Vajina potovanja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Horus
Uživajte še naprej
Lep pozdrav od Horusa 

Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:36, skupaj popravljeno 1 krat.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Barcelona je najs, ja. Fino vzdušje, tudi življenje tam je prijetno.
Nismo loaded, mela sem v rani mladosti srečo. Moj nono je kapetan....tako sem bla še počitnic na ladji deležna.
Drugače se pa trudim čim bolj low-budget potovat. Razne delavnice, ki so subvencionirane, couch surfanje ali spanje pri znancih,....pa nekako spraskam za par tripov, festivalov in ene malo bolj resne počitnice na leto.
Delam pa itak skozi. Tistih 500€, ki jih js v tednu ali dveh počitnic zabijem, pa že nekako zberem.
Nismo loaded, mela sem v rani mladosti srečo. Moj nono je kapetan....tako sem bla še počitnic na ladji deležna.
Drugače se pa trudim čim bolj low-budget potovat. Razne delavnice, ki so subvencionirane, couch surfanje ali spanje pri znancih,....pa nekako spraskam za par tripov, festivalov in ene malo bolj resne počitnice na leto.
Delam pa itak skozi. Tistih 500€, ki jih js v tednu ali dveh počitnic zabijem, pa že nekako zberem.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Horus napisal/-a:Glede sexa pa - sex je z vsako osebo drugačen, Lizbona bo pa ista, pa če bom tam z Jožico ali z Micko.
Glede sexa se strinjam, glede Lizbone (ali kakega drugega mesta) pa se lih ne strinjam s tabo H....namrec pomoje lahko mesto dojemas na razlicne nacine oz. ce gres v Lizbono npr. s starsi, bo vtis verjetno drugacen, kot ce to isto mesto obisces s prijatelji ali partnerjem.
Tako da je lahko tudi dojemnaje mesta z vsako osebo drugacno...
Horus napisal/-a:Logično je tudi, da ko enkrat vidiš dovoljšen del sveta, ti več ni tako zanimivo potovati.
Se strinjam. od marsikoga, ki je v preteklosti veliko prepotoval, sedaj pravi, da mu ni vec toliko do tega.
Horus napisal/-a:In če bi vedel to glede vsakodnevnega sexa z bivšim, z mano pa bi le vzdrževala ljubi mir, bi se (in jo) raje vprašal, kaj je un počel tako drugače od mene, da je z njim hotela sexati toliko več kot z mano![]()

Ceprav se vedno ne vem, koji k***c ma folk zdajsnjemu partnerju za razlagat o sexu z bivsimi.....to je men kr neki. Razen seveda ce hoce zdajsnja bejba oz. tip to vedet. Pa se vedno...

- Horus
Uživajte še naprej
Lep pozdrav od Horusa 

-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
kako stran, dve nazaj je bilo govora o tem kako se eni hvalijo da so bili v turčiji, a tam so cele dneve ležali.
meni osebno je velika razlika ali grem jaz potovat ali dopustovat. potovala sem vedno čimbolj poceni kar se je dalo+ čimveč videt kar se da. smo presedali vlake, smo lovili letala, smo jedli tudi po tri dni le v mkdonaldsu, si kuhali špagete po hostlih, nosili čike s sabo (odvisno od države), prečesali pol evrope za minimalno keša, in se imeli fantastično. smo šli pa vsako leto nekam, že odkar sem bila 2. letnik srednje.
morje, je pa druga pesem. mislim, saj gledaš na ceno apartmaja/hotela... ampak da bi tam šparala in nebi upala it magari 5krat na dan na pivo, če tako nanese, da ne bi šla na školjke, ...? pa če tam en cel dan ležim pa berem zolaja pa kaj? pa če cel dan sedim v kafiču, pa kaj? in bo pol en imel za povedat kaka lenuha sem. pa naj. ker sem na dopustu! drugač sem rajši doma pod drevesom pa grem pod tuš ko mi je vroče.
(in ja punce, ne sexat samo prvi mesec vsak dan
)
meni osebno je velika razlika ali grem jaz potovat ali dopustovat. potovala sem vedno čimbolj poceni kar se je dalo+ čimveč videt kar se da. smo presedali vlake, smo lovili letala, smo jedli tudi po tri dni le v mkdonaldsu, si kuhali špagete po hostlih, nosili čike s sabo (odvisno od države), prečesali pol evrope za minimalno keša, in se imeli fantastično. smo šli pa vsako leto nekam, že odkar sem bila 2. letnik srednje.
morje, je pa druga pesem. mislim, saj gledaš na ceno apartmaja/hotela... ampak da bi tam šparala in nebi upala it magari 5krat na dan na pivo, če tako nanese, da ne bi šla na školjke, ...? pa če tam en cel dan ležim pa berem zolaja pa kaj? pa če cel dan sedim v kafiču, pa kaj? in bo pol en imel za povedat kaka lenuha sem. pa naj. ker sem na dopustu! drugač sem rajši doma pod drevesom pa grem pod tuš ko mi je vroče.
(in ja punce, ne sexat samo prvi mesec vsak dan

sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- Horus
Uživajte še naprej
Lep pozdrav od Horusa 

-
shania - Debatorica
- Na forumu od: 3. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana
Tananda napisal/-a:Vse še pred 20. letom in z bivšim, tako da so skor vse slike zdaj neuporabne...
Slike so ja zato, da se spomniš, kje si bil, s kom si bil, kakšen si bil, kako si se tam imel. Skratka slike so za spomin, na ponavadi lepe trenutke, ne razumem kako so lahko neuporabne.
Ful rada spoznavam in odkrivam nove kraje in s sedanjim, sem videla že marsikaj. Nekaj mest v naših sosednjih državah, Italiji, Hrvaški, Avstriji in Na Madržarskem. Nekaj znamenitosti in morje v Turčiji, Tuniziji in Egiptu. Čudovito naravo v Grčiji, Franciji in Španiji. In meni najljubši London.

Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
V času ko sem bla študentka sem kar precej potovala, vse razen enega potovanja v ZDA (s faksom) sem šla z zdajšnjim. Poleg Evrope (Barcelona, Madrid, London, Istanbul, Grčija itd.) sva potovala v Kambodžo, Indijo, Indonezijo, Singapur, Tanzanijo, Sejšele, Egipt in ZDA. Imela sem fajn študentsko delo, štipendijo in še od domačih sem nekaj dobivala ker nisem več živela doma, tko da se je dalo.
Obema potovanja ful pomenijo in sva vsaj 1x na leto mogla it kam dlje. Komaj čakava da bo mali malo starejši in bomo spet kam šli, ni šans, da bi se tega naveličala
Obema potovanja ful pomenijo in sva vsaj 1x na leto mogla it kam dlje. Komaj čakava da bo mali malo starejši in bomo spet kam šli, ni šans, da bi se tega naveličala

Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
jst sm upam da ne bosta končala. ker srečat tipa, ki je tolk doživel z eno bivšo in pol valda noče še ene resne zveze, je grozno.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^juhu, tebe skrbi za potencialno naslednjo punco, namesto da bi njima privoščila vso srečo sveta?
Kje jz to živim..

- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
purple_rain napisal/-a:^^juhu, tebe skrbi za potencialno naslednjo punco, namesto da bi njima privoščila vso srečo sveta?Kje jz to živim..

Razen tega niti ni res... Vsaj zame ne. Če si človek, ki mu ustreza resna zveza, potem ti ustreza resna zveza. Če bi se z ženo enkrat razšla, ne vidim razloga, da ne bi spet imel takšne zveze, če bi kdaj spoznal kakšno res pravo.
Ampak ko imaš enkrat zares uspešno razmerje, veš, da je pravih zate zelo malo, kriterije imaš visoke, potrebe so pa vseeno tu. Ne vidim razloga, da bi vsem tistim vmes razlagal, da se pač ne ujamem z njimi tako dobro... Natveziš jim pač nekaj o tem, da nisi za resno zvezo - saj ni treba na glas povedat, da za resno zvezo z njimi - in se izogneš težavam.
Da odgovorim na izhodiščno temo...
Z ženo sva začela leta 2004 in v nekaj mesecih je sledilo potovanje v London. V letu za tem sva šla skupaj v New York, Washington, in na Japonsko. Po Evropi sva obiskala Nemčijo, Nizozemsko, Italijo, in še enkrat Anglijo. Šla sva tudi na dve potovanji na Karibe. Nato sva se poročila in na Karibe preselila, in odtlej sva na enem potovanju obiskala Seattle, na še enem Kalifornijo, Nevado, Arizono, Colorado. Vsako leto greva za več tednov v Las Vegas; večkrat sva bila na Floridi, letos sva bila en mesec v Chicagu. Vsako leto se tudi za nekaj tednov ali več vrneva na obisk v Slovenijo, kjer sva sedaj.
S punco pred tem, okoli leta 2000, sva bila skupaj kakšno leto in pol in sva obiskala Hrvaško, Romunijo, Nemčijo, Egipt, ZDA.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
floribunda napisal/-a:treba najprej videt kakšen vajb majo, preden se preselim
Naj te ne zavede. Če bi sklepal po prvem potovanju leta 2002, bi hotel živeti v San Franciscu. Tam sem bil novembra in zdelo se mi je super.
Na drugem potovanju sem bil tam avgusta in ugotovil, da je vreme enako, kot novembra. Ne grem več.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]