Varanje ali ne (''igranje'' prek telefona)

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali je za vas ''igranje'' prek telefona varanje ali ne?

Da
175
73%
Ne
66
27%
Skupaj glasov : 241

Uporabniški avatar
tiana1
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a tiana1 » 01. Avg. 2006 13:06

ma bl k študeram bl sm odločena da morm dt ultimat. druzga mi ne preostane čeprov sovražm to...amapk dons bom pč zvečer rekla al ona izgine iz lifa al jst. js ne morm več tkole ker mam filing da bom znorela s temi mislmi v glav. in če je ona tok bl pomembna k js nej jo pa ma...nikol si nebi misla da mu bom kdaj mogla ukazovat ker se mi je to zmer zdel neumno sam sej kaj nej pa. tok cajt sva že skp tko da bom dala še eno možnost nama ker ja on je biu tisti en skermu sm se vidla za ceu življenje in dons bo on pč odloču če je to res al ne.
Uporabniški avatar
frigga
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 12. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a frigga » 01. Avg. 2006 13:25

Mislim, punce...a sam mene skrbi to, da je ona stara šele 14, on pa že krepko polnoleten...in ne morem rečt drugega kot to, da je tip idiot, ker sploh pada na fore ene pubertetne najstnice, ki ji verjetno neizmerno godi, da ji en 10 let starejši tip posveča pozornost. Če bi mel on kej pameti v glavi, bi se usedel z njo za mizo (pa nč škode ne bi blo, če bi bila tud ti, tiana, zraven) in ji lepo povedal, da si naj pač najde prijatelje, ki so na njenem intelektualnem in mentalnem nivoju. Če pa tud njemu paše družba mladoletnic, potem pa...jst sploh ne bi nč razmišljala, sam šla bi!
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 01. Avg. 2006 13:27

Ja probi, pa boš vidla, kaj bo reku. Ne vem no...če vid, da te to boli in da te s tem prizadane, pa to še kr počne?!? Kaj mu več pomen?! Nej se odloč. Ena stvar je, če bi ti res za brezveze zganjala cirkus, ampak mislm, da maš utemeljene sume...jst to tko vidm.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 01. Avg. 2006 13:32

frigga napisal/-a:Mislim, punce...a sam mene skrbi to, da je ona stara šele 14, on pa že krepko polnoleten...in ne morem rečt drugega kot to, da je tip idiot, ker sploh pada na fore ene pubertetne najstnice, ki ji verjetno neizmerno godi, da ji en 10 let starejši tip posveča pozornost. Če bi mel on kej pameti v glavi, bi se usedel z njo za mizo (pa nč škode ne bi blo, če bi bila tud ti, tiana, zraven) in ji lepo povedal, da si naj pač najde prijatelje, ki so na njenem intelektualnem in mentalnem nivoju. Če pa tud njemu paše družba mladoletnic, potem pa...jst sploh ne bi nč razmišljala, sam šla bi!

Tako zelo prav imaš.
Ampak žal poznamo tud take, ja, ki jim nenormalno preveč paše pozornosti velik mlajših punc in si s tem bildajo ego. Sori, kolk si star? :roll: Enostavno, naj ji tip, če ji že skoz tko pomaga in svetuje, naj svetuje še to, da naj si najde ljudi na svojem nivoju, v svoji bližini ..
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 01. Avg. 2006 14:03

-----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 10:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
tiana1
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a tiana1 » 01. Avg. 2006 14:14

zdele gruntam kaj nej mu rečm in sploh ne vem kako nej spet to začnem. ker on misle da sva v soboto vse obdelala sva dve ure debaterala in že vidm da sam če bom začela temo bo spet obračanje z očmi, pa kaj spet. v soboto mi je reku da če mam js željo da bi ga zgubila..da se tko obanašam s tem svojim teženjem. ma sej se sama seb neumna zdim ker že vidm kaj bo reku in js v seb vse vem kaj bi mu rekla sam pol k je treba reč..kr nevem me tok strah rata da ga bom zgubila da se ponavad sam cmerat začnem in mu pol vse oprostim sam da me neb več tko bolel. sam pol k vse mine, k mine par urc pa vidm da sm nardila napako ker nism vztrajala. in zdej to že par dni ugotavlam in zberam pogum da bi se soočla.
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 01. Avg. 2006 14:22

tiana1 napisal/-a:spet obračanje z očmi, pa kaj spet. v soboto mi je reku da če mam js željo da bi ga zgubila..da se tko obanašam s tem svojim teženjem.

nisi neumna, ne težiš in edino pravilno, da se hočeš pogovoriti z njim! če tega ne bo hotel razumeti.... pol pa res nevem...

sej te razumem, da je najtežje začeti! pač mu zvečer rečeš, da ti določene stvari še vedno ne dajo miru in da bi rada zadevo rešla do konca in imela mir pred teboj! če ti bo spet iletel s tako- BI ME RADA ZGUBLA, mu reci, NE, ravno zato, pa to delam, da se želim pogovoriti! Povej mu pač, da si mu do zdej zaupala, ampak da te začenja čedalje bolj skrbeti da ti laže, da se druži z 10let mlajšim dekletom, ki je povrhu vsega stara šele 14!!!!

Draga moja, če se pač ne bo želel pogovorit.. js mislim, da z njim nimaš kej iskat... vem da ga ljubiš! Ampak sej nočeš živet z nekom, ki mu ni do pogovora??
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
tiana1
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a tiana1 » 01. Avg. 2006 14:30

ma sej ja sva že mela debate glede tega da je 14 stara. amapk on pč trdi da je tamala zrela za svoja leta (ja seveda), pa da pč se je zatekla knjemu ker mu pč zaupa, je biu mentor njen bla bla in jo baje doma noben ne opaz pa take. in da pč kaj nej nardi če ga pros za nasvet...sam da sej je zarad mene baje nehu..pa tud je reku da bi zarad mene še velik naredu sam da sploh ne ve kaj hočem od njega. js res ne vem a mu morm vse narisat..a ne more pč normalno dojet da ne počni tega kar vidš da me boli!!!!!!!!!!! a ne vid da če sva mela že tok debat od nje da preprost skensli jo!!! zakj mu morm js to povedat???
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 01. Avg. 2006 14:34

nekateri moški so pač taki, da rabijo ogromno časa da kej dojamejo! in tvoj je najbrž eden izmed njih... ampak veš kaj... BOLI TE! če ti je do njega(kar verjamem da ti JE) potem VZTRAJAJ!!!!
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
Claudia22
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 12. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Claudia22 » 01. Avg. 2006 20:22

Mislim, da je to vseeno varanje, in sicer varanje v mislih. Ja, saj vem, vsi včasih sanjarimo o kom drugem, četudi smo vezani, vendar to ni isto, kajti tukaj gre očitno za umazana "igrice" preko telefona, katere pa se lahko gre tudi z mano. :D

Lp,

K.
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 01. Avg. 2006 21:47

na
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Dec. 2010 19:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 01. Avg. 2006 23:54

~NIA~ napisal/-a:najbolš da si najdeš tipa s kerim si boš pisala.. pa reč da si pač njega posikala za pomoč, kr tvoj tip ma pač preveč skrbi z tamalo da bi ga še ti obremenjevala..
bomo vidl kj bo pol reku..

To dejansko sploh ni tolk slaba ideja.. ;)
Uporabniški avatar
tiana1
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a tiana1 » 02. Avg. 2006 8:09

od pogovora ni blo še nč :( pou urce sva bla skp in predn sm js pogum zbrala je piskala tista nadležna stvar od pozivnika :x ma sej bi mu velik stvari najraj rekla..ampak sploh ne vem s čim začet...bomo vidl najbol se je prepustit pol pa bo kar bo...
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 02. Avg. 2006 9:24

tiana postav ga pred dejstvo... al da se pogovorita al pa pač gresta narazn... če te ma tok rd, se bo s tabo dol usedu pa se bosta pogovorila... ne vem no, tko bi jz nardila
Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 7. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 02. Avg. 2006 21:11

Men je pa tok bedn guvort ti, tko kt ostale punce, da ga postau pred ultimat pa če je treba pust......sam, k majo čis prou....sam k vem kko se počutš u takih trenutkih.... :roll:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov