Vajina potovanja

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a IloveCoffee » 16. Avg. 2010 1:04

delusional, dej začni mal sivo razmišljat, ne samo črno-belo, ti ne bo škodilo.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 16. Avg. 2010 1:05

točno to. je izvedela vse kar rabi vedet in se lahko sama odloči, ali se bo zapletala s tem tipom ali ne.

meni je že kar nekaj tipov povedalo na prvem ali drugem zmenku, da imajo za sabo nekajletno zvezo in da sedaj ne iščejo obveznosti. da bi radi pač samo sexali.
nekateri tega ne povejo direkt, ampak se to takoj opazi in lahko še vprašaš za potrditev.

če ženska išče zvezo, se potem izogne takim tipom. mogoče kaka vseeno proba pri takem tipu kaj dosečt in ima v glavi, da ga bo sčasoma obrnila in da se bo preko sexa navezal, ampak si je sama kriva, če se zaljubi, ker ji je tip jasno povedal na začetku.
taki tipi si običajno potem dobijo enake sebi ali poročene, kot sem že rekla.

že več tipov mi je reklo, da je vse odvisno od tega kaj si oni dajo v glavo ko spoznajo neko žensko in ne od ženske same.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 16. Avg. 2010 1:11

delusional napisal/-a:meni je že kar nekaj tipov povedalo na prvem ali drugem zmenku, da imajo za sabo nekajletno zvezo in da sedaj ne iščejo obveznosti. da bi radi pač samo sexali.

S koliko starimi pa imaš opravka? Kje jih pa spoznavaš?
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 16. Avg. 2010 1:12

različno so bili stari. od 23 do 30 let recimo.

kje jih spoznavam? na žurih, na netu.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 16. Avg. 2010 1:19

Začni se ukvarjat s čim, s čimer se ukvarjajo predvsem moški. Kaj takega, kjer je žensk 5x ali 10x manj. V takih okoljih ponavadi puncam ni problem najdit tipa. :)

(Zakaj se ne držim lastnega nasveta? Hmm. Moral bi odpreti studio za jogo... :D )
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 16. Avg. 2010 1:20

jogo?
kaj naprimer?
fitnes?
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 16. Avg. 2010 1:26

delusional napisal/-a:jogo?
kaj naprimer?
fitnes?

Štos. V enem filmu sem videl foro, kjer je privlačen tip bil inštruktor joge, in je valda vsak teden spal z drugo "učenko". :)

Fitnes? Neko obliko športa se mi zdi pomembno prakticirat tako ali tako, zaradi počutja, postave in zdravja. Če koga spoznaš, je sekundarno. Na fitnesu nisem niti ziher, če je to ful uspešno, ker gre za individualno aktivnost. Meni so sicer punce na fitnesu všeč, ampak jih pretežno ne ogovarjam, ker se mi zdi, da bi jih motilo. Mogoče če ti ogovoriš koga... Sam bi bil kot moški vesel tega.

Ne ne, v mislih sem imel bolj take stvari, ki so tako zelo moške, da verjetno niti ne pomisliš nanje. Računalniške igre, recimo (kjer se igralci srečajo). Avtomobili (s forumi in srečanji). Znanstvena fantastika. Mensa srečanja. Take sorte.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 16. Avg. 2010 1:30

Moje oči niso za večurno buljenje v računalnik.

avtomobili... :roll: ena kolegica si je naprimer umislila motor,ker ne more dobit tipa, sam mislim da je sedaj še na slabšem...
večino namreč ne privlačijo motoristke.
ne vem kolk je dobro se ukvarjat z "moškimi" stvarmi. meni se zdi da to ne pali.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 16. Avg. 2010 1:34

delusional napisal/-a:ne vem kolk je dobro se ukvarjat z "moškimi" stvarmi. meni se zdi da to ne pali.

Pali, če te zares zanimajo. Prijetno s koristnim. Nima smisla po sili se lotevat nečesa, kar te ne veseli. Če te pa veseli, pa npr. par mesecev aktivno igraš Travian, pa če imaš srečo prideš v eno dobro alianso, in organizira aliansa piknik... Poznam pare, ki so se spoznali na tak način.
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a IloveCoffee » 16. Avg. 2010 9:45

Jaz mislim, da se moraš ti predvsem mal nakulirat - čeprav ne vem a si tut v RL tako našpičena al je to samo ekstrovertiranje na forumu. Tut če boš prišla v fitnes, na avtomobilistični sejem, ali ZF združenje nekih nerdov - ti bo najbolj zanimiv lih nebodigatreba nek "razočaran jebač", kokr ti praviš.

Za druge fante ne vem oz. bi rekel da se marsikdo počuti ogroženega, ampak men so "tom-boy" bejbe hude ful. Lih zdej spoznavam eno punco k je strojnica in je res refreshing govorit o raznih strojno/tehničnih zadevah (pa nisem iz tega foha), obožuje motorje, avte, in ni še ena družboslovka iz ekonomije/prava/FDV... take bejbe so po mojih izkušnjah tut ful bol nakulirane (mal bol moško razmišlajo I guess - čeprou tak moraš enostavno bit - šraufat motorje s fotrom v delavnici, ko si mejhna namest bit v roza oblečena in se igrat z barbikami, če karikiram).

Kar se motoristke tiče, meni je to hot. Pa kaj če ni večini všeč? Sklepam, da ni na silo začela vozit motorja (je bla to vsaj dolgoletna želja) in bo všeč pol fantu, ki je tut v tej sceni.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 16. Avg. 2010 9:51

A ni tema o potovanjih s partnerjem? Lahko pa delusional odpre eno temo posebno zase in za svoje probleme :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 16. Avg. 2010 12:57

*mala* napisal/-a:A ni tema o potovanjih s partnerjem? Lahko pa delusional odpre eno temo posebno zase in za svoje probleme :wink:

Glede na to, da je odprla temo, in glede na razviden namen, to dvoje ni zlahka razločljivo. :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov