Varanje ali ne (''igranje'' prek telefona)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 307 prispevkov
• Stran 3 od 21
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21
Naslednja
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Zame samo "igrce" preko telefona niso varanje. Ampak kaj ko je Slovenija majhna država in je težko obdržat stike samo preko telefona. Če so te telefonske "igrce" zelo zanimive, potem lahko kakšnega zamika, da bi prišlo do osebnega stika in bi se potem slej ko prej končalo pri varanja.
(Sem že bila na temu mestu, samo da nisem bila takrat zasedena, moj "dopisovalec" je bil)
(Sem že bila na temu mestu, samo da nisem bila takrat zasedena, moj "dopisovalec" je bil)
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
- chocholate
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 2. 2006
- Kraj: Celje
ANGELgirl...no nevem kk bi se ti počutla če bi to za nekoga k ga maš ful rada zvedla k bi se on sam zagovriu!?
Drgač pa itak to sam za mnenje vprašala...men je to res varanje-varanje brez telesnega stika!!
Drgač pa itak to sam za mnenje vprašala...men je to res varanje-varanje brez telesnega stika!!
Stojim pred oknom, se vrtim...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Jaz še vedno pravim, da je varanje.
Kiss ko si pijan na plesišču se mi zdi velik bolš izgovor kokr takole zavedno rajcanje prek sms-ov. Se mi zdi tole velik bolj intimna zadeva, čeprav ni fizičnega kontakta.
Ne, ne odpustim. Ga brcnem čez prag, da bi se kar kadilo za njim.
VaRaNje! Ne išč izgovorov, mulc mali.
:runterdrueck:
Kiss ko si pijan na plesišču se mi zdi velik bolš izgovor kokr takole zavedno rajcanje prek sms-ov. Se mi zdi tole velik bolj intimna zadeva, čeprav ni fizičnega kontakta.
Ne, ne odpustim. Ga brcnem čez prag, da bi se kar kadilo za njim.
VaRaNje! Ne išč izgovorov, mulc mali.
:runterdrueck:
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
Chocholate narobe si me razumela. Tudi jaz bi živčni zlom doživela, če bi zvedela, da se "moj" z eno preko telefona zajebava. Vendar predvsem zaradi tega, ker ne verjamem, da lahko samo pri netelesnem stiku ostane.
Saj pravim, da sem bila na istem. Z enim tipčkom sva se skoraj pol leta samo zajebavala preko telefona. Ene noči je pa prišlo do tega, da sva se potem tudi dobila. Hvala bogu, da sem imam toliko v glavi, da nisem šla "do konca" z njemu, ker sem šele čez nekaj časa izvedela, da je imel v tistem času baje resno zvezo
Saj pravim, da sem bila na istem. Z enim tipčkom sva se skoraj pol leta samo zajebavala preko telefona. Ene noči je pa prišlo do tega, da sva se potem tudi dobila. Hvala bogu, da sem imam toliko v glavi, da nisem šla "do konca" z njemu, ker sem šele čez nekaj časa izvedela, da je imel v tistem času baje resno zvezo
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
metron - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 12. 2004
- Kraj: LjUbLjAnA
lubiqa napisal/-a:
je prevara ni pa varanje!
lubiqa napisal/-a:men se pa nezdi da je to varanje
1. ni prislo do fizicnega stika!
2. razlika je fizicni stik in t.i. "mentalni" stik
3. da vam dam primer:
povohas kozarec vino pa si zasvojeni alkoholik?
isti primer je tukaj!
LP, LubiQa
Oprosti, sam kljub vsej razumevanju različnih pogledov na življenje, lah sam oči zavijem. Da maš ti partnerja, pa flirtaš z drugim ter se po možnosti po muci drajsaš, je še hujše kot varanje. Če ti fantaziraš o drugih pa si jo sprot šturdlaš, k ti en drug neki govori po mobitelu, ma šamar okol glupe kepe, da to ni varanje. Razlika med fizičnim in mentalnim stikom, če si v zvezi pa eni rečeš d bi fu*u z njo, pol pa to ni varanje. Če bi se kej podobnga men zgodil, bi jo neprevezano z avtom zabil v drevo, da si glavo razčefuka, pol pa reku, sj nisem jz kriv, nisem je ubil, nisem se je niti dotaknu. Sori, sam kej bolj smešnega in neumnega sočasno pa še v lajfu nisem slišal.
-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
metron napisal/-a:Oprosti, sam kljub vsej razumevanju različnih pogledov na življenje, lah sam oči zavijem. Da maš ti partnerja, pa flirtaš z drugim ter se po možnosti po muci drajsaš, je še hujše kot varanje. Če ti fantaziraš o drugih pa si jo sprot šturdlaš, k ti en drug neki govori po mobitelu, ma šamar okol glupe kepe, da to ni varanje. Razlika med fizičnim in mentalnim stikom, če si v zvezi pa eni rečeš d bi fu*u z njo, pol pa to ni varanje. Če bi se kej podobnga men zgodil, bi jo neprevezano z avtom zabil v drevo, da si glavo razčefuka, pol pa reku, sj nisem jz kriv, nisem je ubil, nisem se je niti dotaknu. Sori, sam kej bolj smešnega in neumnega sočasno pa še v lajfu nisem slišal.
se strinjam s temle postom.
men bi se dirket zmešal da zvem da mi tip to dela, konc brez uprašanj!
Prvi neprebran prispevek • 307 prispevkov
• Stran 3 od 21
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov