Vajina potovanja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Horus
Uživajte še naprej
Lep pozdrav od Horusa 

Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:35, skupaj popravljeno 1 krat.
- meli241177
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2010
Midva pa sva bila samo na Hrvaškem in nikjer drugje (šoping v Avstriji ne štejem). Z bivšim enako. Hvala bogu, da se v tem ujemava. Da nima en ful želje potovat, drugi pa ne. Mogoče bova kdaj še kam drugam šla, trenutno nama Slovenija in Hrvaška zadoščata.
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
delusional napisal/-a:v bistvu sm ljubosumna, k mi tipi razlagajo, k so bli v vezi s kako punco, pa sta bla v tuniziji, egiptu - tam je bil prakitčno že vsak par. samo jaz sem mela tako bednega tipa, da sem videla z njim samo Hrvaško.
Ti se pa res cel čas samo pritožuješ nad temi tvojimi ubogimi tipi, kot da so samo neki stroji narejeni za zadovoljitev tvojih želja.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Horus napisal/-a:miikena napisal/-a:Če pa človek neki nabija, kolk rad potuje & kako bi rad svašta od sveta vidu, zgolj da bi naredu nek vtis (al kdo-bi-vedu-zakaj), na koncu se pa izkaže, da se mu dlje od Splita ne da peljat, je blo pa to pač neko brezvezno pretvarjanje. In ako je bla to ena od lastnosti, na katero si se na začetku zapalil, pa se pol izkaže za totaln fejk, more bit res bedno.
Če se ženska kaže ful horny, po par mesecih pa jo vse mine, je to ravno tako pretvarjanje. V bistvu še slabše. Potovanja koštajo dinar, sex pa je zastonj.
In tudi jaz rad potujem in bi rad svašta od sveta vidu. To pa ne pomeni, da bom samo zaradi ženske kar naenkrat začel ful potovati. Vse ob svojem času. Uni, ki so pa dali pol sveta že skoz, pa še toliko bolj imajo pravico rečt, da se jim preprosto več ne da. In tu ni nobenega pretvarjanja ampak kera prva pride, prva potuje, in če si zamudila, si pač zamudila.
po tvoji teoriji: tisti ki je bil prvi je pač sexal, naslednji pa lahko samo gledajo in si ga zraven mečejo na roke..jebiga, so pač zamudili

ampak, če nadaljujem s tvojo primerjavo, jaz sem tudi drugemu, tretjemu in vsem naslednjim enako "dostopna" za sex, če ne še bolj, in se še zraven trudim, da bi bilo kaj boljše, novo ipd. (pa čeprav sem z bivšim že probala iste stvari)
(ignorirajte totalno neumestno primerjavo potovanj in sexa)
Houd de wereld tegen
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Če se navežem še na tisto primerjavo s seksom. Logično je, da so prvi tedni bolj medeni, kot je zveza po 10ih letih.
Ampak, če bi vedel, da je punca s svojim bivšim seksala vsakodnevno, na najrazličnejših lokacijah,... s teboj pa v seks "privoli" enkrat tedensko zaradi ljubega miru, ti pa to najbrž ne bi bilo najbolj všeč.
Ampak, če bi vedel, da je punca s svojim bivšim seksala vsakodnevno, na najrazličnejših lokacijah,... s teboj pa v seks "privoli" enkrat tedensko zaradi ljubega miru, ti pa to najbrž ne bi bilo najbolj všeč.
- Horus
Uživajte še naprej
Lep pozdrav od Horusa 

Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:36, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
Uživajte še naprej
Lep pozdrav od Horusa 

- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
hehe.
horus je bil na češkem in poljskem in to je to
js sm obdelala že celo JV azijo in precej evrope in si ne bi niti drznila rečt, da je karkoli nezanimivo ali, da mi je potovanj dovolj.
ali je da je neko mesto isto, ne glede na to s kom si tam.
4krat sem bla v singapurju, vsakič z istimi ljudmi in vsakič sem ga doživela drugače. isto si upm trditi tudi za nekatera druga mesta.
zapečkar
horus je bil na češkem in poljskem in to je to

js sm obdelala že celo JV azijo in precej evrope in si ne bi niti drznila rečt, da je karkoli nezanimivo ali, da mi je potovanj dovolj.
ali je da je neko mesto isto, ne glede na to s kom si tam.
4krat sem bla v singapurju, vsakič z istimi ljudmi in vsakič sem ga doživela drugače. isto si upm trditi tudi za nekatera druga mesta.
zapečkar

- Horus
Uživajte še naprej
Lep pozdrav od Horusa 

- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
pa dobro, js nisem bla na baliju in indoneziji.
japonska, tajvan, južna korea, kitajska, honkong, singapur, indija.
afrike me pa ne vleče kej preveč.
naslednji cilj je vsa evropska mesta, ki so vredna ogleda. z opcijo naselitve va kakem izmed njih za par let. treba najprej videt kakšen vajb majo, preden se preselim
japonska, tajvan, južna korea, kitajska, honkong, singapur, indija.
afrike me pa ne vleče kej preveč.
naslednji cilj je vsa evropska mesta, ki so vredna ogleda. z opcijo naselitve va kakem izmed njih za par let. treba najprej videt kakšen vajb majo, preden se preselim

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]