Varanje ali ne (''igranje'' prek telefona)

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali je za vas ''igranje'' prek telefona varanje ali ne?

Da
175
73%
Ne
66
27%
Skupaj glasov : 241

Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 28. Jul. 2006 16:52

slamca.... ne, to ni varanje... saj za moje pojme ne.... pač ma eno kolegico, k ji dost zaupa, da ji to lahko govori... ok, mogoče res ni fer od njega do tebe, da ti ni nč povedu o njunih mejlih, ampak to je njegova odločitev... dokler nč nimata, ti res ni treba bit ljubosumna... čeprou vrjamem, da boli :?
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 28. Jul. 2006 19:20

slamca to pomoje ni varanje... sploh tist k se pogovarjata o vajinih prepirih. če bi se ona kej za njim metala bi se pomoje izogibala te teme :wink:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 28. Jul. 2006 19:42

jah kšni si jih dajejo tut kot prijateljske lupčke :wink:
a to punco dobro poznaš?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 28. Jul. 2006 19:47

.....
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 10:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 28. Jul. 2006 19:54

...
Zadnjič spremenil muffin, dne 14. Jan. 2007 22:34, skupaj popravljeno 1 krat.
ellizabeth
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ellizabeth » 28. Jul. 2006 20:03

lojalistka napisal/-a:
jagodka85 napisal/-a:jao, sam men pa res ni jasno, kk si lh v zvezi pa se dol daješ z drugimi.... to je zame varanje, pa čeprou partner ve za to.... ne vem no... pol je bolš bit samski pa se pač daješ dol, s komer hočeš, ne pa tkole... joj no... ne razumem takih ljudi... no ja, obsojam pa tud ne... delajo nj, kar hočjo...

meni je pa kul to. imaš nekoga, ki ga ljubiš, ob tem pa nimaš omejitev glede seksa. je dosti bolj sproščena zveza. verjeli ali ne, ljubezen se celo poglobi. lepo je res. :)

sj vem da ni važno, sam mene vseen zanima kok si stara, da si tko sproščena glede tega?
jst mislm, da če koga ljubiš in on tebe ne rabiš še dodatnega partnerja za seks. če je tip z mano nj bo samo z mano. če mu pa jaz nism dovolj naj pa pove in da pol končaš z njemu. čeprou smo v 21. stoletju ljubezn še vedno obstaja. vedno je in vedno bo. čas tega ne more spremeniti, ker je to čustvo in ne neka materialna stvar. zvestoba je po mojem mnenju nekaj najlepšega.
Zadnjič spremenil ellizabeth, dne 29. Jul. 2006 9:05, skupaj popravljeno 1 krat.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 28. Jul. 2006 20:43

------
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 10:23, skupaj popravljeno 1 krat.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 28. Jul. 2006 20:52

-------------------
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 10:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
drotarka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a drotarka » 29. Jul. 2006 16:53

VARANJE=IZDAJA
resnica umetnosti življenja je v tem, da najdemo čudovito tudi v vsakdanjem
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 29. Jul. 2006 17:22

:biggthumpup:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
pikica83
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a pikica83 » 29. Jul. 2006 17:43

V bistvu neki takšnega kot seks po telefonu, hm... kaj pa vem, bi znorela če bi izvedela da moj lubi to počne. Ja je neke vrste varanja.
Nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi.
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 31. Jul. 2006 16:36

pikica83 napisal/-a:V bistvu neki takšnega kot seks po telefonu, hm... kaj pa vem, bi znorela če bi izvedela da moj lubi to počne. Ja je neke vrste varanja.

to bi tudi js znorela... tudi to je zame varanje :evil:
My dreams are my reality...
lil*a
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a lil*a » 31. Jul. 2006 16:42

ja itq de je to tut varanje..sploh zato kr ti daje občutek de ga ti ne zadovoljiš.. :?
Uporabniški avatar
tiana1
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a tiana1 » 01. Avg. 2006 11:26

js mam pa en ornk problem s fantom in ga ne znam rešt. on že ene par let pozna eno tamalo k je zdej stara 14 let on je pa 24. ona mu večkrat mesiče piše in ga pros za nasvete in to me tud ni tok motl dokler nism enkrat naletela na njegov mesič kjer je neki napisu lubk ja dolg se nisva slišala bla bla. sam pol mi je reku da pč ta lubk (tko tud mene kliče) pomen neki čist druzga kokr pa pomen k mene kliče. in ok sva šla čez. amapk pol sm enkrat pr nemu v mobitelu najdla slike od ene tamale na postli v gatah pa modrcu pa ista tamala še na eni slikci v miniki. in sva se skregala pa je reku da je to ista tamala in da mu je mesič poslala kjer ga je pč prosila za nasvet kero od dveh slikc nej svojmu tipu pošle. pa sm mu tud to oprostila ker mu pč zaupam. sam zdej v soboto je šov na velko in mene ceu dan ni mogu poklicat ker baje ni meu signala in sm mu rekla da hočm vidt če je to res ker mu nism verjela in mi je pokazu mesiče pč poslane in sva najdla mesič k ga je vmes ta dan poslau spet tej tamali in pisal je spet neki "lubk tvoji so pa tle ti pa kr doma al kaj". zdej js res ne vem več kaj nej si mislm on trdi da to ni nč pomenl pa da za brezveze zapenam, pa da ne kapči zakaj js te tamale ne maram. jaooo tok bi mu rada verjela pa mu je nekak ratal da mu ne verjam čist nč več!!!
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 01. Avg. 2006 11:33

tiana1 napisal/-a:js mam pa en ornk problem s fantom in ga ne znam rešt. on že ene par let pozna eno tamalo k je zdej stara 14 let on je pa 24. ona mu večkrat mesiče piše in ga pros za nasvete in to me tud ni tok motl dokler nism enkrat naletela na njegov mesič kjer je neki napisu lubk ja dolg se nisva slišala bla bla. sam pol mi je reku da pč ta lubk (tko tud mene kliče) pomen neki čist druzga kokr pa pomen k mene kliče. in ok sva šla čez. amapk pol sm enkrat pr nemu v mobitelu najdla slike od ene tamale na postli v gatah pa modrcu pa ista tamala še na eni slikci v miniki. in sva se skregala pa je reku da je to ista tamala in da mu je mesič poslala kjer ga je pč prosila za nasvet kero od dveh slikc nej svojmu tipu pošle. pa sm mu tud to oprostila ker mu pč zaupam. sam zdej v soboto je šov na velko in mene ceu dan ni mogu poklicat ker baje ni meu signala in sm mu rekla da hočm vidt če je to res ker mu nism verjela in mi je pokazu mesiče pč poslane in sva najdla mesič k ga je vmes ta dan poslau spet tej tamali in pisal je spet neki "lubk tvoji so pa tle ti pa kr doma al kaj". zdej js res ne vem več kaj nej si mislm on trdi da to ni nč pomenl pa da za brezveze zapenam, pa da ne kapči zakaj js te tamale ne maram. jaooo tok bi mu rada verjela pa mu je nekak ratal da mu ne verjam čist nč več!!!

Sori, sam kaj pa teb (in njemu še posebi) ni jasn?! Sej ni nujno, da je res že sploh kdaj prišlo do fizičnega varanja tle, ampak že samo tole je tako nategovanje, da kr joj!

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov