Varanje ali ne (''igranje'' prek telefona)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tiana1 - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 3. 2006
glej fora je kle ker vem da me ne vara. pa vem da me ma rd zato tud ustrajam in mu oproščam..sam zdele tole nazaden me je čist vrgl iz tira ker preprost ne morm več tkole. on trdi da ga pč tamala pros za nasvete in ji pč svetuje ker ma probleme gor dol. tist lubk pa sej nevem js tud frenda kdaj v fori pokličem dragi pa to ne pomen čist nč ker je fora. zato sm zdele nekak razceplena na dvoje. če pogledam stvari v taki luči kot jih on predstav se neb smela nč sekerat. ampak če pogledam svari v taki luči kot se slišjo pa bi ga mogla že pred enim letom pustit.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
tiana1 napisal/-a:glej fora je kle ker vem da me ne vara. pa vem da me ma rd zato tud ustrajam in mu oproščam..sam zdele tole nazaden me je čist vrgl iz tira ker preprost ne morm več tkole. on trdi da ga pč tamala pros za nasvete in ji pč svetuje ker ma probleme gor dol. tist lubk pa sej nevem js tud frenda kdaj v fori pokličem dragi pa to ne pomen čist nč ker je fora. zato sm zdele nekak razceplena na dvoje. če pogledam stvari v taki luči kot jih on predstav se neb smela nč sekerat. ampak če pogledam svari v taki luči kot se slišjo pa bi ga mogla že pred enim letom pustit.
Sej vem, sej vem, sem napisala, da tud če ni resnično(fizično) varanje..se tip zelo grdo dela norca iz tebe. Pač maš ti prednost, da te pokliče, ne pa da kao ni signala, uni pa lahko smse piše, k ma tamala kao probleme? Mislm, wtf - "probleme"..in jih gre obešat nekomu, k ji nč ne - like, she has no friends? C'mon..sej lahko da tip nima nobenih namenov z njo, je pa ona zelo zelo nadležna in jz tega ne bi misnla dolg prenašat, na tvojem mestu.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
tiana1 napisal/-a:glej fora je kle ker vem da me ne vara..
tega en moreš vedet!!ne bit tko prepričana v neki..po pravic ti povem, sori, ampak po ojem mnenju te čist zihr vara..itaq da mu ej ena bejba pošiljala slike ko je naga, da izbere kero aj svojmu tipu pošlje..bulšit!pa lubek jo kliče pa kajestvem kaj...draga moja, ne se tolk slepit..spreglej!
-
tiana1 - Komunikatorka
ma sej js sm enkrat tok znorela in sm nardila napako in sm jo poklicala. sicer sm bla čist prjazna ampka sm ji rekla da kje P***a ma možgane da gre mojmu tipu kej tazga poslt in je rekla da je pč nardila napako da je nikol več ne bo. pa da je njej ful žov bla bla, pa da upa da nama ni nardila problema ker je to zadne kar je hotla bla bla. in sm ji js rekla da nej pazi kaj počne da pa da nej začne glavo uporablat. sej pol mi je blo žov ker sm nardila v resnic sam budalo iz sebe sam takrt sm ravnala čist impulzivno pa na konc stem nč dosegla. že od sobote sam o tem mislm , nč ne jem ne spim skor nč...hotla bi se pogovort sam k sploh ne vem kaj nej mu rečm. ve da me mot ona, sam on prav da ne ve zakaj bi mogu zarad mene skenslat nekoga k ga pozna dl k mene pa še posebi ker sploh ne ve zakj js nje ne maram. a res ni očitno?? a sm js res tok zmešana da jo brez razloga ne maram???
-
tiana1 - Komunikatorka
ma sej js tud ne vem več kaj nej. dala sva že tok čez in js sm preprost zmatrana. sej k sva govorila me je ful pogledu pa reku da kao P***a tamala je 14 stara kaj ti pa je-valda vem kaj počnem, pa da če vidm kok je neumn da se zarad ene 14 letnce sekeram. ma sej to ni edina mladoletna frendica k jo ma, pravzaprav jih je kr neki in js res ne vem kaj ma od tega on. a mu tok samozavest napihuje ker ga smrkle za nasvete prosjo al kaj.
-
tiana1 - Komunikatorka
am neki podobnga sva že mela..no js mu nism dala ultimat sam je reku da ji je pč posau mesič..da nej mu neha pisat take mesiče pa to ker je njegova pč znorela. sam je to reku js mu nism nč zatežila. to je blo enkrat po slikah in po tem je trdu da se nista več slišala zdej pa to. in on vztrajno trdi da se sploh ne slišta več sam da je pč sreču njene tm gor in da ji je za foro mesič poslau..da ni nč slabga mislu...in mene pol ful napadu da zakaj morm zarad vsega zapenat, da a res ne sme čist nč več nardit pa da nej mu končno povem kaj loh pa kaj ne počne. ja kako nej mu to rečm..preprost js nism tip človeka k bi enmu kr neki prepovedu..pa vsak približn normaln človk pomoje ve kaj je prov pa kaj ne..
-
tiana1 - Komunikatorka
ma vse to je men že šlo po glav, a on laže, a ona laže a oba. nč več ne vem. trenutno ne vem kje mam glavo. mam trenutke k bi ga kr nekam poslala sam pol spet študeram kaj če res ni nč in bom uničla zvezo k mi tok pomen, pa za kero sva oba misla da nekam pele. sej po en stran si mislm pozna jo od 10 leta. je biu njen mentor pr gasilcih tko da se mi ful ne zdi tak pedofil da bi ga ona kokr kol privlačla. bl se mi zdi da njemu ful paše če ga kdo za nasvete pros k ful pamtn izpade. za to kaj pa njej po glav hod pa nimam pojma.
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
tud js bi ti predlagala en ODKRIT pogovor z njim. Zdi se mi brez veze, da mu uletavaš z nekimi še bolj otročjimi forami kot jih ima on... Čeprav si mu že enkrat povedala kaj te moti, vztrajaj in mu povej še enkrat! Vem, da je v takem primeru res težko, ker njemu zaupaš, dejstva pa kažejo drugače,... Rada bi ti rekla samo to- ZAUPAJ MU! Ker tudi zato sta konec koncev skupej! Povej mu, da mu zaupaš! Da pa mu nikoli nebi oprostila, če bi to zaupanje izdal!
Želim ti veliko sreče! :bussi:
Želim ti veliko sreče! :bussi:
My dreams are my reality...
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Za moje pojme je on en tak mutibarič, da glava peče...jst bi čist popizdila! Če bi mu vajina zveza dost pomenla, tud slučajn ne bi dovolu, da jo ogroža ena 14-letna smrkla! Rab nasvete ja...my ass. A je on psiholog a kaj?! Pa da mu take fotke pošila...džizs krajst ane Pa vrjem, če daš enmu dost jasn vedet, nej ne mori, sigurn ne bo več.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov