Vajina potovanja

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 10. Avg. 2010 17:59

Jaz ne potrebujem Bear-a, ampak bi vseeno pasalo najti enkrat nekoga, ki bi se dejansko zganil kam dlje od balkana...je vseeno drugače ali greš nekam s tipom ali pa s kolegicami.
The world is as you are.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 10. Avg. 2010 18:33

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 3. 2005
Kraj: trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a amyZ » 10. Avg. 2010 18:39

Midva sva bila v Avstriji, Italiji, Hrvaška. Španija ne šteje, k takrat še nisva bla skupi. Drugač pa najdlje Tunizija.
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 10. Avg. 2010 19:16

no meni tudi ne bi blo kul, da je tip bil z bivšo nevem vse kje, z mano pa ne bi hotu potovat. in itak da bi bla ljubosumna.
v bistvu sm ljubosumna, k mi tipi razlagajo, k so bli v vezi s kako punco, pa sta bla v tuniziji, egiptu - tam je bil prakitčno že vsak par. samo jaz sem mela tako bednega tipa, da sem videla z njim samo Hrvaško.
in pač jaz bi mogoče tudi rada šla kdaj v egipt in mogoče en tip, ki je že bil tam z bivšo, z mano ne bo hotel it, ali pa če bo šel, mu ne bo prvič tako kot meni, in to mi ni ravno v veselje :?
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 10. Avg. 2010 20:23

jullia_ napisal/-a:Ally, jaz sem na tvoji strani, ker bi se tudi počutila zavedeno, če bi se tip na začetku predstavil kot popotnik, potem pa ne bi nikamor šla.

Jooj, ja. Z loncem po glavi tazga! Če mu že ni za lazit po svetu, boljš da to zveš v fazi spoznavanja pa ti je tip kljub temu dost kul, kt pa da mu to neke plus točke prinese, na koncu se pa izkaže, da so ble osnovane na bl bogih temeljih.

Drgač sama z bivšim nisem kej dost lazila po svetu. Sem pa tekom te najine so called veze vseen sama hodila naokol, če mi je pasalo - na srečo mam okol sebe dost ljudi, ki radi potujejo, tko da ni tak problem najt sopotnika. Bi blo pa valda v nulo fajn najt kakga dečka, s katerim bi lahko okol bluzila. :) In ko med spoznavanjem novih osebkov ugotovim, da dost hodijo okoli, skočjo eno stopnjo višje on the "cool ladder" :D (v kolikor ta "ful hodijo naokoli" ne pomeni dva tedna visenja v all inkluziv hotelu na Kubi, 10 dni Sharm el Sheika, kjer je highlight tripa v naprej organizirana ježa kamel variante bus pobere pred hotelom pa pelje do kamel in nazaj ipd. to v mojem slovarju pač ne pade pod neka huda potovanja, ampak pod nek novodoben Umag z mal bl fensi prizvokom. mam nek odpor do tega)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 10. Avg. 2010 20:26

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 10. Avg. 2010 21:29

lknkn
Zadnjič spremenil Led Zeppelin, dne 13. Dec. 2012 23:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 10. Avg. 2010 21:42

*l
Zadnjič spremenil Led Zeppelin, dne 13. Dec. 2012 23:41, skupaj popravljeno 2 krat.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 10. Avg. 2010 22:02

Bah, nikamor nisva šla, v petih letih zveze sva šla to leto prvič na Hrvaško.. :P fucked up. Na morje sva vedno šla na našo obalo, letos pa koončno mal spremembe. :x Drugače pa nevem, i guess, da nimava tega skupnega, jz bi potovala na točno tak način, kot je zgoraj opisan..on pa komplicira, da je potreben denaaar,đipieees, planiranjeee ablabalbalabla, pol pa še frej si uzet od faksa, službee.. Ah :P močno upam, da se bo to spremenilo, ko bova bolj samostojna..Tud on bolj jemlje potovanja, kot "počitnikovanja", kjer mora bit denarja na pretek, hotel al apartma, večerje zuni ipd..jebiga.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 10. Avg. 2010 22:14

LedZeppelin napisal/-a:
Sam nebi mogel,boljše napisat,pol pa pravjo,ja sem začutu tist utrip Severne Afrike,jst si pa sam mislim,k***c,1 teden si namaku rit v bazenu,zjutraj si se najedu za 3 ljudi fruštka,ker si vzel hotel sam z fruštkom,pa vzel 7 banan,da nisi umru od lakote na ležalnikih,da pa si dokazal da si bil tam pa si nabavil kak neumen spominek.Po možnosti,si frendom domov poslal tiste neumne kartice,na katerih so babe v bikinkah,al pa osli k kadijo,na njej pa se pohvalil,kok si jih že nabil.

omg. :rofl: :rofl: :rofl: :lach: :lach:
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 10. Avg. 2010 22:40

LedZeppelin napisal/-a:Sam nebi mogel,boljše napisat,pol pa pravjo,ja sem začutu tist utrip Severne Afrike,jst si pa sam mislim,k***c,1 teden si namaku rit v bazenu,zjutraj si se najedu za 3 ljudi fruštka,ker si vzel hotel sam z fruštkom,pa vzel 7 banan,da nisi umru od lakote na ležalnikih,da pa si dokazal da si bil tam pa si nabavil kak neumen spominek.Po možnosti,si frendom domov poslal tiste neumne kartice,na katerih so babe v bikinkah,al pa osli k kadijo,na njej pa se pohvalil,kok si jih že nabil.

^^agree... takega folka res ne štekam. Pa sem jih že kar nekaj čula, da grejo v egipt al tunizijo al nekam, vazmejo en hotel s 5 zvezdicami all inclusive pol pa ne mrdnejo cel tedn al pa dva s tistega hotela, rit pa namakajo samo v hotelskem bazenu (da bi vsaj do morja stopli) in cele dneve žrejo hrano pol se pa hvalijo kje so vse že bli... wtf?! Pol pa jih vprašaš kaj ste pa vidli... hja, nič. ja halo?! Tak lenarim lahko doma zastonj, kopat se pa lah grem v toplice... :roll: Mislim, če že greš nekam v tujino pol si idi pogledat kaj, spoznaj njihovo kulturo, bilo kaj, sam ne mi ležat cele dneve pr bazenu. Ampak okey, sto ljudi sto čudi :D
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 10. Avg. 2010 22:48

ja, pač to je počitnikovanje ne potovanje,kot je že zgoraj rekel. odvisno s kakim namenom greš. eni gredo nekam se relaxirat, eni spoznavat kulturo, eni žurat in sexat s tujci. vsakemu svoje.
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 10. Avg. 2010 23:01

kikyca: mah sej vidijo - en dan se gre kamele jahat, en večer se gre šišo kadit, nekje majo clo ogled tradicionalne izdelave posode. Do vsega te pa organiziran avtobus izpred hotela odpelje. :P Nek wannabe schnellkurs celotne kulture in države. :D Ma sej kukr komu paše, tko kt prav delusional. Sam men pr takih variantah manjka adventure, adrenalina. Pa predvsem dejanskega utripa dežele.

Horus napisal/-a:Bog ne daj, da bi katera od vas kdaj začela hotet seksat manj, kot prvi teden veze xD

Ma dej, k da je to isto. Prvi teden, dva, tri, en mesec je pač nabit s tem nabojem. Se ne morš odtrgat en od druzga in ti pač paše tok seksat. In se ne pretvarjaš, da ti sede čeprav ti ubistvu ne, ampak ti dejansko je kul. Pa je verjetn obema jasno, da se ne bosta skoz celo vezo, če bo ta trajala dlje časa, tut pol kasnej vsakič ko se bosta vidla, takoj naskočila. :P Če pa človek neki nabija, kolk rad potuje & kako bi rad svašta od sveta vidu, zgolj da bi naredu nek vtis (al kdo-bi-vedu-zakaj), na koncu se pa izkaže, da se mu dlje od Splita ne da peljat, je blo pa to pač neko brezvezno pretvarjanje. In ako je bla to ena od lastnosti, na katero si se na začetku zapalil, pa se pol izkaže za totaln fejk, more bit res bedno. Sploh če je tipu pol še ful problem, če ti vseen hočeš kam it (pač brez njega).
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 10. Avg. 2010 23:06

^^ja miikena sam to so pol izleti, ki jih agencije kao ponujajo in jih moreš dodatno doplačat. Sej eni res grejo vsaj to, če ne že drugega. Ampak jaz dejasnko poznam par ljudi, ki še tega ne grejo pogledat in res sam ob bazenu ležijo. No saj, vsakemu svoje pa naj bo kak komu paše :D Sam men je pač škoda dnarja in če že grem, rada tud kaj vidim pa doživim :D
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 10. Avg. 2010 23:07

Pa who cares zakaj hodijo drugi na dopust no... Vsakemu svoje veselje. Enim se paše po šotorih in avtih vlačit, enim pa po hotelih z all inclusive in bazenih. Nekaterim pač ni do adrenalina na vsakem koraku.

To me spomninja na burno debato glede šopinga v tujini, ki je šel nekaterim tako grozno v nos :D

Mogoče se pa sam js ne družim z ljudmi, ki se hvalijo kje so bli in mi tud dol visi kaj so počeli na dopustu (ok, seveda se vpraša, kaj se kaj splača tam vidt, kakšne so kaj cene, itd...če pač nimajo pojma, vprašam drugje, preberem na spletu).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov