, da zagovarjaš, da to ni varanje. Zame definitivno je. Če si ti z nekom v zvezi, se ne morš dopisovat z drugimi pa jih rajcat po smsih. :roll: Res lepa ljubezen ja ...
Razlož mi to: Kako si lahko na nek način prevaran, ampak to ni varanje? Hmmm ...
:?
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
lubiqa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a lubiqa » 18. Apr. 2006 18:31

Ledenka napisal/-a:
lubiqa napisal/-a:
+
Prijateljica s katero si dopisuje, je dosegljiva in se lhako kadarkoli z lahkoto zmeni za realen seks, ker sta očitno oba segreta za to.
+

se ne strinjam! ni zdej fora v tem kdo lahka kaj s kom pa kdo ne! js pravim glede varanja! varanje kot sex kot fizicni stik in varanje kot rajc preko telefona, vsak se zadovoljuje sam! brez fizicnega stika!!!
ne morte oboje dati v isto kos kot varanje!!!

isto je kot ce recimo:

Janez ubije Petra-umor
ali pa
Janez naroci Mateju naj umori Petra-Janez ni kriv umora, je sam sokriv! nima slabe vesti z te strani ker ni on ubil Petra!

potem je to isto al Janez ubije Petra al pa da Matej umori Petra!?!?! je isto? isto je pri primeru z smsi!

js hocem sam dokazat da nemorete metati to v kos kot varanje ker je to prehuda obsodba!!! je prevara ni pa varanje!

LP
lubiqa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a lubiqa » 18. Apr. 2006 18:34

Smejkica hvala za opombo glede podpisa, sem uredil zadevo!

Glede tega da si prevaran pa sm napisu zgoraj ze!

LP
Uporabniški avatar
Ledenka
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 21. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ledenka » 18. Apr. 2006 18:37

To kar si ti razložil glede umorov, ne drži! Tisti, ki naroči nekumo umor, ali plača morilca, je prav tako kriv umora. Ma halo :)

Varanje ni le fizični stik, ampak je tudi mentalno in čustveno, slednje je najhujše.

Nekdo še lahko oprosti en skok čez plot, en seks brezveze. A če se ti partner zaljubi ali čustveno poveže z drugo osebo in te z njo vara, je veliko težje.

Še naprej trdim, da če se rajcata preko sms-ja, se ziher bosta kmalu tudi v živo, ker bo želja le še naraščala.
Don't worry, be happy!!!
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 18. Apr. 2006 18:38

ej lubiqa neki so fantazije k jih mamo vsi v svoji glavi pa jih nobenmu ne povemo. je pa velika razlika, kr je v tem tvojem primeru vse skupi ZELO OSEBNO, jz bi mela isti filing in bi se pocutla prevarano. edin kar bi bla lahk 100% da se nism nalazla prek mojga tipa nobene spolne bolezni, ker ni prislo do kontakta :D

pa un tvoj primer umora... se v slovenskih medijih mamo primere, k so ljudje narocil umor, pa sta na zatozni klopi oba, in dejanski morilec in ta k je to narocil in sta oba na zatozni klopi.
al pa ce gledas ksne filme, nikol se ne sporavljajo na male prodajalce mamil, skoz iscejo une najbl glavne k dejansko stojijo za tem, ceprav si dejansko ne mazejo rok.

pa jz bi velik lazje oprostila en skok cez plot k pa to, da bi zvedla da je moj tip neki casa pisal takele smse, pa se klicu pa se sel ksn phone sex. ne vem, k men je to ful osebno...
lubiqa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a lubiqa » 18. Apr. 2006 18:41

no lej da ti powem zle! je res da si kriv ampak si sokriv nisi kriv direkt kr nisi ti tega storil...

zdej pa da ti powem glede mojega primera!
takrat ko se je men to "zgodil" sma bla skup slab mesec in so nama stvari kazale bol tak tak in itq da takoj mislis da bo to kr neka bedna veza! to sm nardil sam 1x, od takrat naprej tega nism nardil niti 1x vec! moji ni blo vsec da si pisem z kolegicami kot sm si prej, sm nehu! od takrat nama je slo vedn bols in zdej jo res ljubim in mi je vse na svetu! ampak ni fora v tem no!
jao :razz: hehe
lei je res da si prevaran in da je to varanje na nek nacin, s tem se cist strinjam z vami oz. tabo! ampak glej, a lahka ti vrzes v isti kos varanje kot fizicni stik in varanje kot mentalni stik! to js hocem dokazat da je beseda varanje za to mal prehuda obsodba!!! varanje je vsekakor kr si prevaran na nek nacin ampak ne varanje v takem smislu kot varanje kot je sex!!

LP
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 18. Apr. 2006 18:45

hehe lubiqa zame bi blo varanje ze ce bi dal moj ksni drugi lupcka na usta :)

pa lej, ce se je to zgodil enkrat, v primeru k si res obupan al pa misls da to itak ni to, pa si reces, ok se bom se naprej trudu pa bomo vidl, lahko razumem. me pa veseli da sta zdej srecna :)

al pa povej, a bi se pocutu ti prevaranga ce bi zvedu da si je tvoja punca tkole dopisvala z enim drugim? najbrz bi se...

jz bi se pocutla ze mal prevarano, ce bi zvedla da je mojmu ena punca bl vsec k jz... al pa da je v ksni hudi skusnjavi :(
lubiqa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a lubiqa » 18. Apr. 2006 18:49

glej prevaranga itq da bi se pocutu to nism nikol zaniku da nisi prevaran to sm reku da se cist strinjam da si, ampak to to si varan na ta nacin z prevaro, pri sexu pa si varan na nacin varanja=) sam to hocem js povedat, drgac pa ne trdim da to ni varanje, kr je... ampak milejsa "oblika" varanja=)

LP
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 18. Apr. 2006 18:50

ok, JE milejsa oblika varanja :D
lubiqa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a lubiqa » 18. Apr. 2006 18:52

no js sm sam to hotu "dokazat" da ni to varanje kot tisto pravo varanje=) je neka podvrsta varanja=) hehe... lepo da smo oz. sma prsla zadevi do konca=) hehe
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 18. Apr. 2006 18:54

bucka81 napisal/-a:ne vem kak bi to opredelila, ampak po moje bi se to kr hitro končalo :box: :fight: :motz:

ja res je...zame je varanje......in tega nebi pustila :!:
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 18. Apr. 2006 19:57

VARANJE :ritter:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov