Varanje ali ne (''igranje'' prek telefona)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- prijateljica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2007
- Kraj: ljubljana
radovedna se podpišem
-
super_shine - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 7. 2007
Jaz bi imela to kar za varanje in bi si vzela k srcu ... ker kaj pa vem, nikol ne bi mogla bit 100%, da gre res samo za sms-e in ne bi mogla razumet, kaj ma drugač od tega
- skorpijoncica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
- Kraj: daleč od metropole
Nekaj casa sem bila rudi jaz tista druga, s katero si je tip, ki ima punco pisal tovrstne smse. Sicer med nama na koncu res ni prišlo do telesnega stika, vendar to zgolj zato, ker ni bilo prave priložnosti. Tako, da to je zagotovo varanje oziroma vsaj njegov začetek. Tega sem se zavedala tedaj in se tudi zdaj in nisem ponosna na to zgodbo...
- tally weijl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 7. 2007
- Kraj: maribor
jaz pa mislim da to ni varanje to je le neka "igra" ki jo igrata , pa dobesdno norčevanje kar je pomoje še hujše kot varanje. tak da tega nebi odobravala, bi kr poslušal
-
MayBell - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 7. 2007
Moje mnenje: to ni izrecno varanje...
Moj Dragi je že tud mel nekaj sličnega..., hm... Jst sem se tud razpizdila. Sva se pol takoj zmenila. Izvedla sem, da ga je tista ženska dobesedno ofirala, čeprav je bila že 5 let v neki vezi. Njega ni mikala ženska, le pasalo mu je, da si ga tudi druge ženske ogledujejo, ne samo jaz... Mal je potreboval za rast svojega egoizma. hehe Seveda me ni prevaral, ker te ženske ni potreboval. Le pravim, malo je predramil najino mirno zvezo.
Moj Dragi je že tud mel nekaj sličnega..., hm... Jst sem se tud razpizdila. Sva se pol takoj zmenila. Izvedla sem, da ga je tista ženska dobesedno ofirala, čeprav je bila že 5 let v neki vezi. Njega ni mikala ženska, le pasalo mu je, da si ga tudi druge ženske ogledujejo, ne samo jaz... Mal je potreboval za rast svojega egoizma. hehe Seveda me ni prevaral, ker te ženske ni potreboval. Le pravim, malo je predramil najino mirno zvezo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov