Varanje ali ne (''igranje'' prek telefona)

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali je za vas ''igranje'' prek telefona varanje ali ne?

Da
175
73%
Ne
66
27%
Skupaj glasov : 241

Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 18. Sep. 2006 8:20

Nia, ne mi zamerit...Ampak to kar ti v temu trenutku želiš je zelo egoistično. Ne moreš od njega pričakovat, da bo mirno gledal kako boš ti z drugimi.Vem, da pride v razmerju do ohladitve čustev, ampak moraš najti rešitev na drug način, ne pa da si z drugimi. Ni pošteno do njega, ne do drugih moških!!!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 18. Sep. 2006 12:45

....
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 17:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 18. Sep. 2006 12:48

NIA pomoje da že neki ni čist tko k more bit, če si želiš bit z drugimi... je pa res, da si še ful mlada. Kaj te tok matrajo drugi? Z drugimi itak ne boš počela nič takega, česar nisi s fantom. Pomoje bi bilo najboljše, če si data s fantom 14 dni pavze, pa da nista z drugimi. Da vidiš, kaj do njega čutiš. Napisala si samo, da se ob njem počutiš varno, nič, da si zaljubljena v njega ali kaj podobnega.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 18. Sep. 2006 12:54

....
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 17:11, skupaj popravljeno 1 krat.
jullia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia » 18. Sep. 2006 20:57

~NIA~ napisal/-a:.. po drug stran bi pa mela resnga tipa, in kot resnga tipa si ne predstavlam nobenga druzga kot tega zdej!

brezveze je bit z nekom samo zato, ker si želiš imet resnega tipa. bodi z nekom, ker si res želiš imet točno njega in nikogar drugega, ali pa bodi raje sama in poišči tistega, ki te bo omrežil tako, da boš pozabila na žvaljenje z drugimi.
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a pjotra » 18. Sep. 2006 21:17

~NIA~ napisal/-a:moooo js pa sploh nawim kwa mi je.. :/
tipu sm predlagala da bi en mesc mela odprto zvezo, pač da bi loh žvalila še z drugimi (nč druzga kot sam žvaljenje) in je biu proti in sm ga tok časa prepričvala da mi je dovolu da loh to počnem, kr me ma pač rad in je reku da mi itak ne more preprečt.. ampak je reku še da on tega nebo počev tud če bom jst..in nj mu usaj povem kdr bom s kom..

to sm pa rekla zato kr.. nevem..js bi se še ful rada znorela, ampak zdej mam res super tipa.. z nim si loh predstavlam da bi bla skp za zmer, sam NE ŠE ZDEJ!.. tko da sploh nevem kaj naridt.. ful sm navezana nanga..sam js bi še mal znorela se.. pa nevem al delam prov al ne? trenutn mam prov tak čudn filing, kr sm ga prsilla v to.. ampak lajfa brez nega si pa ne predstavlam več :/

Navezanost in biti zaljubljen sta dva različna pojma. Jaz bi na mestu tvojega tipa, raje rekla, da me pusti na miru, ker tole je pa too much. Valda da te ma rad in da ti ne more preprečit, ti pa če se misliš žvalit z drugimi in se še znoret, ne bodi tolk sebična, ampak mu raje daj prosto pot. Itak, da ti bo reku da te ma rad, pa da on tega ne bo počel. Samo, poti nazaj ne boš več imela, že zaradi tega, ker si mu to rekla, čeprav mogoče nisi še to v dejanja spravila. Jao jao, punce kam pelje ta svet.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 18. Sep. 2006 22:00

~NIA~ napisal/-a:zdej sm rekla da bi rada pauzo 1 mesc, in je reku da se strinja, kr druge možnosti nima, če se ne strinja pa ve da ga bom pustila čez neki časa..

ok, a mi lh prosm razložiš, kaj nj bi tole pomenil??? če se ne bi strinjou, bi bla ti z njemu še npr. en mesec in pol bi ga pustila???
lej, če hočeš njemu dobr, če ga maš vsaj tolk rada, ga pust... ja, bo trpel... ampak vrjem, da bo bol trpel v tejle zvezi, kokr pa če končata... halooo, kk ti bo sploh še zaupu, kk mu boš dokazala, da ga maš res rada, kk mu boš dokazala po tem mescu pavze, da ti ni več do drugih... dam ti nasvet: ne laž sama seb... to je to...
jz na tvojem mestu ne bi nč komplicirala, ampak bi ga pustila, ker je več kot očitno, da ta tip ni zate, ker če bi bil, pol ne bi hotla pavze (vsaj ne take pavze, da boš srala z drugimi)!!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 18. Sep. 2006 22:55

....
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 17:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 18. Sep. 2006 23:05

joj, nia, ne tok komplicirat (očitno drži, da smo ženske čist preveč zakomplicirane :D ) pa se preprost odloč... ker ne morš prčakvat, da k bo pa teb tega norenja z drugimi, za drugimi dost, da te bo pa on še vedno čakou, da se vrneš k njemu... ker te ne bo... če gresta ne to pavzo, bo sigurno razmišlou, kaj je blo narobe, da sta na pavzi... in bo slej k prej pršu do tega zaklučka, da se delaš samo norca iz njega (čeprou se vrjetno ne... ne vem, ker te pač ne poznam)... še enkrat in zadnjič (ker se nočm ponavlat) ti povem, da se morš odločt al za njega al pa pač za ostale... samo še vedno ne vem, kaj boš mela od tega, če boš mela vsak tedn druzga :?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 18. Sep. 2006 23:25

....
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 17:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 19. Sep. 2006 5:45

Ej NIA, sam ne bit presenečena, če se bo on v tem času ohladil do tebe. ker človeku nihče ne more obljubit, da ga bo čez mesec dni še vedno imel tako rad kot danes. Nikoli ne veš, kaj se lahko zgodi, koga spozna...
In lahko se zgodi, da bo on tisti, ki te bo na koncu odpikal, tebi pa bo potem še prekleto žal, za tvoje obnašanje.
Sori, sam tud tega se morš zavedat, tudi to je ena varianta.

Drgač pa tud jst mislim, da do njega očitno ne čutiš dovolj močnih čustev, morda nisi zrela zanje, če ti mečkanje s tipi kar serijsko (ker so luštni) toliko pomeni.
Pa še enkrat sori, če sm bla mal ostra :wink: , sam tega nekak ne odobravam...
pa sam posvariti sem te hotela, da ne bodi tako 100% v njegovo ljubezen po tej vajini pavzi. Da ti ne bo žal. :?
Uporabniški avatar
tassika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tassika » 19. Sep. 2006 8:38

Tudi jaz se stinjam z Mimi_M, ker ponavadi si par omisli pavzo, da razčisti s svojimi čustvi, kar pomeni, da ne hodi okol z drugimi tipi, se ne mečka z njimi, ampak samo počaka sam s sabo, da ugotovi, ali svojo boljšo polovico pogreša ali ne. Čeprav jaz nikoli nisem uporabljala pavz, ker so se moja čustva že prej ohladila, niti me ni nikoli mikalo, da bi bila z drugimi ko sem bila v vezi. Jaz ti edino lahko svetujem da premisli sama pri sebi in se odloči kaj bi rada. Ali bi bila rada z drugimi se zabavala z njimi in na koncu po možnosti ostala sama, ali bi rada ostala s tvojim fantom, ki te ima rad. Je pa res, da si še mlada in da ni nujno da bost z njim celo življenje.
Saj pravim premisli in se odloči.
Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a La*Perla » 19. Sep. 2006 12:15

NIA, če mene vprašaš, rajše zapri vrata te zveze. Očitno je, da ga nimaš dovolj rada, če te tako zelo mikajo drugi...
:roll:
*Diamonds are forever*
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 20. Sep. 2006 3:27

~NIA~ napisal/-a: pa tud dobivala se bova še zmer usak vikend.. sam spala bova ločeno.. kot frenda pač

Ja kdaj se bos pa te zvalila z drugimi? :rofl: Ali bos najprej z enim, nato pa bos pa sla nazaj k svojemu spat, ali kako? :gruebel:
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
neron
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 8. 2006
Kraj: gorenska-kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a neron » 20. Sep. 2006 4:31

||MuCkAa napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a: pa tud dobivala se bova še zmer usak vikend.. sam spala bova ločeno.. kot frenda pač

Ja kdaj se bos pa te zvalila z drugimi? :rofl: Ali bos najprej z enim, nato pa bos pa sla nazaj k svojemu spat, ali kako? :gruebel:

ta je huda ja povej kako bo me zanima, :lol:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov