Vajina potovanja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Barbie, znamenitosti lahko vidim na internetu ali v knjigah, zato mi je dost neumno slikat stavbe. Sama sebe pa lahko vidim v ogledalu kadarkoli. Slike mi služijo kot spomin na nekoga in včasih je ta spomin zame pač neuporaben. Tvoj nasvet (dobronameren ali sarkastičen, težko razberem) bo mogoče prišel prav komu drugemu.
In da me ne bo kdo obtožil še OT-ja - prej sem pozabila omeniti še skupen ogled Budimpešte.

In da me ne bo kdo obtožil še OT-ja - prej sem pozabila omeniti še skupen ogled Budimpešte.

Because I can.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Horus napisal/-a:***Ally*** napisal/-a:zdaj mam pa spet takega ko je z bivšo ful lazil okoli in tud v US, a zdaj si pa ne našparain je valda to skoz izvor prepira med nama..bo treba rešit, drugače ne bo dobro
Ljubosumje je ful grda reč a veš.
Ne gre za ljubosumje (ali pač?) ampak za izkrivljanje svojih lastnosti: ko sva se spoznala mi je povedal, kje vse je bil oziroma sta bila, iz česar sem sklepala da rad potuje in da mu ni problem dat keš za potovanja. Ker je zdaj to drugače, kljub temu da se druge okoliščine niso spremenile, predvidevam, da mu več ni do tega (ali mu preprosto ni do tega z mano). Tud sem mu dala vedet, da mam jaz namen potovat, dokler nimam družine (saj tud pol, ampak itak je malo težje) in je deloval ful za, potem pa kao nikoli ni primeren čas, ni keša, ni tistega, ni onega, pred mano je bilo vse ostalo isto, pa je šlo skozi..kaj si naj pol mislim

Houd de wereld tegen
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Toskana, Balkantrip, Hrvaška in Avstrija nekajkrat, Praga, Tunizija, Turčija, Izrael, Jordanija, Sirija. Pa verjetno še kaj.
Ally, jaz sem na tvoji strani, ker bi se tudi počutila zavedeno, če bi se tip na začetku predstavil kot popotnik, potem pa ne bi nikamor šla.
Ally, jaz sem na tvoji strani, ker bi se tudi počutila zavedeno, če bi se tip na začetku predstavil kot popotnik, potem pa ne bi nikamor šla.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Z bivšim bivšim sva hodla na tedensko smučanje (Francija, Bohinj, Golte) in na krajše izlete in kampiranja (Kolpa, Bohinj) ker sva bila še mlada.
Z bivšim sva bla na kakem festivalu (Graz, Dunaj) in na enotedenskih počitnicah v Barceloni. Medtem sem bila js sama 2 tedna na Slovaškem in naslednje leto še 2 tedna v Romuniji. On ni bil (razen nekih vikend izletov s frendi v Bohinju) nikjer. Pa v Benetkah ene dvakrat.
Trenutna simpatija je kr dojemljiva za razna potepanja. V zadnje pol leta druženja sva obredla par festivalov v okoliških državah (Graz, Zagreb, Rijeka) in si privoščila še vikend dopust na Krku. Planov je še dosti.
Drugače pa tudi sama/ s frendicmi rada hodim naokoli, tako da sploh strahu, da bi kake počitnice zamudila, ker se tipu nekam ne da.
Z bivšim sva bla na kakem festivalu (Graz, Dunaj) in na enotedenskih počitnicah v Barceloni. Medtem sem bila js sama 2 tedna na Slovaškem in naslednje leto še 2 tedna v Romuniji. On ni bil (razen nekih vikend izletov s frendi v Bohinju) nikjer. Pa v Benetkah ene dvakrat.
Trenutna simpatija je kr dojemljiva za razna potepanja. V zadnje pol leta druženja sva obredla par festivalov v okoliških državah (Graz, Zagreb, Rijeka) in si privoščila še vikend dopust na Krku. Planov je še dosti.
Drugače pa tudi sama/ s frendicmi rada hodim naokoli, tako da sploh strahu, da bi kake počitnice zamudila, ker se tipu nekam ne da.
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
***Ally*** napisal/-a:Horus napisal/-a:***Ally*** napisal/-a:zdaj mam pa spet takega ko je z bivšo ful lazil okoli in tud v US, a zdaj si pa ne našparain je valda to skoz izvor prepira med nama..bo treba rešit, drugače ne bo dobro
Ne gre za ljubosumje (ali pač?) ampak za izkrivljanje svojih lastnosti: ko sva se spoznala mi je povedal, kje vse je bil oziroma sta bila, iz česar sem sklepala da rad potuje in da mu ni problem dat keš za potovanja. Ker je zdaj to drugače, kljub temu da se druge okoliščine niso spremenile, predvidevam, da mu več ni do tega (ali mu preprosto ni do tega z mano). Tud sem mu dala vedet, da mam jaz namen potovat, dokler nimam družine (saj tud pol, ampak itak je malo težje) in je deloval ful za, potem pa kao nikoli ni primeren čas, ni keša, ni tistega, ni onega, pred mano je bilo vse ostalo isto, pa je šlo skozi..kaj si naj pol mislim
Prej je na puf po svetu letal, zdej pa odplačuje pufe.

-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
***Ally*** napisal/-a:Horus napisal/-a:***Ally*** napisal/-a:zdaj mam pa spet takega ko je z bivšo ful lazil okoli in tud v US, a zdaj si pa ne našparain je valda to skoz izvor prepira med nama..bo treba rešit, drugače ne bo dobro
Greš sama

Torej, ne spadam v to temo.. pa da nisem čisto OT - planirava pa drugo leto it na Finsko

(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
***Ally***- zakaj pa sama kam ne greš? Ali pa vsaj s kolegicami oz. kom drugim?
Odkar sva skupaj sem bla "sama"/brez fanta 2 tedna na Korziki, 1 teden na Pagu, 1 teden na Lošinju in 2 tedna v Litvi. Medtem ko fant hodi čez vikende v hribe s kolegi (kar je pa vedno po Sloveniji)
Pa tudi vem, da fant tud nima toliko dopusta, kolikor bi ga rabila za uresničitev vseh želj oz. da bi šel povsod z mano (ali pa je včasih neprimeren termin).
Je pa res da si ne predstavljam imet fanta, ki nebi imel nobene želje po potovanjih in bi bil čist vesel doma.
Odkar sva skupaj sem bla "sama"/brez fanta 2 tedna na Korziki, 1 teden na Pagu, 1 teden na Lošinju in 2 tedna v Litvi. Medtem ko fant hodi čez vikende v hribe s kolegi (kar je pa vedno po Sloveniji)
Pa tudi vem, da fant tud nima toliko dopusta, kolikor bi ga rabila za uresničitev vseh želj oz. da bi šel povsod z mano (ali pa je včasih neprimeren termin).
Je pa res da si ne predstavljam imet fanta, ki nebi imel nobene želje po potovanjih in bi bil čist vesel doma.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
No saj zdaj neka kriza ni, če bi me vleklo kam extra bi našla sopotnico/sopotnika, ampak pol on nardi puppy-eyes-blackmail (na katerega več ne padam tak fejst). Letos ali drugo leto bi naj padel NY, ampak glede na to, da mi je dal jasno vedeti, da si ne misli našparat do planiranega datuma, sem se jaz odločila investirati v druge stvari in sva pač dala to na stran, ker po pravici povedano se tam ne bi počutila varno s kolegicami (ajde, mogoče malo pretiravam) in bi veliko raje šla z njim (ali nekim tipom pač
)

Houd de wereld tegen
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
*
Zadnjič spremenil Led Zeppelin, dne 13. Dec. 2012 23:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^
Em, Hrvaška, Italija (oboje z dvema različnima
), Irska (ne vem kolk se to šteje kot "potovanje", ker sva gor skupej bivala pol leta). Pa razni izleti po Sloveniji.
Hm, premal..

Em, Hrvaška, Italija (oboje z dvema različnima

Hm, premal..
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
LedZeppelin napisal/-a:Sem opazil,da vsi deci mal izkrivljamo podobo nekega avanturista,pač mislimo,da če smo enkrat ,al pa dvakrat nekam šli,po možnosti z agencijo,al pa familijo,da smo zdej celi Bear Gryllsi.Moj frend,laže vsem ženskam,kam je že šel,kam bo še šel,cel Indiana Jones,za modela je avantura že če se spravi na 21ko.
Ja sej to. Pol si pa že nekaj časa v zvezi in ugotoviš, da rajši špara za fucking penzijo kot da bi šel nekam izven Evrope, da ne govorimo o tem, da je "škoda dopusta" in da bi rajš šel v Umag. Bruh.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
sončk napisal/-a:LedZeppelin napisal/-a:Sem opazil,da vsi deci mal izkrivljamo podobo nekega avanturista,pač mislimo,da če smo enkrat ,al pa dvakrat nekam šli,po možnosti z agencijo,al pa familijo,da smo zdej celi Bear Gryllsi.Moj frend,laže vsem ženskam,kam je že šel,kam bo še šel,cel Indiana Jones,za modela je avantura že če se spravi na 21ko.
Ja sej to. Pol si pa že nekaj časa v zvezi in ugotoviš, da rajši špara za fucking penzijo kot da bi šel nekam izven Evrope, da ne govorimo o tem, da je "škoda dopusta" in da bi rajš šel v Umag. Bruh.
Ja in če bi premislil bi ugotovil dazna biti 5 dni v new yorku ceneje kot 10 dni v umagu. Vrednost novih doživetij v New Yorku pa je neprecenljiva.
New York je res kul mesto.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov